Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 26.05.2008 - 00:34 Mesaj konusu:
Olamaz hala inanamıyorum, topici dün sabaha karşı saat 04 : 00 de okudum ve barossatr 'yi arayacaktım böyle şakamı olur diye ,boşverdim neticede kitlenmiş dedim ,fakat ertesi gün cenaze falan duyunca kulaklarıma inanamadım, resmen yıkıldım canım kardeşim gerçekten vefat etmiş ,oysaki çarşamba asker uğurlamasında beraberdik çok çok çok üzüldüm, hayatıma kısa zamanda katmış olduğum ve edindiğim dünyalar iyisi bir dostumu kaybettiğimi duymak resmen beni yaraladı diyebilirim.Canım arkadaşım ENVER seni çok ama çok özleyeceğim hele o gülüşünü hiç unutmayacağım mekanın cennet olsun canım kardeşim ,Allah önce Anne'ne ,ailene ve yakın dostların bizlere sabır versin .(direk Enver okuyacakmış gibi yazıyorum arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın çünkü hala öldüğüne inanamıyorum )Enver seni çok özleyeceğiz.
Sevgili başkanımız Hakan Dincer'e bugün telefon açtım ve ondan Evren'in resmini MD logosuna koymasını rica ettim sanırım şuanda phtosopta çalışmakta umarım en yakın zamanda sevgili kardeşimiz, dünya iyisi Enver'i hergün hatırlayıp ve anıp ruhuna EL-FATİHA okuyalım ona ve diğer dostlarımıza yapıcağımız en büyük iyilik bu olduğunu düşünmekteyim,hepimizin başı saolsun. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
En son antakin tarafından 26.05.2008 - 00:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 26.05.2008 - 00:50 Mesaj konusu:
inanamıyorummm çanakkaleden şimdi yoldan geldim ve ilk işim siteye bakmak oldu ne göreyim enver arkadaşımız kardeşimizin vefatı gözlerime inanamadım şaşırdım şok oldum çook çook üzüldüm kahroldum daha çarşamba günü rıdvanın asker uğurlamasına katılmıştı gülüp eğlenmiştik güler yüzlü neşeli bir kardeşimizdi banada baba yada tamero baba derdi hatta şakalaşırken ben elmiyim baba demişti gülüşmüştük hala inanamıyorum ,KARDEŞİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM , ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.ALLAH AİLESİNE VE BİZLERE SABIR VERSİN.
Tarih: 26.05.2008 - 01:29 Mesaj konusu:
offf off çeke çeke ne yazacağını bilemeden koskoca bir hayata bir insana elveda demek başsağlığı dilemek çok zor tanımasanda için cız eder ve bu kaçıncıdır giden gider bizlerdende birşeyler kopar gider .
mekanın cennet olsun nur içinde yat motosikletci abi................
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız