Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 26.05.2008 - 08:25 Mesaj konusu:
kazadan yaklaşık 1 saat saat sonra haberimiz oldu ve şok olduk.hala inanamıyorum .kendisini 3 yıldır tanıyorum.bi insan bukadar saygılı ve bukadarmı alçakgönüllü olur ,hele o gülüşü yokmu.zaten kazada suç tamamen çarptığı otomobildeymiş.gidiş geliş yolda karşıdan gelen araç aniden enverin yoluna kırıyor benzinliğe girmek için .birkaç ay önce benim dükkana geldiğinde montunun içinde kazak vardı ve abi terletiyo dedi senin burda kalsın demişti.sonraki gelişlerindede unuttu almayı.sanırım ondan kalan tek hatıra kazağı oldu bana Mekanın cennet olsun Enver kardeşim _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2641 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 26.05.2008 - 09:09 Mesaj konusu:
Siteye şimdi giriyorum insan en azından bir ara haber verir son yolculuğunda arkadaşımı yanlız bırakmamış olurduk...Başımız Sağolsun _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Tarih: 26.05.2008 - 09:11 Mesaj konusu:
İşlerimden dolayı siteye haftasonu hiç giremedim, şimdi topiğin sonuna kadar okudum ki belki kötü bir şakador du yazılanlar diye..
Ama son sayfa, son kelime... Hiç bir yerde " şaka yaptık! " diye bir ibare göremedik.
Eklenmiş fotoğraflar da benim doğum günümde çekilen kareler. Sanki dün gibi..
Allah rahmet eylesin, mekanın Cenet olsun Enver Ağabey _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız