Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - şok şok şok Hakan Dinçer infaz görüntüleri ::video::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

şok şok şok Hakan Dinçer infaz görüntüleri ::video::

şok şok şok Hakan Dinçer infaz görüntüleri ::video::
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WebTeam
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 26.05.2008 - 01:39    Mesaj konusu: şok şok şok Hakan Dinçer infaz görüntüleri ::video:: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzücü bir olay..

http://www.metacafe.com/watch/1340012//
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 26.05.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum))) O kadar yakından karavana atanları da alkışlıyorum... Hakan seninki de iyi cesaret... İstanbulda bazı yerleri baya moraranlar oldu resmen....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 26.05.2008 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Ne yapmışınız yaaaaa Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.05.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hahahaahhaha süper Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 26.05.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum karavanacıları da deklare etseydik barii yazık oldu baskana amma da acımasızsınız yahuu Üzgünüm
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.05.2008 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AMANIN GETTİ DE GETTİ DAĞ GİBİ BAŞKANIM GETTİİİİİ
ABBOOOWWWW NE BU BAŞIMIZA GELENLEEERRRR OOOYYY OOOYYYYY GETTİİİİ
Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

alo ahali
BAŞKAN bana bişi olursa MOBY DİCK sana emenet dedi Çok gülüyorum
şimdi anahtar kimdese getirsin bakem Delirdim Dil çıkarıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jamelinco
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Osmangazi

MesajTarih: 26.05.2008 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acimadinizmi hakan abiye Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
Jamelinco Çevrimdışı Jamelinco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.05.2008 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oyy oyy oyy agrıdan duramıyorum..
Videodaki halim ne ki? Bide şimdi görün ; Bacaklarım mosmor oldu ...
Yalnız o infaz timinde birisi vardı kimdi bilmiyorum ama sürekli kafama sıktı..Sanırım HalilRR dı.. Çok gülüyorum
Birde kızım Yağmur da ordaydı, bana dediki "Baba ben sana acıdım bilerek dışarıya attım " dedi..
Ama görüntüler hiç öyle söylemiyor. Çok gülüyorum

Videonun sonundaki Barış TOK ve Polat arasındaki muhabetde evlere şenlik.. Yarın Fotograflar için ayrı bir topic açacagım..
Keyifli bir haftasonu geçirdik..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 26.05.2008 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım geçmiş olsun.....
en keyıfli berhan dı sanırım..... Gülümsüyorum
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 26.05.2008 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dedim noluyozz,başlığa bak,videoyu açmadan yorumları okudum da anladım yani kötü bişey olmadığını Gülümsüyorum Haa sadece bizim açımızdan kötü bişey değil,Hakan abinin öyle düşündüğünü sanmıyorum Dil çıkarıyorum

Çok fena olmuş yaa,bile bile biri bunu kendine nasıl yaptırır ki? Çok gülüyorum

Halil canimm,Allah eline düşürmesin Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.05.2008 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oyunda 26 kişi oynadık.Bir o kadarda dışarda oturup seyreden üyemiz vardı..
Kahvaltı faciası hakkında HalilRR gerekeni yazar herhal..
yakuzzza, Bana sıkanlar arasında Berhan yoktu..
Halil seri atışa aldı tüfeği..
Zaten onun tüfege baglı kameradan gelen atış seslerine bakın..o mermilerin hepsi bana geldi Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 26.05.2008 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başkan sana kastları var! seri atış yapmış hepsi Gülümsüyorum
acımasız bunlar Dil çıkarıyorum
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PiT_BOY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: OR-AN dan

MesajTarih: 26.05.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forumda devrim yapılıyor herhalde.
peki forum che si kim acaba ???
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 26.05.2008 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

esas duruş neeeeee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum koptum süper ya paylaşım için teşekkürler.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OzanSak
Üye
Üye

Nereden: Çatalca/İST

MesajTarih: 26.05.2008 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fincan taştan oyulur Hakan abiye de böyle vurulur... Göz kırpıyorum

androbolicdream@hotmail.com
Başa dön
OzanSak Çevrimdışı OzanSak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal