))) O kadar yakından karavana atanları da alkışlıyorum... Hakan seninki de iyi cesaret... İstanbulda bazı yerleri baya moraranlar oldu resmen.... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tarih: 26.05.2008 - 01:50 Mesaj konusu:
karavanacıları da deklare etseydik barii yazık oldu baskana amma da acımasızsınız yahuu _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
AMANIN GETTİ DE GETTİ DAĞ GİBİ BAŞKANIM GETTİİİİİ
ABBOOOWWWW NE BU BAŞIMIZA GELENLEEERRRR OOOYYY OOOYYYYY GETTİİİİ
alo ahali
BAŞKAN bana bişi olursa MOBY DİCK sana emenet dedi
şimdi anahtar kimdese getirsin bakem _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Tarih: 26.05.2008 - 01:57 Mesaj konusu:
Oyy oyy oyy agrıdan duramıyorum..
Videodaki halim ne ki? Bide şimdi görün ; Bacaklarım mosmor oldu ...
Yalnız o infaz timinde birisi vardı kimdi bilmiyorum ama sürekli kafama sıktı..Sanırım HalilRR dı..
Birde kızım Yağmur da ordaydı, bana dediki "Baba ben sana acıdım bilerek dışarıya attım " dedi..
Ama görüntüler hiç öyle söylemiyor.
Videonun sonundaki Barış TOK ve Polat arasındaki muhabetde evlere şenlik.. Yarın Fotograflar için ayrı bir topic açacagım..
Keyifli bir haftasonu geçirdik.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3792 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 26.05.2008 - 02:01 Mesaj konusu:
Dedim noluyozz,başlığa bak,videoyu açmadan yorumları okudum da anladım yani kötü bişey olmadığını Haa sadece bizim açımızdan kötü bişey değil,Hakan abinin öyle düşündüğünü sanmıyorum
Çok fena olmuş yaa,bile bile biri bunu kendine nasıl yaptırır ki?
Tarih: 26.05.2008 - 02:01 Mesaj konusu:
Oyunda 26 kişi oynadık.Bir o kadarda dışarda oturup seyreden üyemiz vardı..
Kahvaltı faciası hakkında HalilRR gerekeni yazar herhal..
yakuzzza, Bana sıkanlar arasında Berhan yoktu..
Halil seri atışa aldı tüfeği..
Zaten onun tüfege baglı kameradan gelen atış seslerine bakın..o mermilerin hepsi bana geldi _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız