Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Satılık Pitbull yavrusu!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Satılık Pitbull yavrusu!!!

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 26.05.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Satılık Pitbull yavrusu!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar elimde 1 aylık siyah bir pitbull yavrusu var bahçeli evim olmadığından dolayı satmak istiyorum dairede bakımı çok zor çünkü bu köpeklerin.Bu arada İzmir'de yaşıyorum şuan resim ekleyemiyorum ama ekleme fırsatım olursa mutlaka eklerim..Almak isteyen arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilirler..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MooNLighTT,benim gibi düşünmeyen olabilir ama bence isabetli bir karar. Bravo Bravo

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CAGRRI
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.05.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şuanda suc işledğinin farkında mısın bilmiyorum , bir an önce moderatörlere topiciğin kaldırılması, silinmesi yönünde danışmanı tavsiye ederim, he neden dersen pitbull hakkındaki kanunları okuman seni bilgi sayibi yapıcaktır.
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evde pitbull bakmak,evde deli bakmak gibi bişey Çok gülüyorum
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 26.05.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CAGRRI, ben bu topiği izin alarak açtım için rahat olsun bu nedenle Bravo
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 26.05.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu nasıl bı topıctir yav..motosıklet kulubuunun sıtesınde satılık köpek ılanı..üstelık bakımı ve satımı kanunlarla yasaklanmıs olan bı köpek cınsının!! Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
loriss Çevrimdışı loriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 26.05.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tartışma yaratmaması için konuyu kilitliyorum. Moonlight'a PM attım.

HAYVANLARI KORUMA KANUNU

...

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM

Hayvanların Kesimi, Öldürülmesi ve Yasaklar 4:36 PM

Yasaklar

MADDE 14. —Hayvanlarla ilgili yasaklar şunlardır:

..

L)Pitbull Terrier, Japanese Tosa gibi tehlike arz eden hayvanları üretmek; sahiplendirilmesini, ülkemize girişini, satışını ve reklamını yapmak; takas etmek, sergilemek ve hediye etmek.

izin aldığınız kişi kanunları bilmiyor olabilir
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal