Arkadaşlar elimde 1 aylık siyah bir pitbull yavrusu var bahçeli evim olmadığından dolayı satmak istiyorum dairede bakımı çok zor çünkü bu köpeklerin.Bu arada İzmir'de yaşıyorum şuan resim ekleyemiyorum ama ekleme fırsatım olursa mutlaka eklerim..Almak isteyen arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilirler.. _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
MooNLighTT,benim gibi düşünmeyen olabilir ama bence isabetli bir karar. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Şuanda suc işledğinin farkında mısın bilmiyorum , bir an önce moderatörlere topiciğin kaldırılması, silinmesi yönünde danışmanı tavsiye ederim, he neden dersen pitbull hakkındaki kanunları okuman seni bilgi sayibi yapıcaktır.
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 26.05.2008 - 16:22 Mesaj konusu:
CAGRRI, ben bu topiği izin alarak açtım için rahat olsun bu nedenle _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Tarih: 26.05.2008 - 16:23 Mesaj konusu:
bu nasıl bı topıctir yav..motosıklet kulubuunun sıtesınde satılık köpek ılanı..üstelık bakımı ve satımı kanunlarla yasaklanmıs olan bı köpek cınsının!!
Tartışma yaratmaması için konuyu kilitliyorum. Moonlight'a PM attım.
HAYVANLARI KORUMA KANUNU
...
DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
Hayvanların Kesimi, Öldürülmesi ve Yasaklar 4:36 PM
Yasaklar
MADDE 14. —Hayvanlarla ilgili yasaklar şunlardır:
..
L)Pitbull Terrier, Japanese Tosa gibi tehlike arz eden hayvanları üretmek; sahiplendirilmesini, ülkemize girişini, satışını ve reklamını yapmak; takas etmek, sergilemek ve hediye etmek.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız