Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Avrupa SüperMoto şampiyonası Ata Nurcan &Şakir Şenkala

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Avrupa SüperMoto şampiyonası Ata Nurcan &Şakir Şenkala

Avrupa SüperMoto şampiyonası Ata Nurcan &Şakir Şenkala
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılarının devamını dilerim.. Alkışlıyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AzRaiLNeRoN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezon boyu 2 arkadasa bol şans dılerım Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
AzRaiLNeRoN Çevrimdışı AzRaiLNeRoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her iki yarışçımızıda tabrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.inşallah dahada başarılı olurlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 11.05.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her ikisinede başarılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.05.2008 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılarının devamını dilerim tebrikler Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ihtiyarmx
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar,her iki yarışcımız da 1 Hazirandaki Avrupa süpermoto yarışında Sinan Sofuoglu anısına yarışacaklar ve onun ismini motorlarında ya da kasklarında, ya da önereceğiniz daha enterasan bir şekile taşımak istiyorlar. Önerilerinizi bekliyoruz.........................................................
Başa dön
ihtiyarmx Çevrimdışı ihtiyarmx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.05.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki kardeşimizin allah yolunu açık etsin

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dualarımız onlarala olsun bol şans Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayirlisiyla bol madalya
bolsans butun sporcularimiza
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo sakir ve ata kardeşimize Alkışlıyorum
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ihtiyarmx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ihtiyarmx demiş ki:
arkadaşlar,her iki yarışcımız da 1 Hazirandaki Avrupa süpermoto yarışında Sinan Sofuoglu anısına yarışacaklar ve onun ismini motorlarında ya da kasklarında, ya da önereceğiniz daha enterasan bir şekile taşımak istiyorlar. Önerilerinizi bekliyoruz.........................................................

Hani bi güncelliyeyim dedim..............................................................Belki öneriler gelir Sinirlendim
Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 17.05.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.05.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

25 Mayıs pazar günü İzmir Ali Aga Motokros parkurunda Türkiye Şampiyonasının 2.ayagı koşulacak Süpermoto da Avrupa şampiyonası kovalayan Castrol-ktm PİLOTLARIMIZ Ata ve Şakir de bu yarışa katılıyorlar ve tüm izmirli MD lilerle tanışmak için KTM çadırına bekliyorlar.
Başa dön
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 22.05.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo gelecegin şampiyonları... Alkışlıyorum
ihtiyarmx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.05.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir Aliaga mx parkurunda koşulan Türkiye Motokros Şampiyonasının 2. ayağında yarışan ATA MX 2 A da ve ŞAKİR MX 1 A da birinci oldular TMF kupasında ise ATA ve BURAK ÖZEL arasındaki mücadele nefes kesti Alkışlıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal