Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayabusa ile ilk izlenimlerim..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayabusa ile ilk izlenimlerim..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrar hayırlı uğurlu olsun başkanım.sanada beyaz busa yakışırdı zaten Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrar hayırlısı olsun hakan....
sana iyi rodajlar...

arif kandillioğlu.
yamaha team
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
novaJRdeli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: anKara

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazın 1-2 ayım sahilevlerinde evimizde geçiyo,narlıdere gişelerine 3 dk. akşamları o ss lerin gazlama sesini duyarak büyüdüm Çok gülüyorum busa yıda duymak kısmet olacak demekki bu yaz Çok gülüyorum

hayırlı olsun HakanDincer
Başa dön
novaJRdeli Çevrimdışı novaJRdeli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsn allah kaza bela vermesin hakan abi dikkatli rodajlar
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız rodajlar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yturan, teşekkür ederim...
Malesefki ülkemizde bu keyifli hobi için çok az MAKYAJ şansımız var..
Sizler bu bakımdan şanslızınız..
Aklıma ilk gelenleri sipariş verdim yolda geliyorlar..
IRIDIUM WINDSCREEN (Aynalı cam diye türkçeleştirelim)

Ama bana aşagıdakilerini sipariş etmem konusunda yardımcı olursan sevinirim.

Krom aynalar

Krom elcikler

Hayabusa nın tüm güzelliğine rağmen en kötü yeri aynaları..Kamyon aynası gibi estetikten çok uzak..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer ben sana demedimmi hayabusa gibi yok die vede bundan sonra başka ss binmezsin 1000rr almassın buraya yazıyorum die bundan sonraki alacagın motor bundan sonra çıkacak yeni kasa hayabusalar olur ama ss tarzında kros enduro alırsan o ayrı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo Bravo
Üye
Üye

Nereden: manisa-alaşehir

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun allah kaza vermesin Göz kırpıyorum
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, beyaz kask,beyaz busa Şok oldum .başkanım çok merak ettim doğrusu nasıl durduğunu.rsmini koyarmısın ?
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza ßeLa vermesin hayırLı uzuuun yoLLara ... Göz kırpıyorum
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
activa039
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Hakan abi senle tanısmayı ısterdım ama bşi solıcem darılmaca olmasın hayabusaya balkopuguyle grı cok ıı gıdıo 99 modelınde var sadece:)[b]
activa039 Çevrimdışı activa039 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım b ve c modunu ilk ve son kez kullanmış oldun daha bir daha kullanmayacaksın inan bana a modu na saydın o kadar parayı niye 600 lük yada 1000 lik gibi kullanasın ki koca oğlanı ama asıl olayı rodajdan sonra göreceksin 220- 300 arası ivmelenme başka hiçbir makinede yok allah kaza bela vermesin tekrar hayırlı olsun
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDinçer Çarşamba İstanbuL AnadoLu Çayırçimende görebiLecekmiyiz O CANAVARI ?
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,başkan hayırlısı olsun,kazasız belasız hep mutlulukla çevirirsin gazı inşallah Bravo
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekrar hayırlı olsun Hakan abi. Ama bu güzellikleri yazı değil foto olarak da görmek istiyoruuuuzzzzz Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal