Yurt dışında bulunduğum sürede amatör pist organizasyonlarına ve yarışlarına katılıyordum. Türkiye'de bu tür hangi organizasyonlar var. Neler yapılabilir? Bilgi veren olursa sevinirim.
Wintermute, hemen bi motor kulubünden lisans cıkar motorunun modifiyasyonu yapılı ise veya degilse modifiye yaptırıp drag yarışlarına gire bilirsin izmirde ege motor sporları kulubünden lisans alabilirsin sanırım bu konuda sana yardımcı olurlar
Yurt dışındaki motorumu sattım. Burada birşey alacağım.
Drag yarışlarıyla ilgilenmiyorum, beni pist yarışları / track day'ler ilgilendiriyor. Tam sezon yarışlara katılabileceğimi sanmıyorum. Onlarla görüşürüm. Bilgi için sağol.
Wintermute, İzmir Pınarbaşı Pistinde antreman yapabilirsin siteyi takip et mutlaka tarihten haberin olur gerci bu saaten sonra ona izin verirler mi orası da mecul burası turkiye _________________ PERT TEAM
600 RR
Tarih: 25.05.2008 - 10:37 Mesaj konusu:
Wintermute, arkadaşlar açıklama yaptı yukarda siteyi taki et mutlaka organizasyonlardan haberin olur.Burası Türkiye Körfez pisti ile olan haberlerden haberın yok galıba Pist yarışlarının ilk 2 si bu sezon hazıran 2.haftası Yunanistan da eve yanlış duymadın TMF nin ilk 2 yarışı Yunanistanda _________________ Üssü var,üstü yok
Tarih: 27.05.2008 - 11:23 Mesaj konusu:
Wintermute, TMF nin sitesi pek güncellenmez Yani yarış tarihleride karıştı zaten bu sezon normalde ilk yarış körfez pistindeydi ama malesef Sinan SOFUOĞLU gibi büyük bir yarışçıyı o pistte kaybettik.Yarışları şimdilik yunanistan a aldılar hazıran ın 2.haftası dıye bılıyorum ilk yarışı daha sonra ne olur bilemem.Antreman yapmak istersen İzmir yarış pisti ile irtibata geçebilirsin. _________________ Üssü var,üstü yok
Tarih: 30.08.2008 - 11:34 Mesaj konusu:
Wintermute, tek takıp edeceyın kısı bu konularda korannnnnn
he he he KoRRhan, sen sadece koranla tanısss o sana herseyın nezaman olup bıtıcen den haber verır olayın sonu korannn yanı _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız