Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 26.05.2008 - 23:09 Mesaj konusu: Re: son yazım
Sevgili Taner can dostun hep yanımızda, onu unutmak o güzel yüzü o temiz kalbi unutmak mümkünmü, eve geldiğimden beri tek yaptığım onun için açılan topiği okumak tekrar tekrar ve fotoğraflarıyla dertleşmek, nasıl bir adamdı ki hiç mi bir insan somurtmaz hiçmi bir insan keyifsiz görünmez, her bakışı güleç her konuşması candan. Kimseye sıkıntı vermek istemezdi, nazik, içten, tertemizdi.
Sevgili Enver seni tanımak, seni sevmek, seninle geçirilen her an biz dostların için büyük bir kazançtı, seni kaybetmek ise hayatımda en büyük acı tarifi mümkün olmayan bir acı. Seni özlüyorum...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ekzotik demiş ki:
Enver hatırlıyorsundur Perşembe gecesi en son senin dükkandaydık hüsnü serdar özkan birlikteydik (kardeşin vegürkan ve uğurda ikinci katta idi) motorunu gösterdin jantlarına kadar boya koruma yapmıştın ve motorun alev alev yanıyordu adeta..sonra taner ağbi senin motoru da getir amortüsörü takalım ben boşver enver dedim sonra yaparız taner ağbi getir işte ne güzel hem o iş aradan çıkar hem birer bira alırız muhabbet ederiz dedin ve birlikte gidip motoru aldık birer bira aldık o ara özkan ve sedarda bizimleydi hep birlikte sohbet ettik sonra diğer arkadaşlar gitti ikimiz kalmıştık beraber birer bira daha alıp amortisördü tank pedi idi zincir yağlama ve sonra sen aldın benim jantlarıda parlatalım dedim ordan buradan muhabbet ertesi gün olmuştu saat 03;00 gibi benim motoru bıraktık benim eve sonra yine senin dükkana geldik ve vedalaşıp evlere gittik işte bu seni son görüşümdü dostum.
Cuma günü evinde banyo tadilatı vardı bir türlü işin bitmedi sonra görüşürüz ağbi bu akşam çıkamam dedin.ve günlerden cumartesi ben sabah 5 gibi ankaraya sen sabah 8 gibi İstanbul yoluna....sonra akşam oldu ben dönüşe geçmiştim lakin akşam arkadaşımızın nişan törenine yetişecektik sanıyorum akşam 18;00 gibi seninle görüştük benzin alıyorum kırklarelin drag alına bakıp bende nişana geleceğim dedin ve görüşürüz nişanda dedik her zaman ki gibi sesinde bir neşe vardı ve sen nasılsın taner ağbi dedin ben çok uykusuz olduğumu söyledim ve sen Taner ağbi yat uyu kestir biraz dedin seni dinledim arkadaşım bir mola yerine çekip biraz uyudum ama bende sana dikkatli ol demiştim.
Sonra akşam 20;00 gibi bir telefon aldım Enver Pınarhisar opetin orda kaza yaptı motor pert ama Enver iyi dediler inan şoka girmiştim senin kaza yapabileceğini keza önemli bir şeyin olabileceğini hiç düşünmemiştim bir kopukluk içinde yol alıyorum ama sanki bir boşluktayım sonra dişçiyi aradım Enver kaza yapmış ama iyimiş dedim inanmadı ağbi nasıl olur yarım saat önce konuştuk inanmak istemedi ben kardeşini al hemen yola çık ben de yoldayım geliyorum dedim sonra yine telefon sonra yine telefon en sonunda yüreğime bıçak saplandı kaza anında Allah seni yanına almıştı. Şok oldum ağlayamıyordum sadece gidiyordum sarılacak birileri yada konuşacak bilerini arıyordum iki kişiyi aradım birisini geç diğeri burçaktı telefonda uzun süre ağladık yalan de Taner şaka de Taner de diye ağlaştık ben ağlamaktan cvp veremez haldeydim telefonu kapattım.daha sonra volkan sonrasında da burak aradı tüm dostları bululuşup yola çıkıyoruz dediler ve ben halen yol alıyorum sonra bir sessizlik bir boşluk hakim oldu inanmıyordum
Ç.köy gişelerden sonra shell benzinliğinde durdum hıçkıra hıçkıra saatlerce ağladım sonra lavobaya gittim yine ağlamaklı şekilde dışarı çıktım ve enişten ve cihanı gördüm sarıldık ağlıyoruz cihan annemler bilmiyor dedi beni araba içine soktu ağladık onlar gitti ben hala ağlıyorum sonra evin önünde bir kalabalık durdum yolda eniştenleri geçmişim onlar hemen arkamdan geldi ve enişten cihan yola çıktık gece 24;00 gibi yanına geldik melek gibiydin yüzünde her zamanki gibi mutlu bir ifade vardı halen inanamıyorum ama Allah seni yanına almıştı melek arkadaşım ertesi gün müthiş bir kalabalık içinde tüm eş dost akraba arkadaş ve dostlarınla seni defin ettik seni bırakmak istemedim ki seni defnederken en son ben ellerimi bıraktım.. şu gün bile her şey bir masal gibi geliyor yüreğim deli bir rüzgar gibi savruluyor ama dışımda senin o melek ifadeni adeta oynamaya çalışıyorum...
Pazar akşamı geç saatlere kadar sizdeydik Türker'i merak etme o bizlere emanet Türker kafasında kask ile evin içinde bisikletle geziyor koşturuyor sonra Taner ağbi beni istanbula götür ama gerçek istanbula mertle top havuzunda oynacaz dedi hani hep derdik ya sanki bu cocuk senin fotokopin ve sen Taner ağbi fotokpide hata olur bu kadar düzgün olmaz derdin işte o düşünceler içinde Türker'e bakarken eniştenin hanımı o tür bir şeyler dedikten sonra sonra sanki Allah enveri alacağı için türkeri bize vermiş dedi.
Sonra 23;00 gibi Özkan aradı beni evlerine çağırdı beni karşıladı teras katına çıktık hüsnü, serkan , serhan, alirıza ağbi, kimsede ses yok küsküs oturduk bir müddet sonra gürkan da geldi o biraz nişanından bahsetti herkeste bir karış surat kimse yanımda v.s. sonra benim 24;00 gibi haberim oldu dedi sanki tüm bu olanlar bir masal mış bir hayalmiş gibi geliyor du , sonra seninle olan anıları yadettik herkes bir anısını paylaştık biraz tebessüm ettik uzun uzun seni anlattık biraz olsun rahatladık biliyorum sende mutlu olmuşsundur
Enver ne kadar kabulenemesekte sen artık Allahın yanındasın hep derdim Allah sevdiği kulunu yanına erken alırmış diye.
Canım dostum seni isimsiz sıfatsız renksiz sevmişim ben canım arkadaşım melek arkadaşım hoşçakal.......
_________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2062 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 26.05.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
ekzotik, taner abim, sıkıntı büyük, kayıp büyük,acımız büyük, kalbim hala sızlıyor, cenazede taktığımız fotoyu ofiste masama koydum bakmaya kıyamıyorum, hala yakıştıramıyorum ölüm kelimesini Enver'e, hala inanmak istemiyorum. konuşacak kelime bulamıyorum, aramızda acısı en büyük olan sensin benim bile bu kadar canım yandığına göre senin yerine kendimi koymaya cesaret bile edemiyorum, sana şu mısraları yazmak istiyorum Taner abim;
Bana zamandan söz ediyorlar
Gelip size zamandan söz ederler
Yaraları nasıl sardığından, ya da her şeye nasıl iyi geldiğinden.
Zamanla ilgili bütün atasözleri gündeme gelir yeniden.
Hepsini bilirsiniz zaten, bir işe yaramadığını bildiğiniz gibi.
Dahası onlar da bilirler.
Ama yine de güç verir bazı sözler, sözcükler, öyle düşünürler.
Bittiğine kendini inandırmak, ayrılığın gerçeğine katlanmak, sırtınızdaki
hançeri çıkartmak, Yüreğinizin unuttuğunuz yerleriyle yeniden karşılaşmak
kolay değildir elbet.
Kolay değildir bunlarla baş etmek, uğruna içinizi öldürmek.
Zaman alır.
Zaman alır sizden bunların yükünü
O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, açılar dibe
çöker.
Hayatta sevinilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa o boşluğu dolduran eksilmenizdir
Sevgili dostum Enverim, huzur içinde yat, mekanın cennet olsun. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3787 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 27.05.2008 - 00:03 Mesaj konusu:
Taner,anlattıkların öyle üzücü ki,acın çok büyük,Allah sabır versin sana Şaka gibi,daha yeni resimlerine baktım konvoyda çekilen,kim der ki? Her resimde bir insan bu kadar neşeli olur mu,mutlu görünür mü?sizin gibi gerçek dostları olduğu için çok şanslıymış ve sizde onu tandığınız için eminim.
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 636 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 27.05.2008 - 00:09 Mesaj konusu:
başımız sağolsun kısa bir sohbetimiz olmuştu insan oğlunun acı ama
kacınılmaz sonu allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Tarih: 27.05.2008 - 13:35 Mesaj konusu:
Tüm topiği son detayına kadar okudum şimdi ve inanılmaz etkilendim.Öncelikle Mevlam kardeşimizin Mekanını Cennet etsin Taksiratını Affetsin.Geride kalan tüm ailesine sabır ihsan etsin.Arkadaşları dostları ve sevenlerine Sabır ihsan etsin.
Lütfen arkadaşlar dostlar hatalı hatasız yanlış yada doğru dikkat edelim.Öyle bir insan yapımız varki millet olarak kendimizi düşünür olduk artık.Karşımızda ne var kim var umrumuzda olmuyor malesef ki.İnsanın kendine dikkat etmesinden başka kimse edemez olduk artık.Evet hepimiz dikkat ediyoruz ama biraz daha fazla edelim ve artık sevilen sevdiğimiz arkadaşlarımızın dostlarımızın arkasından yazılar yazmayalım... _________________ l´empereur
0 rh +
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozu dumanı yutarsın...
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 575 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 28.05.2008 - 01:48 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin kardeşimize..mekanı cennet olsun inşallah.... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Kayıt: Dec 17, 2006 Mesajlar: 145 Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn
Tarih: 28.05.2008 - 02:41 Mesaj konusu:
barossatr, allah rahmet eylesin başımız sağ olsun _________________ [flash width=500 height=99]http://i252.photobucket.com/albums/hh4/endurado/mkg.gif[/flash]
allah rahmet eylesi mekanı cennet olsun daha yeni yeni tanımaya başlamıştım ilk hız tutkunu(bahadır) asker konvoyuna gelmişti.kuzen duyunca çok üzülmüştür eminim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız