Tarih: 27.05.2008 - 02:02 Mesaj konusu:
Bana sorarsan bende motosiklet hastalık haline dönüştügü için biniyorum vazgeçemiyorum.Ama benim nacizane fikrim hiç başlama hatta arka koltuguna bile oturma motosiklet hastalık halini alırsa benim gibi,sonrasında bırakman çok zor,hemen hemen bütün motorcular bilir.Ben kimseye motosikleti tavsiye edip zan altına giremem çünkü dogrusu bu... _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 27.05.2008 - 04:04 Mesaj konusu:
sorularına cevap veremeyeceğim ......
dikkatimi çekti caps lock tuşuyla ne alıp veremediğin var rahat bırak tuşcağızı..... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Türkçe'yi ve "k" harfini düzgün kullanmamakta ısrar ettiğiniz sürece bundan sonra yazdığınız her yazınız editlenecektir,klavyede "k" harfinin yerini ezberleseniz iyi olur,10 saniye geç yazın ama düzgün yazın:şeker portakalı _________________ ßen ßna Kendim icin Lazımım,Hatıram oLsn sna aYrLgm,Lapa Lapa Kar Yagsın... ManzaraLarmı ßeyazLara boyadm ben !
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız