Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BeYLer Motor Dunyasına Girmek istiyorum Yardm PLss...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BeYLer Motor Dunyasına Girmek istiyorum Yardm PLss...

BeYLer Motor Dunyasına Girmek istiyorum Yardm PLss...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jerylee
Üye
Üye

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KenJm, mit te çalışıon sen galiba ufaklık Delirdim

''Çok sevdik be abi''
Başa dön
jerylee Çevrimdışı jerylee Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
natknec
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-güzelyalı

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WARCER demişki;

97 model m3 240 görür mü ??

--------------------------------------------------------------------------------------

nası görürmü Çok gülüyorumÇok gülüyorumD:D:Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum:Çok gülüyorumÇok gülüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum 280 e kadar yolu var beeee Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
natknec Çevrimdışı natknec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 27.05.2008 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana sorarsan bende motosiklet hastalık haline dönüştügü için biniyorum vazgeçemiyorum.Ama benim nacizane fikrim hiç başlama hatta arka koltuguna bile oturma motosiklet hastalık halini alırsa benim gibi,sonrasında bırakman çok zor,hemen hemen bütün motorcular bilir.Ben kimseye motosikleti tavsiye edip zan altına giremem çünkü dogrusu bu...
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 27.05.2008 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Speedy, koptum gece gece ya Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

3.2 motor 328hp+smg şanzıman var m3 de 278de kesiciye giriyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 27.05.2008 - 04:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorularına cevap veremeyeceğim ...... Üzgünüm
dikkatimi çekti caps lock tuşuyla ne alıp veremediğin var rahat bırak tuşcağızı..... Gülümsüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KenJm
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.05.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkçe'yi ve "k" harfini düzgün kullanmamakta ısrar ettiğiniz sürece bundan sonra yazdığınız her yazınız editlenecektir,klavyede "k" harfinin yerini ezberleseniz iyi olur,10 saniye geç yazın ama düzgün yazın:şeker portakalı
PiT_BOY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: OR-AN dan

MesajTarih: 27.05.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

m3 te 240 varya kaşına kaşına yaparsın çılgın aletttir..

kenJi cevabını alsdıysan kolpalarla uğraşma bir sorumludan rica et kitlesin topiği. uğraşmaya değmez... OK
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal