Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD Monster42 Nickli Umut Öğretmeni Kaybettik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD Monster42 Nickli Umut Öğretmeni Kaybettik
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nafi
Üye
Üye

Nereden: KIBRIS

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 25.05.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin.. İstemiyorum
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun... Ağlıyorum

zxrhalit, gsxr recep 'in adını vermen çok saçma olmuş.. Beğenmedim adam zaten üzülüyordur... ismi sürekli bu olayla bağdaşacak..

Alıntı:

konya mdden gsxr recepten almış oldugu sarı honda 929 ile konyadan ayrılan umut abi hayatını kaybetmiş
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
drmoz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese Selamlar,
Ben merhum umut'un kardeşiyim.
Abimle ilgili yazılan bunca yazıyı okurken boğazım düğümlendi, yutkunamadım. Hala inanamıyorum ve çok büyük bir boşluk içindeyim.
Abimi kaybetmenin acısını tarif etmek mümkün değil, sözler bir yerden sonra kifayetsiz kalıyor, ancak bizlere teselli olan, sizin gibi arkadaşların, dostların abimi iyi anmaları, arkasından dualarınızı eksik etmemenizdir.
Abimle ilgili birkaç şey söylemek isterim,
kiminiz abimin çok yakın dostlarısınız, kiminiz bir lokma ekmeği paylaştınız, kiminizin sadece merhabası var, kiminiz de hiç karşılaşmadınız.
Abimin motor SEVDASI (sevda diyorum çünkü abimi bu konuda en iyi anlayanlardan birisi bendim, ve her zaman abimi motor konusunda desteklemeye çalıştım) küçük yaşlardan başlar. abimle 15-16 yaşındayken (ben o zaman 10 yaşımdaydım)Konya'da evin bodrumunda motosiklet toplardık, V kasa 50 lik mobilet. o günlerden beri abim hep motorla içi içe yaşadı. her fırsatta beni gezdirir, bundan da keyif alırdı.
Abim kendi tercihlerini yapan, bu tercihlerinin sorumluluklarını da alan birisiydi. Hayatı şartlar elverdiğince dolu dolu yaşadı, kendi tercihlerini yaptı, kiminin sonunda mutlu oldu, kiminin sonunda üzüldü.
abim yaşça benden büyük olmasına rağmen içerisinde benden küçük bir çocuk vardı, enerjisi va yaşama sevgisi benden çoktu, o bizim DELİ UMUT'umuzdu.
Talihsiz ve korkunç bir kaza onu benden aldı, mekanı cennet olsun
ABİ SENİ ÇOK SEVİYORUM, HAKKINI HELAL ET! BENİM HAKKIM SONUNA KADAR HELAL OLSUN...
lütfen siz de abime hakkınızı helal edin, sizlerden tanıdığım çok fazla yok, en iyi bildiğim Mehmet Çal usta, abime emeği geçmiştir, mehmet abi inşallah Konya'ya gelirsem bi çayını içmek, iki çift laflamak isterim.
Başa dön
drmoz Çevrimdışı drmoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabırlar diliyorum.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
edincer
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 26.05.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet,mekanını cennet eylesin
Başa dön
edincer Çevrimdışı edincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 26.05.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ,ailesi ve yakınlarına sabır versin Üzgünüm
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sempatik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.05.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sagolsun ailesine allah sabır versin. Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

k@Ny@ mD te@m
Başa dön
sempatik Çevrimdışı sempatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 26.05.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eyLesin Ağlıyorum
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MoToRcU02
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.05.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SLM CAN DOSTLARIM KAYBIMIZ BUYUK UMUT KARDEŞIMIZI KAYBETTIK BEN MOTO EMİN ADIYAMAN HERGUN YANIMDAYI ALIŞMIŞTIK AYRILIĞI ÇOK KOTU OLDU ALLAHTAN RAHMET AILESINE BAŞSAĞLIĞI DILERIM MEKANI CENNET OLSUN moto_emin@msn.comMOTORCULUK KARDEŞLIK DOSTLUK DEMEK AMA SAKIN GUWENMEYIN DOSTLUĞU BI ANDA SILIYO ALLAH MUHAFAZA ÇOK DIKKATLI BINELIM CANLAR
BÜTÜN SÜRÜCÜLERE SESLENIYORUM UNUTMAYINKI MOTORUN UZERINDEKI KAPORTA CAN DIR DAHA COOOK DIKKATE ALIN LÜTFEN MALESEF HIÇ TAKMIYOLAR
Başa dön
MoToRcU02 Çevrimdışı MoToRcU02 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ağlıyorum hakkımız varsa helali hoş olsun

haberi duyunca şok oldum umut abi ankaraya geldiğinde 6 7 kere yanımıza gelmişti ayrı bi arkadaşlığımız vardı telefonlaşırdık benim motoruma taktığı isim hala geçerli hep ''yürüyen müzik kutusu'' derdi ooff oooofff çok zor bi durum

allah kalanlarına sabır versin umarım hakkımız geçmemiştir benden yana tekrar helal olsun Üzgünüm Üzgünüm
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 08.06.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haberi yeni duydum, şaşırdım inanmak istemedim Üzgünüm
3-4 defa işyerime bile gelmişti Üzgünüm
Allah rahmet eylesin, hiç iyi olmadı bu haber hiç Üzgünüm
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
saykokan
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.06.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun! Allah sevenlerine sabırlar versın...
Başa dön
saykokan Çevrimdışı saykokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tahribat
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.06.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offffff anam offf tam gece yatarken bunu okuduğum kötü oldu allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun niye herkez motor kazasında ölüyo anlamadım korumasız mı biniyolar yoksa başkalarının dikkatsizliğimi
Başa dön
Tahribat Çevrimdışı Tahribat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9 10, 11, 12  Sonraki
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal