Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4357 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 26.05.2008 - 22:35 Mesaj konusu:
fotoğraflar telefondan çekildiği için kalitesiz ama karelerin içindekiler çok ama çok kaliteli insanlar o yüzden ekledim içim buruk olsa da Hayırlı teskereler Hız tutkunum _________________ A Rh(+)
En son ToyRider tarafından 26.05.2008 - 23:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3706 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 26.05.2008 - 23:44 Mesaj konusu:
Resimler güzel ama insan bakarken hüzünleniyo,şaka gibi
Rıdvan,hayırlı teskereler. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
hayırlı teskereler rıdvan dicem ama zor okur o burayı arkadaşlar rıdvan geldi beraberdik burda 2 gün = ) askeriyeye teslim oldu ben sık sık ziyaret etcem gözünüz arkada kalmasın diceniz bişeler varsa bana ulaşın ben iletirim elimizden geldiği kadarınca yardımcı olacağız.. _________________ Yunus Emre YÜCE
2006 CBR600F (60 AB 600)
Hayırlı tezkereler olsun Allah kavustursun ne mutlu ki sevdikleri bu anlamlı zamanda yanında olmus ellerinize saglık _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
hayırlı teskereler bende isderim az kaldı nasıl olsa 2.5 veya 3 sene gitmeden önce herkezle toplanıp eyleniriz sonkezz herkezde davetlidir şimdiden _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
abi o kadar lastik yaktılar o kadar güzel yerler vardı ama hiç birini çekmemişsiniz hele sertaç abi rıdvanı havaya kaldırdı onuda çekmemişsiniz neyse tamer abi araban güzelmiş çok beğendim bide vuruğu kırığı olmasa
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız