Tarih: 30.01.2008 - 10:54 Mesaj konusu:
resmi üye olmadığımızda siteye giremeyecekmiyiz ayrıca neden üyelik ücretini peşin senelik alıyorsunuz onu anlamadım... _________________ GECELERİN KRALI RR
Tarih: 13.04.2008 - 03:34 Mesaj konusu:
HOCAM BEN MARMARİSTE YAŞIYORUM BU BİR SORUN YARATIRMI ?? BİDE BURADA BAĞLANTILI OLUNAN Bİ KLÜP VARMI ?? YOKSA AÇSAK OLMAZMI ????? !! SON OLARAK YAZIN ORGANİZASYON YAPSAK OLMAZMI ?? GÖREV DÜŞERSE YAPARIM OLMAZMI )????? SAYGILARR!!!! _________________ SENINLE HAYAL KURMAYACAGIM !
ISMINE SIIRLER YAZMAYACAGIM!
INANKI SENI UNUTACAGIM...!!!
UMARIM ((
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1849 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 13.04.2008 - 06:00 Mesaj konusu:
KRAL_RR demiş ki:
resmi üye olmadığımızda siteye giremeyecekmiyiz ayrıca neden üyelik ücretini peşin senelik alıyorsunuz onu anlamadım...
Bu internet sitesi MDSK yani "Motor Delisi Spor Kulübü" Federasyona bağlı resmi bir spor kulübüdür. siteye üye olunca siteye girer formları okur, formlara yorum yapabilirsin. Kulüp üyeliği ise başka bu site "Motor Delisi Spor Kulübü" nün bir hizmetidir. Resmi üyelikten kasit Spor Kulübü üyeliğidir resmi üye olursan kimlik kartin olur ve daha başka ayrıcalıkların olur tabiki.
Üyelik Aidatı Resmi Spor Kulübü üyeleri için yılda bir defa verilir. yıllık olarak alınır resmi deftere işlenir. Tüzükte bu şekildedir.
baracuda demiş ki:
HOCAM BEN MARMARİSTE YAŞIYORUM BU BİR SORUN YARATIRMI ?? BİDE BURADA BAĞLANTILI OLUNAN Bİ KLÜP VARMI ?? YOKSA AÇSAK OLMAZMI ????? !! SON OLARAK YAZIN ORGANİZASYON YAPSAK OLMAZMI ?? GÖREV DÜŞERSE YAPARIM OLMAZMI )????? SAYGILARR!!!!
Marmariste bir ok üyemiz var ve bu yıl 22 - 28 Hazıran 2008 de DATÇA da MARMOK FESTİVALİ var. Kulüb olarak orada olucaz. Marmaristeki MD lilerle tanışmaya çalış yada Haziranda MARMOK FESTİVALİ ne gel orada bizlerle ve cıvardaki MD lilerle tanışırsın.
Sanırım her ikinizede açıklayıcı bilgi verdim. _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2071 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 23.06.2008 - 13:16 Mesaj konusu:
emirhan_41, ayda 2 3 paket az sigara içerek böyle güzel bir ortamda varlığını belgelemek daha yararlı bir şey gibime geliyor... _________________ Dört tekere HAYIR!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız