Tarih: 27.05.2008 - 01:52 Mesaj konusu:
ALLAH C.C taksiratlarını affetsin.Kıyafetsiz motora binmek apaçi cesaretinden başka bişey degil aman dikkat ALLAH C.C korusun... _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
allah rahmet eylesin
neden kask takmıyoruz anlamıyorum ben _________________ Büyüyünce zx10r
+
Ama ondan önce Kum Rengi 636
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
Tarih: 27.05.2008 - 12:16 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin abi şu kasklarınızı süs diye taşımayın bilinçlenelim artık yoksa daha çok canlar yanacak çok aile son bulacak lütfen arkadaşlar çok dikkat edelim.... başımız sağolsun _________________ GECELERİN KRALI RR
Olayı duyan Tarkan Aksoy'un esnaf arkadaşları hastane önünde gözyaşları dökerken, kanlar içindeki 2 sevgiliyi gören ve kaza nedeniyle şok geçiren ayan sürücü Mahmut Öz fenalık geçirdi.
Şerefsize bak birde fenalık geçirmişmiş , allahın öküzü dönüş yapmadan önce aynaya bakmış olsan iki insan yaşıyor olacaktı
Kusura bakmayın arkadaşlar sinirlerime hakim olamadım yazdım
Tarih: 27.05.2008 - 13:59 Mesaj konusu:
Her gün yeni bir ölüm haberi almaktan motoruma binemez oldum,Allah rahmet eylesin yahu hayatta en sevdiğim şey şimdi en büyük fobim oldu _________________ GSR
bence o şerefsiz kamyoncu orada o haltı yemeseydi yaşarlardı Allah rahmet eylesin _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız