Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1280 Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''
Tarih: 27.05.2008 - 13:42 Mesaj konusu: The Uno (değişik bir alet)
Toronto ‘da yapılan 2008 Uluslararası Motosiklet Fuarı genellikle el yapımı, custom Amerikan V-Twinlerle dolar taşar. Bu yıl başka bir el yapımı model bütün ilgiyi üzerinde toplamayı başardı, The Uno.
Turuncu ve füme renklere sahip oldukça kullanışsız görünen araç çift tekeri ve ayak pegleri ile dengesini sağlıyor.
18 yaşında ki Kanada ‘lı Ben J. Poss Gulak model trenler, roketler gibi hobilere sahip genç bir kardeşimiz. Ben tarafından yapılan The Uno aslında paralel tekerlekli, elektirikli bir motosiklet çeşidi. The Uno, Segway gibi öne yatınca öne arkaya yatınca arkaya gidiyor.
Ben ilk tasarımlarını elle çizdikten sonra Google SketchUp ‘a bu çizimleri yüklüyor, Solidworks satış temsilcisi Ben ‘e CAD yazılımı satmayı teklif ediyor ancak Ben ‘in bu yazılımın ücretini karşılayacak durumu olmuyor, fakat çizimlerini bu satış temsilcisine gösteriyor ve projesi Solidworks ‘e ertesi gün geçmiş oluyor bile. oldukça ilginç ve güzel bir olay.
Şase Yamaha R1 ‘den alınmış, grenajlar fiberglas, gyro kurulumu için Kaliforniya ‘da ki Trevor Blackwell ‘den yardım alınmış. 2 gyro var araçta, biri ileri - geri hareketi sağlıyor, diğeri dönmeyi.
18 yaşında ki Ben ‘in imkansızlıklar içerisinde bir projeyi hayata nasıl geçirdiğine tanık oldunuz, gelecekte çok daha başarılkı projeler ile kendisi görebiliriz.
The Uno ‘nun web sitesi, haberin kaynağı Motorcycle Mojo. _________________ www.diyarmotor.com
Tarih: 27.05.2008 - 13:50 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2649 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 27.05.2008 - 15:06 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ben ilk tasarımlarını elle çizdikten sonra Google SketchUp ‘a bu çizimleri yüklüyor, Solidworks satış temsilcisi Ben ‘e CAD yazılımı satmayı teklif ediyor ancak Ben ‘in bu yazılımın ücretini karşılayacak durumu olmuyor, fakat çizimlerini bu satış temsilcisine gösteriyor ve projesi Solidworks ‘e ertesi gün geçmiş oluyor bile. oldukça ilginç ve güzel bir olay.
Ulan ben evde o kadar tasarım yapıyorum Solidworks'de bir b..k çıktığı yok. Hem gavur karşılayamıyo Solidworks'ün lisans parasını biz nasıl karşılayacaz. _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
Tarih: 27.05.2008 - 18:20 Mesaj konusu:
tamam güzel bi alet elemen uğraşmış ama recing makinadan başka bişeye binmem hele tekteker asla.MEMOCAN, paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık ama sevmedim ben bu aleti
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız