çok güzel fotolar _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 27.05.2008 - 19:07 Mesaj konusu:
ege_umit demiş ki:
nosscu, abi yapma be sanadamı duyurdular bunlar
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
nosscu, özledim senin muhabbetini gelcem yakın zamanda yanına
valla sizin gibi aslan parçalarına kapım herzaman açık bende sizi özledim bu gün ankaradaydım ters kalmasaydınız arabayla ziyaretinize gelecektim inan _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 27.05.2008 - 19:11 Mesaj konusu:
tanıdık simalar katılıyorum...3 ay öncesi ... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6863 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 27.05.2008 - 19:21 Mesaj konusu:
Herşey bir tarafa da mekanın temiz ve düzenli oluşu takdire değer.
Bu Erbil kardeş herşeyde yalan olduğu gibi Cull Of Dutyde de yalan oldu gitti malesef _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
fotolar çok güzel.... şu call of duty olayına gelince
playstationda futbol,motor,araba gibi oyunlar oynanabilir fakat call of duty nasıl oynuyorsunuz? kolla zor olmuyor mu?? bize klavye+mause az geliyor üç beş tuşla nasıl yapıyorsunuz??????????????????
ege_umit,nerdesiniz be olm be sesiniz solugunuz çıkmadı bir süre,takımı bir arada görmrk ne kadar güzel,muhabbettinizi özledim lem,ertan ne yapmış hele, bu işte bir bit enigi var balaban_r1 nerdesin sen bi gel bakim söle ne yaptın. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız