"Hay Allah buda neyin nesiki? " Kimden gelmiş bu mektup ?
Kağıdın üstündeki ayıcıklardan, pambe-mavi kalplerden belliki bizim "zıpır" ufaklık yazmış.
Birde zarfın üstüne kocaman "BABAMA" yazmış afacan.
- Ne yazdıki acaba ? ..
- Ya verdiğim "bisiklet" sözümü hatırlatmıştır yada “Beni lunaparka götür diye yazmıştır “ ..
Bu çocuk çok düşünceli çok. Nede olsa "Babasının Kızı" değil mi canım ?
Neyse buhafta kızıma verdiğim sözü yerine getirip önce bisikleti alalım, sonrada birlikte Luınapark’a gideriz.Her ne kadar dönen oyuncaklar midemi bulandırsada katlanacaz artık.
Ne ilginç dimi ?
Küçükken anne-babamızın burnundan getirir ,o lunaparkdaki her oyuncağa binmek için saatlerce ağlardık.
Şimdi gittiğimizde “ahh şu çocuk biran önce hepsine binsede eve gitsek” diyoruz.
Yaşlanıyoruz canımmmm!!
- Ne yazmış benim akıllı kızım bakim..
BABAMA
Canım babacıgım, bana verdiğin sözleri hiç tutmuyorsun amaaa ..
Bisiklet al demiyecem merak etme.. O sözünü tutmaman beni hiç üzmemişti zaten..
Bana söz vermiştin babacım.. Hani hep yanımda olacaktın..
Haniii bu yaz kolluklarım olmadan bana yüzmeyi ögretecektin.
Hem hani bana gitar çalmayı ögretecek sonra bana küçük gitar alacaktın bende sana eşlik edecektim?
Hani İlkokul bittiğinde bana cep telefonu alacakın?
Daha ilkokulum bitmediki !!!
Şimdi ne kadar büyürsem büyüyeyim bana telefon almıyacaksın.
Bana SÖZ VERMİŞTİN baba…
Hatırlasana şu uzun saçlı, küpeli motorcu abi motosikletle kaza yaptıgı ve öldüğü gün bana demiştinki ;
“Söz veriyorum kızım kaza yapmıyacagım, hem merak etme seni bırakıp gidecek kadar aptalmıyım ben ..”
Bana söz vermiştin baba..
Sözünü tutmadın..
Yazar: Hakan DİNÇER _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
En son HakanDincer tarafından 21.08.2008 - 04:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 488 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 27.05.2008 - 21:21 Mesaj konusu:
başkan ben son cümleden bir şey anlamadım kaza mı yaptın? _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Tarih: 27.05.2008 - 21:22 Mesaj konusu:
eee babalar günü yaklaşıyor tabii duygusallık had safada..söyleyecek bir şey yok.bu yazıyı okurken baba olmak lazım anlamak için.sadece 5 senelik bir baba tecrübesiyle diyebileceğim bir şey varsa , allah kimseyi sevdiklerinden vakitsiz ayırmasın..allah herkesi sevdiklerine bağışlasın.....şimdi herkes kendi kendine sevdikleri için bir söz versin..ASLA KAZA YAPMIYACAĞIM..SÖZ....
Söz veriyorum kızım kaza yapmıyacagım, hem merak etme ben seni bırakıp gidecek kadar aptalmıyım ben ..”
Bana söz vermiştin baba..
burası beni çok duygulandırdı,lütfen sevdiklerimizi üzmemek için daha dikkatli olalım. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Tarih: 27.05.2008 - 21:24 Mesaj konusu:
barossatr, ehehe alemsin yahu..
Yani Kız çocugu bu mektubu kaza yapıp ölen babasına yazmış..
Yani bu benim KURGU yazılarımdan birisi.. Hay ALLAH iyiliğini versin _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 27.05.2008 - 21:28 Mesaj konusu:
valla başkan allah senin iyiliğini versin yüreğimi ağızıma getirdin _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
HakanDincer,neyse sonuç ta bir yerden tutturmuşum yinede. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Tarih: 27.05.2008 - 21:50 Mesaj konusu:
iiide abi ben ne bilem öyle yazıyı özleştirmişin ki kendine bende bir an kaptırdım kendimi _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Tarih: 27.05.2008 - 21:55 Mesaj konusu:
Aslında hata bende yazıdan önce bunun bir kurgu hikaye oldugunu belirtmemişim..
Şimdi başına ekliyim .. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız