Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar f ile rr nin ne farkı var??biliyonuz yeniyim :):)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar f ile rr nin ne farkı var??biliyonuz yeniyim :):)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sonsuzask
Üye
Üye

MesajTarih: 27.05.2008 - 23:55    Mesaj konusu: arkadaşlar f ile rr nin ne farkı var??biliyonuz yeniyim :):) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bildiğiniz gibi cc konularında yeni sayılırım bu 600 f ile 600 rr lerin yani yamaha 600 f ile r6 nın ne farkı var???herkese saygılar....
Başa dön
sonsuzask Çevrimdışı sonsuzask Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 27.05.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlış yazmışsın galiba yamaha 600f değil honda 600f.yamaha r6 Bravo

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..

En son thefastbiker tarafından 28.05.2008 - 00:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonsuzask, 5 gün önce GSX-R 600 '07 alıyordun.. ?

http://www.motordelisi.com/ftopict-63724-.html
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bildiğim en büyük farkı yazayım cbr 600f i HONDA üretti.Bundan sonra yazacaklarım tartışma konusu olur diye yazmıyorum.
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken, dostum teşekkür edyrm nick banada yabancı gelmedi Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Başa dön
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 F = rahat
600 RR= daha sert ve her şeyi performans bakimindan biraz daha iyi...
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonsuzask,

sonsuzask demiş ki:
kenJm. kardeşim bnm gsx r600 2007 model neden suzuki aldın dersen hep soruyodum orda burda kimi honda diyo kimi yamaha kimde suzuki bende babamla öle gitmiştik motorcuya baktım suzuki orda tabi bnm elim ayağım başladı titremeye birazcık ısrar etsemde aldımm...19 a falan mal olduu kardeşim...

Motosikleti almışsın şimdi arkadaşların için bakıyosun galiba veya ben hikaye kurmayı çok iyi yapıyorum ?

En son hadoken tarafından 28.05.2008 - 00:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sonsuzask
Üye
Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte anlayınn artık yeniyim dedimya Çok gülüyorumÇok gülüyorum sağolunn yardımlar içinnn
Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken, son zamanlarda çok oluyor böyle durumlar hadi hayırlısı Beğenmedim

Başa dön
sonsuzask
Üye
Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken sen neler sayıklıyosun kardeşimmm ben motor almıyomuyum dedimm gsx im yok mu dedimm merak ettiğimden soruyorum zaten o zmanda demiştim motordan pek anlamıyom bi lakis cc tiplerinden dieeeee...anladın mı hadoken kardeşimm yanılış varsa affet ok byy
Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa buda gosth rider hikayesine dönüyo anlaşılan Delirdim Delirdim

ışıklı polisler fln varmıydı Delirdim Dil çıkarıyorum
Başa dön
depresif_motorcu şimdi Çevrimiçi depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, Bravo şşşşt arkadaşlar bozmayalım topici Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, yaa iide napıım tutamadm kendimi Çok gülüyorum
Başa dön
depresif_motorcu şimdi Çevrimiçi depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonsuzask, seninle tartışarak zaman kaybetmiyeceğim bunu baştan söyliyeyim , fakat karşında kim olursa olsun alaycı bir tavır,geyik yapar modunda konuşmanı tasvip etmiyorum.17 yaşındasın Türkçe'yi iyi kullanamıyor olabilirsin ama ben 18 yaşındayım seninde bunu yapamayacağın anlamına gelmez.SMS dili olarak bende sana "sçs kib,bye k4nk4 naber bap" tarzı cevaplar söylemeyi bilirim.Başlık açılsın,kask sayım artsın ilgi çekeyim durumundan çıksan iyi olur bu başlığı açmak yerine bu sorunu araştırarak öğrenebilirdin , senelerce tartışıldı başlıklar açıldı ama yok ben hala öğrenemedim dersen "Google" gibi bir arama motoru mevcut bunuda kullanmamak için ısrar ediyorsan açtığın başlıklarda neden ararım.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal