ben bildiğim en büyük farkı yazayım cbr 600f i HONDA üretti.Bundan sonra yazacaklarım tartışma konusu olur diye yazmıyorum. _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
kenJm. kardeşim bnm gsx r600 2007 model neden suzuki aldın dersen hep soruyodum orda burda kimi honda diyo kimi yamaha kimde suzuki bende babamla öle gitmiştik motorcuya baktım suzuki orda tabi bnm elim ayağım başladı titremeye birazcık ısrar etsemde aldımm...19 a falan mal olduu kardeşim...
Motosikleti almışsın şimdi arkadaşların için bakıyosun galiba veya ben hikaye kurmayı çok iyi yapıyorum ?
En son hadoken tarafından 28.05.2008 - 00:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hadoken sen neler sayıklıyosun kardeşimmm ben motor almıyomuyum dedimm gsx im yok mu dedimm merak ettiğimden soruyorum zaten o zmanda demiştim motordan pek anlamıyom bi lakis cc tiplerinden dieeeee...anladın mı hadoken kardeşimm yanılış varsa affet ok byy
Tarih: 28.05.2008 - 00:22 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
sonsuzask, seninle tartışarak zaman kaybetmiyeceğim bunu baştan söyliyeyim , fakat karşında kim olursa olsun alaycı bir tavır,geyik yapar modunda konuşmanı tasvip etmiyorum.17 yaşındasın Türkçe'yi iyi kullanamıyor olabilirsin ama ben 18 yaşındayım seninde bunu yapamayacağın anlamına gelmez.SMS dili olarak bende sana "sçs kib,bye k4nk4 naber bap" tarzı cevaplar söylemeyi bilirim.Başlık açılsın,kask sayım artsın ilgi çekeyim durumundan çıksan iyi olur bu başlığı açmak yerine bu sorunu araştırarak öğrenebilirdin , senelerce tartışıldı başlıklar açıldı ama yok ben hala öğrenemedim dersen "Google" gibi bir arama motoru mevcut bunuda kullanmamak için ısrar ediyorsan açtığın başlıklarda neden ararım.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız