Tarih: 27.05.2008 - 16:11 Mesaj konusu:
natknec,Suç ve Ceza...Daha 2-3 hafta önce Ortaköy de çevirmeye girdim...Bende plaka takılı değildi geri kalan herşeyim tamdı...En direk 52 ytl ceza yedim...Önümdeki RR da daplaka sele altıydı o da 52 ytl ceza yedi...1 hafta önce de Kızıltoprak ta çevirmeye girdim evrakları istedi herşey tamdı...Sonra eldivenlerime takıldı çok güzelmiş falan dedi...Baktım yavaş yavaş arka kuyruğa doğru ilerliyor dedim istersen bi tak ve manetleri sık...Taktı ve sıktı ee dedi dedim sizinkiler gibi fazla his vermiyor dimi dedim evet korumalıkları full olduğu için biraz öyle falan filan dedi...Sonra diğer polis arkadaşı seslendi benim ruhsatımı verdi bende sanki dragtaymış gibi bi kalkış yaptım topuk Hatta zzzzzz Barış da ordaydı... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 27.05.2008 - 16:21 Mesaj konusu:
titi, yahu neden plakayı takmıyorsunuz peki...
Yani madem uygulamada duracaksınız o zaman plaka takmamanın amacı ne..
Yada başka deyişle ; Madem plaka takmıyorsun o zaman uygulamadan kaçacan.. ( tavsiye edilemz ) _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
titi, yahu neden plakayı takmıyorsunuz peki...
Yani madem uygulamada duracaksınız o zaman plaka takmamanın amacı ne..
Yada başka deyişle ; Madem plaka takmıyorsun o zaman uygulamadan kaçacan.. ( tavsiye edilemz )
ilgin madem takmıyosun niye duruyosun _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 27.05.2008 - 16:42 Mesaj konusu:
HakanDincer,E-5 yada Tem gibi yollarda dur çektikleri zaman gaz çekiyorum...1 kere radara girmişliğim yok(nazar değmesin)Ama Ortaköy ve Kızıltoprak gibi yerlerde polis dur çekiyor sonra büfeden söylediği tostunu alıp yanına geliyor sen hala olduğun yerde debriyajın sıkık vaziyette çakılı bekliyorsun Plakayı istesemde proje gerçekleştiremeden takamam...Özel kuyruk altı stop var...ee sele altınada polis kabul etmiyor ve cezasını yazıyor...Sırtımızada takamayacağımıza göre önümüzde plakasız günler bizi bekliyor demektir Yanlış anlaşılma olmasın plakam yok diye çozumuyorum...Boğazı deniz yoluyla geçiyorum...Kırmızıda geçmiyorum...Emniyete dalmıyorum...Yemiyorum içmiyorum _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 27.05.2008 - 17:10 Mesaj konusu:
titi, yanı dıyorsun kı cezamı yerım plakamı takmam bızım buradada bırısı vardı plakadan ceza yemıs yok dıe malıyeye gıtmıs cezayı odemıs dısarı cıkınca bakmıs motorun basında polıs hayırdır memur bey demıs plaka yok demıs oda altı gostermıs orası olmaz demıs bı daha yazmıs daha yenı odedım demesıne ragmen onu yıyınce akıllanmamıssın bundan sonra akılllanırsın belkı dıyıp vermıs makbuzu ama bu sefer akıllandı artık plakalı _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Tarih: 27.05.2008 - 17:29 Mesaj konusu:
Biker_BoyzZ,Yok kardeşim takacam da nereye takacam Biliyosun yeni kasa rr ların stopu evlere şenlik diye kuyruk altı stop getirtip taktık...Sele altıda kabul görmüyor...Yardım edin Vurmayın _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 27.05.2008 - 17:33 Mesaj konusu:
Max_PAYNE, HakanDincer, eyw..
Polis çevirdiğinde eğer 2 noktadan civata ile bağlıysa plakayı olduğu yerden büküp uygun açıya getirebiliyosunuz, bir keresinde ben bu uygulamayı yapıp yırtmıştım
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
titi, ille plaka takcam dersen sana sanayide bir parça yaptırırız titilyano custom made..
Tarih: 28.05.2008 - 00:44 Mesaj konusu:
Bakın menteşeli istenildiğinde katlanan ve İLLEGAL hale gelen, istenildiğinde ise açılarak LEGAL şekle giren plakayı ilk yapan ZENGİN olur bu ülkede _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
alahala duymak istedigim neden o olsun
nese.. teş.
Yahu sen neden şimdi Hakan Dinçere karşı böyle bir tavır takındın ben gülmekten öldüm Adamcagız sana dil dökmüş konuya aciklik getirmeye calismis sen hic olmucak kisiye hic kullanılmayacak kelimeyi kullanmissin
HakanDincer, öyle bir plakalık mevcut hatta ben onunla ilgili topic açmıştım videosu bile vardı.. Bir tuş ayarlayıp sele altına mekanizma koymuş tuşa basıyor plaka aşağıya doğru kapanıyor,bir daha basınca plakalık normal hale geliyor
Tarih: 28.05.2008 - 01:16 Mesaj konusu:
hadoken, cididmisin yahu ?
yahu hakikaten şu insanoğlu çok yaratıcı _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız