Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ''''''.......Racing PLAKA İptali......''''''

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

''''''.......Racing PLAKA İptali......''''''

''''''.......Racing PLAKA İptali......''''''
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.05.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

natknec,Suç ve Ceza...Daha 2-3 hafta önce Ortaköy de çevirmeye girdim...Bende plaka takılı değildi geri kalan herşeyim tamdı...En direk 52 ytl ceza yedim...Önümdeki RR da daplaka sele altıydı o da 52 ytl ceza yedi...1 hafta önce de Kızıltoprak ta çevirmeye girdim evrakları istedi herşey tamdı...Sonra eldivenlerime takıldı çok güzelmiş falan dedi...Baktım yavaş yavaş arka kuyruğa doğru ilerliyor dedim istersen bi tak ve manetleri sık...Taktı ve sıktı ee dedi dedim sizinkiler gibi fazla his vermiyor dimi dedim evet korumalıkları full olduğu için biraz öyle falan filan dedi...Sonra diğer polis arkadaşı seslendi benim ruhsatımı verdi bende sanki dragtaymış gibi bi kalkış yaptım topuk Çok gülüyorum Hatta zzzzzz Barış da ordaydı...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.05.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, yahu neden plakayı takmıyorsunuz peki...
Yani madem uygulamada duracaksınız o zaman plaka takmamanın amacı ne..
Yada başka deyişle ; Madem plaka takmıyorsun o zaman uygulamadan kaçacan.. ( tavsiye edilemz ) Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.05.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, demişki ;
Alıntı:

titi, yahu neden plakayı takmıyorsunuz peki...
Yani madem uygulamada duracaksınız o zaman plaka takmamanın amacı ne..
Yada başka deyişle ; Madem plaka takmıyorsun o zaman uygulamadan kaçacan.. ( tavsiye edilemz )

ilgin madem takmıyosun niye duruyosun ? Gülümsüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.05.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,E-5 yada Tem gibi yollarda dur çektikleri zaman gaz çekiyorum...1 kere radara girmişliğim yok(nazar değmesin)Ama Ortaköy ve Kızıltoprak gibi yerlerde polis dur çekiyor sonra büfeden söylediği tostunu alıp yanına geliyor sen hala olduğun yerde debriyajın sıkık vaziyette çakılı bekliyorsun Gülümsüyorum Plakayı istesemde proje gerçekleştiremeden takamam...Özel kuyruk altı stop var...ee sele altınada polis kabul etmiyor ve cezasını yazıyor...Sırtımızada takamayacağımıza göre önümüzde plakasız günler bizi bekliyor demektir Çok gülüyorum Yanlış anlaşılma olmasın plakam yok diye çozumuyorum...Boğazı deniz yoluyla geçiyorum...Kırmızıda geçmiyorum...Emniyete dalmıyorum...Yemiyorum içmiyorum Çok gülüyorum
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 27.05.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi alemsin yaa Çok gülüyorum
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 27.05.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, yanı dıyorsun kı cezamı yerım plakamı takmam bızım buradada bırısı vardı plakadan ceza yemıs yok dıe malıyeye gıtmıs cezayı odemıs dısarı cıkınca bakmıs motorun basında polıs hayırdır memur bey demıs plaka yok demıs oda altı gostermıs orası olmaz demıs bı daha yazmıs daha yenı odedım demesıne ragmen onu yıyınce akıllanmamıssın bundan sonra akılllanırsın belkı dıyıp vermıs makbuzu ama bu sefer akıllandı artık plakalı Çok gülüyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.05.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, ifade süper hocam, müthişsin Alkışlıyorum
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.05.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker_BoyzZ,Yok kardeşim takacam da nereye takacam Gülümsüyorum Biliyosun yeni kasa rr ların stopu evlere şenlik diye kuyruk altı stop getirtip taktık...Sele altıda kabul görmüyor...Yardım edin Çok gülüyorum Vurmayın Çok gülüyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 27.05.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

natknec, durma durursan sıra sana gelecek ehehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.05.2008 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE, HakanDincer, eyw.. Çok gülüyorum
Polis çevirdiğinde eğer 2 noktadan civata ile bağlıysa plakayı olduğu yerden büküp uygun açıya getirebiliyosunuz, bir keresinde ben bu uygulamayı yapıp yırtmıştım Gülümsüyorum

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

titi, ille plaka takcam dersen sana sanayide bir parça yaptırırız titilyano Çok gülüyorum custom made..
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
natknec
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-güzelyalı

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo

titi vala kardeşim ,, her kaçamadıgımda 52 ytl ceza yiyeceğimi bilsem feda olsun sonuna kadar takmam ya Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
natknec Çevrimdışı natknec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakın menteşeli istenildiğinde katlanan ve İLLEGAL hale gelen, istenildiğinde ise açılarak LEGAL şekle giren plakayı ilk yapan ZENGİN olur bu ülkede Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

natknec demiş ki:
alahala duymak istedigim neden o olsun Beğenmedim
nese.. teş.

Yahu sen neden şimdi Hakan Dinçere karşı böyle bir tavır takındın ben gülmekten öldüm Çok gülüyorum Adamcagız sana dil dökmüş konuya aciklik getirmeye calismis sen hic olmucak kisiye hic kullanılmayacak kelimeyi kullanmissin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Resmen yuh diyorum yani Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.05.2008 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, öyle bir plakalık mevcut hatta ben onunla ilgili topic açmıştım videosu bile vardı.. Gülümsüyorum Bir tuş ayarlayıp sele altına mekanizma koymuş tuşa basıyor plaka aşağıya doğru kapanıyor,bir daha basınca plakalık normal hale geliyor Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 28.05.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken, cididmisin yahu ?
yahu hakikaten şu insanoğlu çok yaratıcı Çok gülüyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal