Kayıt: Dec 17, 2006 Mesajlar: 149 Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn
Tarih: 28.05.2008 - 08:25 Mesaj konusu:
ToyRider, cok guzel bir video yapmıssın mekanı cennet olsun ellerine ,yuregine saglık _________________ [flash width=500 height=99]http://i252.photobucket.com/albums/hh4/endurado/mkg.gif[/flash]
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2113 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 28.05.2008 - 09:02 Mesaj konusu:
ToyRider, eline emeğine sağlık arkadaşım.
Enver arkadaşımıza Allah'tan rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun. Geride kalanlarına ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim. _________________
Tarih: 28.05.2008 - 09:25 Mesaj konusu:
ToyRider, başınız sağolsun arkadasım.. inanılmaz üzüldüm.. Allah ailesine ve sizlere sabır versin.. insanın iki gün önce yanında aynı masada oturup içtiği insanın bianda gitmesi hiç inandırıcı olmuyo.. kabullenmek çok zor oluyo.. sanki hadi telefon calsında arayan o olsun gibi.. ama malesef ne çalan telefonlar.. ne sabahın bi körü çalan kapı zilleri... kalk hadi gidiyoruz diyen bi ses... geriye kalan sadece rüyalar artık.. şanslıysak orda yaşamaya devam ediyoruz.. Allah mekanlarını cennet eylesin.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Allah rahmet eylesin, bakıyorum hayat ne kısa; bikaç hafta evvel beraber aynı yolda, aynı ortamdaydık şimdi o gitti ama biz burdayız.elbet bigün mutlaka onunla tekrar biraraya gelcez.
Ailesine ve Sevenlerine başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun inşallah _________________ Time is chasing after all of us.
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 28.05.2008 - 15:41 Mesaj konusu:
Hepiniz sağolun arkadaşlar, Allah eksikliğinizi göstermesin. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
ToyRider, ben daha yeni izleyebildim ve de müziksiz izleyebildim. Hala o fotoların çekildiği günler çok canlı anılarımda. Diyecek bir söz yokki "Hoşçakal dostum" dan başka. O da boğazıma düğümlenip kaldı.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız