Tarih: 28.05.2008 - 01:06 Mesaj konusu:
hakan kardeş doğru diyor valla motor ben dinleyemiyorum ama mersoyla giderken şöyle punk rock yada sağlam bir trance çıktımı nedense bir anda araç düz gitmemeye başlıyor bir asabilik çöküyor sürüşe . Harbiden müzik ruhun gıdasıdır. Ne yersen o na göre tepki verir ya vücut ruhta öyle ne yerse öyle tepki veriyor. _________________ PiT_BOY RuLEZZZZZ
HakanDincer, tabikide abi tsm ile gaza gelcek adam tanmyrum ben belkide harektli müzk dinlediğm için oluyodur ama dediğin gibi hem elektro müzik dinlyeyip yarışabiliyorlrsa alkışlarım _________________ Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Tarih: 28.05.2008 - 01:13 Mesaj konusu:
ama sağlam müzikte insan yola daha iyi kitleniyor herhalde insanda yarışıyormuş gibi bir psikolojiyi tetikliyor yada ben manyağım ( çoğu kişi öyle diyor) bende öyle oluyor . Daha çok dikkat ediyorum yola viraja felan vitesler değişiyor ama daha bu günr kadar motorda dinleyemedim goldwing hariç ( o da artçı olarak) motor ve rüzgar sesinden hiç bir şey duymuyorum. _________________ PiT_BOY RuLEZZZZZ
motorun sesi güzel geliosa kulaığına..daha dorusu sağlam motorsaa...neyine gerekk _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Kayıt: Dec 17, 2006 Mesajlar: 142 Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn
Tarih: 28.05.2008 - 02:39 Mesaj konusu:
valla dostum sordun sorunun cevabını vermişsin sen zeten ne dieli ama türkiye trafiğinde dinlenmemeli bence _________________ ....ViZyOnA GiRdİK İyİ SeYiRLeR..!!!!
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1499 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 28.05.2008 - 11:16 Mesaj konusu:
Şehir içinde trafikte giderken dış sesleri duymak ve olabilecek tehlike anını hissedebilmek için ben pek dinlenmesi taraftarı değilim. Ama şehirler arası yollarda veya otobanlarda müziksiz yol bitmez ki _________________
ANY 21
ben motor sürerken kendim şarkı söylüyorum. o daha güzel oluyo. yoldayken parça değiştirme sorunuda yok: _________________ Türküm, doğruyum doğuştan motorcuyum.
Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1364 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 28.05.2008 - 11:42 Mesaj konusu:
ceza......sagopa kezmer.... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız