Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor Kullanırken Müzik Dinlenir Mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor Kullanırken Müzik Dinlenir Mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
PiT_BOY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: OR-AN dan

MesajTarih: 28.05.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan kardeş doğru diyor valla motor ben dinleyemiyorum ama mersoyla giderken şöyle punk rock yada sağlam bir trance çıktımı nedense bir anda araç düz gitmemeye başlıyor bir asabilik çöküyor sürüşe . Harbiden müzik ruhun gıdasıdır. Ne yersen o na göre tepki verir ya vücut ruhta öyle ne yerse öyle tepki veriyor.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 28.05.2008 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, tabikide abi tsm ile gaza gelcek adam tanmyrum ben Çok gülüyorum belkide harektli müzk dinlediğm için oluyodur Çok gülüyorum ama dediğin gibi hem elektro müzik dinlyeyip yarışabiliyorlrsa alkışlarım Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PiT_BOY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: OR-AN dan

MesajTarih: 28.05.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama sağlam müzikte insan yola daha iyi kitleniyor herhalde insanda yarışıyormuş gibi bir psikolojiyi tetikliyor yada ben manyağım ( çoğu kişi öyle diyor) bende öyle oluyor . Daha çok dikkat ediyorum yola viraja felan vitesler değişiyor ama daha bu günr kadar motorda dinleyemedim goldwing hariç ( o da artçı olarak) motor ve rüzgar sesinden hiç bir şey duymuyorum.
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun sesi güzel geliosa kulaığına..daha dorusu sağlam motorsaa...neyine gerekk Göz kırpıyorum
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 28.05.2008 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dinlemezsem ölürüm ben yol bitmez...
dinlenir tabii....

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ege_umit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn

MesajTarih: 28.05.2008 - 02:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla dostum sordun sorunun cevabını vermişsin sen zeten ne dieli ama türkiye trafiğinde dinlenmemeli bence
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 28.05.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dinlemeyenin aklına şaşayım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

walla müzik güzel gazla birlikte iyi oluo iiii düşünmüşssün hakan cım yorumları okudumda hepsi birbirinden güzel Çok gülüyorum

gaza gelen göze gelir Bravo Gülümsüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 28.05.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şehir içinde trafikte giderken dış sesleri duymak ve olabilecek tehlike anını hissedebilmek için ben pek dinlenmesi taraftarı değilim. Ama şehirler arası yollarda veya otobanlarda müziksiz yol bitmez ki Çok gülüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlkle dinlemem
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.05.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TSM en iyisi..
Sakin.... Gülümsüyorum
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingrafiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 28.05.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben motor sürerken kendim şarkı söylüyorum. Delirdim o daha güzel oluyo. yoldayken parça değiştirme sorunuda yok: Dans

Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Başa dön
racingrafiker Çevrimdışı racingrafiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 28.05.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun yolda müzik iyi oluyor. Tabii iyi ses çıkaran prformans ogzostunuz yoksa.

Ben ear-plug kullanıyorum uzun yolda. Egzost sesi başımı ağrıtıyor

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 28.05.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceza......sagopa kezmer.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.05.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa at black metal dinne Delirdim
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 29.05.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, naptn sen metal fln daha gaza gelmez mi insan Çok gülüyorum

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal