bence de kazak çıkmasada malzeme yetersizliğinden hırka kesinn..
küçük bi çaydanlık süzgeciyle deponun içini tavaf edebilirsin sanırım takılır gazan mübarek olsun _________________ Tigerr250
Tarih: 28.05.2008 - 00:45 Mesaj konusu:
ryangt, yahu bu topic OSCAR lıktı ..
O zamanlar herkes işten eve gelip bu topici okuyordu...
Hayır en komik olanıda topici açan arkadaşın hiç gırgır geçildiğinin farkında olmamasıydı. _________________
" AAAAAAAAA YETEEEEEEER Öfkeliyim HAY SIZDE CAYLAK OLASINIS EMI.... YA BISIM PATRON BEY DEDIKI SERHATCIM BISIM URUNLERİN USERİNDEKI YASILARI SIL USTUNE BASKA FIRMALARIN ISMINI YAS DEDILER TAMAMMI.... SONRA BENDE YASILARI SILMEK ICIN ASAGIYA MOTORUMDAN BENSIN ALMAK ISTEDIM... ** COK AKILLIYIM YA*** SONRADA MAKASLA PAMUGU TUTTUM ABI DALDIRDIM DEPODAN ASAGIYA BIDE BAKTIM CIKARTTIM PAMUK FILAN YOK ... ISTE DEDIMKI sımdı ayvayı yedın oolum OLAY BU ABI .... "
Açıklama süper MSN'e ekleyip MD'ye geri dön çağrısında bulunucam eheh..
bu acemi çaylak kardeşim şakamı yoksa deneme üretimimi,saatin 2 sinde yapırmı bu ya millet uyanacak gülme sesinden. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 28.05.2008 - 11:22 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız