Tarih: 28.05.2008 - 13:36 Mesaj konusu: TR 'de tek şov BU MUDUR diss
tek teker dönme hareketini bu motosikletle çalışırken 2 tur döndüm fakat kayda alamadık bu aralar onu yapıyorum
ama motosiklet 80 derecelik bir açıya geldiğinde benzin akıtıyo ve gaz kesiyo bu yüzden
ön yere düşüyo yani bununla olması imkansız bu yüzden elimde kawasaki gpz 500 var onu ayağa kaldırıp şovlara
son hız devam 1,5 yıl aradan sonra bırakmaya niyetim yok.Allah büyüklenmeyi nasip etmesin yeteneği veren o ben bir
hiçim ama bu videom 6-7 yıl önce aldığım eleştirilere DİSS olsun ŞOV BUDUR ÇOK YAKINDA....
Bu arada tam rapçi olduk:)
Tarih: 28.05.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
yaptıkları güzelde biraz abartmısın yazılarınla yazılara bakınca video kotu geliyor ınsana yazmasan daha iyi gelirdi sanırım.. 600 cc makina olsaydı ve onla yapsan yazılar uyardı ama o motorla uyuşmamış ama yinede güzel _________________
tarkan_600 oyuncakla yapmak kolay buna yazmam gerek çünkü küçük cc de TR tek büyük cc zaten var belki yapan çoktur ama videoya dönüşteren sadece benim stoppie tekteker haricinde başka şov yoook (video olarak) _________________ www.stuntbiketurkey.com TURKISH STUNT
haftalarca 125 cc mi 600 mü zor sorusu tartışıldı o topic iyi oku şu anda dükkanımda yamaha fj 1200 ,suzuki bandit, GSX 1100 var ama haklısın aslında 600 zor çünkü 1200 daha kolay _________________ www.stuntbiketurkey.com TURKISH STUNT
Tarih: 28.05.2008 - 14:04 Mesaj konusu:
kont88, o zman motora başlarken 1200 cc ile başlayalım sonra küçültürüz cc lerini ilerde küçük motor binmek zor iş once buyuklerle başlamak lazım tabii _________________
bu konuda başka birşey yazmayacağım ben başlamakla alakalı bişey söyledimmi??????? ŞOVLARDA yüksek hacimliler daha kolaydır 7-8 yıldır şovla uğraşıyorum 10 yıldır mekanikerim 12 yıldır motosiklet kullanıyorum _________________ www.stuntbiketurkey.com TURKISH STUNT
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1364 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 28.05.2008 - 14:56 Mesaj konusu:
başarılarının devamını dileriz...azimli ve ianatcı birine benziyorsun..senin yapamayacağın sey yok bence....yeteneklisin.. imkan olurda inş daha iyi yerlere gelir getirir milletide utandırırsın ok _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
motorcusado ekledim.
bu arada bundan sonraki şov videomun müziğini xenophobic nickli md ye müzik yapan arkadaşımız yapacak güzel bişey olacağa benziyor onada teşekkürler _________________ www.stuntbiketurkey.com TURKISH STUNT
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız