Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7656 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 28.05.2008 - 14:47 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
ekamba,
Daha yeni izmirdeydim. California Superbike 3ve4 basamaklari aldim.Onümüzdeki ayda gelecegim.Gelirken ararım gelirsiniz izmirede kordonda biralar sohbet ederiz..
abi şu hareketlerine taw oluyorum baba,
kaç kere diyecem sana geldiğinde alo de diye....
neyse bekliyorum alo demeni,kordonda muhabbetin belini kıralım baba....
bekliyorum... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
1000RR a iyi diyen ve motorcu sınıfına girmeyen bazı kişiler!!
SİNAN SOFUOĞLU
KENAN SOFUOĞLU
SİNA AFYONERİ
TOLGA UPRAK(bizzat konuştum mükemmel diye yorumladı,yamaha tutkunudur)
ayrıca eskiden süperbıke yarışlarında ve T T yarışlarında yarışmış suan MCN,motoron ve motocycleUSA dergilerinde test pilotluğu yapan yaklasık 20test pilotu!!!evet bu adamları motorcu saymaayanlara asıl ben gülüyorum!! hemde yarıldım suanda!!valla diyecek söz yok tr burası!! arkadasım diye net konuştum tolga 1000RR için adamlar yapmış makina fena diyorsa siz bence kendi motorculuğunuzdan süphe edin!! sorun tolga ve yukarda yazdığım adamlardamı?? yoksa sizdemi??
KENAN HONDA kullanıyor diye hondayı övcek tabiki diyenler olucak hemen yazayım!!
aynı kenan gecen sene 600RR ile sampiyon olduğu halde cıkıpta R6 daha hızlı demişti!! ona inanıyorsanız ki olabilir bunada inanmak gerek! (srad-han) _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Hep aynı muhabbetler ve hiç bitmeyecek muhabbetler.. Olsun yinede çok zevkli oluyor..
Yeni kasa 1000 RR kısa şasesi, hafifliği, Eskisinden çokta iyi olmayan damperi, Kranktaki beygirini en az kayıpla arka tekere iletişiyle ve eski RR lara göre çok daha kıvrak oluşuyla gerçekten güzel makina yaptı 2008 yılında..
Evet ben denedim çokta sıktık hem kendi R1 imi denedim hem 1000 RR ı denedim.. Ama hiç bir yazımda R1 geçiyor deliyor 1000 RR demedim.. Benim bu 2 motoru test ederken yanımdaki yarışcı arkadaşımın kilosu 70 kg. ken ben 85 kg. dım.. Tabi siz aradaki bu 15 kg ' ı basit sanıyorsunuz ama öle değil işte.. kalkış yapıyoruz 08 RR la R1 fırlıyor kalkışta uzuyor RR arkamda 290 arkamda 299 kitliyoruz hala arkamda hatta yavaş yavaş yetişiyor bile... Öyle anlar geliyorki 300 - 300 yan yana gidiyoruz.. En küçük saniyelik gaz debriyaj hatasında ya ben öndeyim yada o öne geçiyor..
THE_ONE kardeşimin dediği gibi 08 RR K5- K6 nın HESD li versiyonu dedim doğrudur.. Hatta RR agresifliğini Damperi sayesinde dizginliyor ve agresifliğini kullanıcıya farkettirmiyor.. Ama 08 RR K5- K6 İle yürüyemez K6 kiloda hafif topspeedde ağır basar.. Tek kelimeyle 08 RR eski kasalarına göre çok çok güzel makina yapmış kim ne derse desin..
Burda hala o geçer bu geçer tartışmasılarını boşuna yapıyorsunuz.. + büyük japonun hepside 5 de 299 görüyor şuan. 6. vitesden sonrasıda ya biri 5 metre geride kalır yada biri diğerinden 5 metre önde gider...
haa işi plota bırakırsan gelir bi 636 lı 1000 leride deler..
Makinayı konuşturamadıktan sonra 1000 lik olsa kaç yazar..
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2181 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 28.05.2008 - 15:45 Mesaj konusu:
Bu işler kordonda fink atmaya benzemez
motorculuğuma bok atacaksa eğer biri şüphe duyacaksa ;benle çağırdığım zaman gelecek yarışacak .
alacak ölçüsünü sonra bilecek haddini öyle konuşacak.
evvela; 23 seneni harca, sayısız makinalarınla ben gibi resitalller yap yaşa sonra çık karşıma demiş atalarımız.
ötesi berisi yalan ha unutmadan mobletten iyidir honda hiç yoktansa ss im var diye hava attırır sizin gibilere.
ama kawayla yola çıkmak için honda yetmez bilesin.
erkek adam işidir kawa şakası olmaz yolda nosscunun hele hiç affı olmaz motorda meydan okuyana.
dip not erbil yani ekambama ;bak motorsuzum dedim millet motorculuğuma dil uzatıyor .
haberin ola bir zx10 alıp alemde kaç kişi varsa alaycı tümenci izmirli - istanbullu onları susturmak için motor alıcam kusuruma bakma kardeşim özürlerimi sunarım. _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Tarih: 28.05.2008 - 15:55 Mesaj konusu:
nosscu,
Alıntı:
ötesi berisi yalan ha unutmadan mobletten iyidir honda hiç yoktansa ss im var diye hava attırır sizin gibilere.
haklısın. şükür ki var motorumuz. yakıştıramadım bu cümleyi. yazmaktan çok okumayı severim ama. yakıştıramadım _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
Tarih: 28.05.2008 - 15:58 Mesaj konusu:
cc buyudukce birşeyleri ispatlama arzusu da buyuyor anlasılan.
Bu arada..
Suzuki artısı: hız
Yamaha artısı: estetik
Yani Yamaha hızlı degil, Suzuki de estetik degil oyle mi?
Bu 4 markanın SS kategorisindeki aynı sene uretimi tum motorlarını limitlerinde kullanmıs birileri varsa burda, buraya cıkıp "bu estetik, bu da hızlı" demek yerine şunda şu komponentler var, o sebepten viraj performansı söyle söyle.. Bunda bu var o sebepten şu devirler arasında daha canlı... gibi, daha teknik, daha profesyonel yorumlar yazsanız da bilmeyen bizler, gerçek motorculugu ogrensek.
Oteki turlu ben de hiç racing kullanmamıs biri olarak yazarım Kawasaki dandik, honda hayat onda diye...
Arkadaşlar sıkan alır ı bildiniz mi. Ha işte bu makinalar arasinda ki standart olarak ve biz gibi kullanicilar altında ki fark "sıkan alır" dan ibarettir. Yüzlerce kez konu edilegelmiş ve karşiliğindada söylenmiştir ki, bu makinalar birbirinin neredeyse biraz zaman farkı ile aynı teknılojiler kullanilarak üretiliyor.3-5 beygir fazla biri birinden buda senin benim anlayacağimiz bişey değil.Top speed dışında.O da sıkabilecekmisin top speede kadar ve nerede ne uzunlukda.
Onun icin bu makinalar arasindaki en büyük fark bilek , yürek , tecrube, gözü karalik, aptallik, sevgi, ve hayatına değer verme ölcüleri ile ayrısırlar.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
JOE-SANTANA nın yazdıklarına katılıyorum.sonuçta 4 japon üreticide ciddi arge çalışmaları yapıyor.ve hepsi teknoloji harikası.aralarında mutlaka küçük farklar var.kimi birazcık daha hızlı,kimi biraz hafif,kimi şekil....
sonuçta herkes kalbine ruhuna uyanı alır.tecrübeli arkadaşlar elbette kendi deneyim ve fikirlerini forum ortamında paylaşacaktır.kimki o motor beş para etmez diyorsa japonlardan biri için marka fanatizminin doruğundadır.ben testlerede pek inanmam.sonuçta subjektiftir.testi yapan pilotun kişisel fikirleridir.testi bizzat yapmayı yeğlerim.yoksa böyle bir şans güvendiğim,yada zevklerimin örtüştüğü kişilerin fikirlerini değerlendiririm.
.
süperbike da yarışıyorlar.üstlerinde en iyi pilotlar,uygun şartlarda.nüanslarda kim önde görmek isteyenler kendisini kasmasın superbike takibi yapsın.
çok merak ediyorum.bir gün motorlara yapay zeka koyup ,pilotları hakkında görüşleri öğrenebilecekmiyiz?hani 1000 lik ss lerin forumu olsa hepsi diğerinin sahibine mok atsa seninki basamıyo aslanım.bi virajda at hergeleyi üzerinden... _________________ hareketi durduramazsın!
A.Veysel
hayatımla oynayanın,hayatıyla oynarım!
Yok öyle en az kayıp mayıp.Seneden seneye vites oranlarindan ve bilmem neler nelerden etkilenerek değişir kaıp olayı.170 küsür diye lanse edilen bilmem kac 1000RR 150 civarı hatta belki 150 bile vermeyeni cıktı ortaya.E nerede o kadar beygir bizemi kactı beygirler yani. Su an bile 08 aynı marka motorları cıkar dynoy afarklı farklı arka teker alırsın.
Yok öyle şey inanmayın, benide sinirlendirmeyin.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız