Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda, Suzuki, Yamaha ve Kawasaki hakkında görüşleriniz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda, Suzuki, Yamaha ve Kawasaki hakkında görüşleriniz...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.05.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrıntıya girersen çok fazla artı çok fazla eksi olur bence hepsi birleşsin sorunsuz makine yapsınlar en iyisi bu Göz kırpıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 28.05.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
ekamba,
Daha yeni izmirdeydim. California Superbike 3ve4 basamaklari aldim.Onümüzdeki ayda gelecegim.Gelirken ararım gelirsiniz izmirede kordonda biralar sohbet ederiz..
abi şu hareketlerine taw oluyorum baba,
kaç kere diyecem sana geldiğinde alo de diye.... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
neyse bekliyorum alo demeni,kordonda muhabbetin belini kıralım baba.... Bravo Bravo Bravo
bekliyorum... Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000RR a iyi diyen ve motorcu sınıfına girmeyen bazı kişiler!!
SİNAN SOFUOĞLU
KENAN SOFUOĞLU
SİNA AFYONERİ
TOLGA UPRAK(bizzat konuştum mükemmel diye yorumladı,yamaha tutkunudur)
ayrıca eskiden süperbıke yarışlarında ve T T yarışlarında yarışmış suan MCN,motoron ve motocycleUSA dergilerinde test pilotluğu yapan yaklasık 20test pilotu!!!evet bu adamları motorcu saymaayanlara asıl ben gülüyorum!! hemde yarıldım suanda!!valla diyecek söz yok tr burası!! arkadasım diye net konuştum tolga 1000RR için adamlar yapmış makina fena diyorsa siz bence kendi motorculuğunuzdan süphe edin!! sorun tolga ve yukarda yazdığım adamlardamı?? yoksa sizdemi??
KENAN HONDA kullanıyor diye hondayı övcek tabiki diyenler olucak hemen yazayım!!
aynı kenan gecen sene 600RR ile sampiyon olduğu halde cıkıpta R6 daha hızlı demişti!! ona inanıyorsanız ki olabilir bunada inanmak gerek! İyi fikir(srad-han)
bathu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 28.05.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana demiş ki:
Hep aynı muhabbetler ve hiç bitmeyecek muhabbetler.. Olsun yinede çok zevkli oluyor.. Delirdim Delirdim
Yeni kasa 1000 RR kısa şasesi, hafifliği, Eskisinden çokta iyi olmayan damperi, Kranktaki beygirini en az kayıpla arka tekere iletişiyle ve eski RR lara göre çok daha kıvrak oluşuyla gerçekten güzel makina yaptı 2008 yılında..
Evet ben denedim çokta sıktık hem kendi R1 imi denedim hem 1000 RR ı denedim.. Ama hiç bir yazımda R1 geçiyor deliyor 1000 RR demedim.. Benim bu 2 motoru test ederken yanımdaki yarışcı arkadaşımın kilosu 70 kg. ken ben 85 kg. dım.. Tabi siz aradaki bu 15 kg ' ı basit sanıyorsunuz ama öle değil işte.. kalkış yapıyoruz 08 RR la R1 fırlıyor kalkışta uzuyor RR arkamda 290 arkamda 299 kitliyoruz hala arkamda hatta yavaş yavaş yetişiyor bile... Öyle anlar geliyorki 300 - 300 yan yana gidiyoruz.. En küçük saniyelik gaz debriyaj hatasında ya ben öndeyim yada o öne geçiyor..
THE_ONE kardeşimin dediği gibi 08 RR K5- K6 nın HESD li versiyonu dedim doğrudur.. Hatta RR agresifliğini Damperi sayesinde dizginliyor ve agresifliğini kullanıcıya farkettirmiyor.. Ama 08 RR K5- K6 İle yürüyemez K6 kiloda hafif topspeedde ağır basar.. Tek kelimeyle 08 RR eski kasalarına göre çok çok güzel makina yapmış kim ne derse desin..
Burda hala o geçer bu geçer tartışmasılarını boşuna yapıyorsunuz.. + büyük japonun hepside 5 de 299 görüyor şuan. 6. vitesden sonrasıda ya biri 5 metre geride kalır yada biri diğerinden 5 metre önde gider...
haa işi plota bırakırsan gelir bi 636 lı 1000 leride deler..
Makinayı konuşturamadıktan sonra 1000 lik olsa kaç yazar..

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo
Başa dön
bathu Çevrimdışı bathu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.05.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic açılmıştır, lakin arkadaşlar birey olarak çoğunuz tanıdığım sevdiğim arkadaşlarımsınız yapmayın böyle lütfen Üzgünüm
Onur'um teşekkür ederim Göz kırpıyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 28.05.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan, abım benım rıca ederım Göz kırpıyorum ıkı taraflada gorusulup olay tatlıya baglanmıstır arkadaslar...yorumlara gecelımmı ?
1000RR tırt abı en ıyısı R1 Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 28.05.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOTORCU ADAM MOTORA AŞIK ADAMDIR....
her yiğidin gönlünde bi aslan yatar!!!! fakat gönlünde yatmayanlarda kedi olmaz...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 28.05.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu işler kordonda fink atmaya benzemez

motorculuğuma bok atacaksa eğer biri şüphe duyacaksa ;benle çağırdığım zaman gelecek yarışacak .

alacak ölçüsünü sonra bilecek haddini öyle konuşacak.

evvela; 23 seneni harca, sayısız makinalarınla ben gibi resitalller yap yaşa sonra çık karşıma demiş atalarımız.

ötesi berisi yalan ha unutmadan mobletten iyidir honda hiç yoktansa ss im var diye hava attırır sizin gibilere. Çok gülüyorum

ama kawayla yola çıkmak için honda yetmez bilesin.

erkek adam işidir kawa şakası olmaz yolda nosscunun hele hiç affı olmaz motorda meydan okuyana.

dip not erbil yani ekambama ;bak motorsuzum dedim millet motorculuğuma dil uzatıyor .

haberin ola bir zx10 alıp alemde kaç kişi varsa alaycı tümenci izmirli - istanbullu onları susturmak için motor alıcam kusuruma bakma kardeşim özürlerimi sunarım.

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 28.05.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu,
Alıntı:

ötesi berisi yalan ha unutmadan mobletten iyidir honda hiç yoktansa ss im var diye hava attırır sizin gibilere.

haklısın. şükür ki var motorumuz. yakıştıramadım bu cümleyi. yazmaktan çok okumayı severim ama. yakıştıramadım İyi fikir

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 28.05.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, madem atalardan girdin.....
balçıkla güneş sıvanmaz....
altını mokun içine atsan yine aynı değerdedir.....

bence kımseye bişi ıspatlamak zorunda deilsiniz.....ne sen ne başkası...

ya ekmeğinizi honda mı verıyor abı yada kawasakimi....
bugun ona binersin yarın baskasına.....

üstte yazdıklarım senın için gecerli....güzel insansın...
ama kötü yorum sinir gereksiz...boşver herkes kendince iidir... Bravo
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.05.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cc buyudukce birşeyleri ispatlama arzusu da buyuyor anlasılan.

Bu arada..
Suzuki artısı: hız
Yamaha artısı: estetik

Yani Yamaha hızlı degil, Suzuki de estetik degil oyle mi?

Bu 4 markanın SS kategorisindeki aynı sene uretimi tum motorlarını limitlerinde kullanmıs birileri varsa burda, buraya cıkıp "bu estetik, bu da hızlı" demek yerine şunda şu komponentler var, o sebepten viraj performansı söyle söyle.. Bunda bu var o sebepten şu devirler arasında daha canlı... gibi, daha teknik, daha profesyonel yorumlar yazsanız da bilmeyen bizler, gerçek motorculugu ogrensek.

Oteki turlu ben de hiç racing kullanmamıs biri olarak yazarım Kawasaki dandik, honda hayat onda diye...
Başa dön
toomuchcc Çevrimdışı toomuchcc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 28.05.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sıkan alır ı bildiniz mi. Ha işte bu makinalar arasinda ki standart olarak ve biz gibi kullanicilar altında ki fark "sıkan alır" dan ibarettir. Yüzlerce kez konu edilegelmiş ve karşiliğindada söylenmiştir ki, bu makinalar birbirinin neredeyse biraz zaman farkı ile aynı teknılojiler kullanilarak üretiliyor.3-5 beygir fazla biri birinden buda senin benim anlayacağimiz bişey değil.Top speed dışında.O da sıkabilecekmisin top speede kadar ve nerede ne uzunlukda.
Onun icin bu makinalar arasindaki en büyük fark bilek , yürek , tecrube, gözü karalik, aptallik, sevgi, ve hayatına değer verme ölcüleri ile ayrısırlar....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

JOE-SANTANA nın yazdıklarına katılıyorum.sonuçta 4 japon üreticide ciddi arge çalışmaları yapıyor.ve hepsi teknoloji harikası.aralarında mutlaka küçük farklar var.kimi birazcık daha hızlı,kimi biraz hafif,kimi şekil....
sonuçta herkes kalbine ruhuna uyanı alır.tecrübeli arkadaşlar elbette kendi deneyim ve fikirlerini forum ortamında paylaşacaktır.kimki o motor beş para etmez diyorsa japonlardan biri için marka fanatizminin doruğundadır.ben testlerede pek inanmam.sonuçta subjektiftir.testi yapan pilotun kişisel fikirleridir.testi bizzat yapmayı yeğlerim.yoksa böyle bir şans güvendiğim,yada zevklerimin örtüştüğü kişilerin fikirlerini değerlendiririm.
.
süperbike da yarışıyorlar.üstlerinde en iyi pilotlar,uygun şartlarda.nüanslarda kim önde görmek isteyenler kendisini kasmasın superbike takibi yapsın.

çok merak ediyorum.bir gün motorlara yapay zeka koyup ,pilotları hakkında görüşleri öğrenebilecekmiyiz?hani 1000 lik ss lerin forumu olsa hepsi diğerinin sahibine mok atsa Dil çıkarıyorum seninki basamıyo aslanım.bi virajda at hergeleyi üzerinden...
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selendili
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa/salihli

MesajTarih: 28.05.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu 4 motorda birbirinden güsel, sağlam ve çok hızlı motorlardır Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
selendili Çevrimdışı selendili Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 28.05.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok öyle en az kayıp mayıp.Seneden seneye vites oranlarindan ve bilmem neler nelerden etkilenerek değişir kaıp olayı.170 küsür diye lanse edilen bilmem kac 1000RR 150 civarı hatta belki 150 bile vermeyeni cıktı ortaya.E nerede o kadar beygir bizemi kactı beygirler yani. Su an bile 08 aynı marka motorları cıkar dynoy afarklı farklı arka teker alırsın.
Yok öyle şey inanmayın, benide sinirlendirmeyin....Gülümsüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal