Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TR 'de tek şov BU MUDUR diss

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TR 'de tek şov BU MUDUR diss

TR 'de tek şov BU MUDUR diss
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara--Amasya

MesajTarih: 28.05.2008 - 13:36    Mesaj konusu: TR 'de tek şov BU MUDUR diss Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek teker dönme hareketini bu motosikletle çalışırken 2 tur döndüm fakat kayda alamadık bu aralar onu yapıyorum
ama motosiklet 80 derecelik bir açıya geldiğinde benzin akıtıyo ve gaz kesiyo bu yüzden
ön yere düşüyo yani bununla olması imkansız bu yüzden elimde kawasaki gpz 500 var onu ayağa kaldırıp şovlara
son hız devam 1,5 yıl aradan sonra bırakmaya niyetim yok.Allah büyüklenmeyi nasip etmesin yeteneği veren o ben bir
hiçim ama bu videom 6-7 yıl önce aldığım eleştirilere DİSS olsun ŞOV BUDUR ÇOK YAKINDA....
Bu arada tam rapçi olduk:)

işte yeni video
VİDEO

Buda geçen haftaki

geçen haftaki
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 28.05.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaptıkları güzelde biraz abartmısın yazılarınla yazılara bakınca video kotu geliyor ınsana yazmasan daha iyi gelirdi sanırım.. 600 cc makina olsaydı ve onla yapsan yazılar uyardı ama o motorla uyuşmamış ama yinede güzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 oyuncakla yapmak kolay Bravo buna yazmam gerek çünkü küçük cc de TR tek büyük cc zaten var belki yapan çoktur ama videoya dönüşteren sadece benim stoppie tekteker haricinde başka şov yoook (video olarak)
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kont88, şimdi bu 600cc ler oyuncakmı oluyo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ben sana iyi yada kotu yapmısın demedim olayı yazılarınla abartmısın
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haftalarca 125 cc mi 600 mü zor sorusu tartışıldı o topic iyi oku şu anda dükkanımda yamaha fj 1200 ,suzuki bandit, GSX 1100 var ama haklısın aslında 600 zor çünkü 1200 daha kolay Gülümsüyorum
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kont88, o zman motora başlarken 1200 cc ile başlayalım sonra küçültürüz cc lerini ilerde küçük motor binmek zor iş once buyuklerle başlamak lazım tabii
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuda başka birşey yazmayacağım ben başlamakla alakalı bişey söyledimmi??????? ŞOVLARDA yüksek hacimliler daha kolaydır 7-8 yıldır şovla uğraşıyorum 10 yıldır mekanikerim 12 yıldır motosiklet kullanıyorum
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.05.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başrılarının devamını dilerim çok güzel Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bahadirbilir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 28.05.2008 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Başrılarının devamını dilerim çok güzel

TOKAT
Başa dön
bahadirbilir Çevrimdışı bahadirbilir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 28.05.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılarının devamını dileriz...azimli ve ianatcı birine benziyorsun..senin yapamayacağın sey yok bence....yeteneklisin.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum imkan olurda inş daha iyi yerlere gelir getirir milletide utandırırsın ok Bravo Bravo
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah demiş ki:
Başrılarının devamını dilerim çok güzel Alkışlıyorum

Bülente katılıyorum ... çok başarılısınız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kont88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

azimli ve ianatcı birine benziyorsun..

yengeç burcuyum tuttumu bırakmam:) hepinize teşekkürler arkadaşlar sağolun
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kont88, msnimi eklermisin sadoo_gs@hotmail.com

başarılarının devamını diliyorum süpersin Alkışlıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Photobucket" alt="" border="0" />

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.05.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel, allah zeval vermesin Alkışlıyorum
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kont88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado ekledim.
bu arada bundan sonraki şov videomun müziğini xenophobic nickli md ye müzik yapan arkadaşımız yapacak güzel bişey olacağa benziyor onada teşekkürler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal