Honda yada Suzuki de hangisi yeni kasa çıkardıysa o sene onu alırım. 600 1000 farketmez, bu iki markadan yeni kasa olan tercihimi belirler. _________________
Arctura
www.istanbulracingteam.org
Yahu şu işi gelin pistlerde yapalim sıkma işlerini.Yollarda düz giderken vay kac yaptın diyeceğine pistlerde hem kendimiz hem motorumuz konussun. Düzde yolda herkes cevirir gazi. Hep beraber pist kiralayalim.Ambülansta var. Kapismak isyteyenler sıra ile 2 li olarak cıkar piste 10 ar dakka döner.
Var mi bundan güzeli.Düzlükte sıkan makina alir.Kuvvetli yani.Ama tabii yanyana gelirse. Viraj larda da pilotaj konusur.
Nasil fikir. Mis....
SAYGILAR _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Suraya bak pist isine neredeyse 1-2 kisi olumlu yanır verdi.Sıkın yollarda sticker olun arabalara daha mı iyi be....Allah islah etsin.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2181 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 28.05.2008 - 18:39 Mesaj konusu:
peki berhan sen benimle hiç gaz açtınmı? şimdi sence ben sıkımıyım değilmiyim ....
yücel sende motorcu oldun ya başımıza hadi bakalım . riva yollarında kıç çıkartan motorcu kardeşim .
şimdi beni bu sitede geçecek kim varsa motorculuğumdan şüphe eden bir adım öne çıksın.
otoban tercihimdir.
motorum yok diye üzülmeyin makinam herzaman var .
arkadaşımdan emaneten benim eski k6 yı alacağım .isteyen gelsin isteyen gel desin hadi bir teklif edin.
boşuna yola çıkmam cebimdeki 21,000 ytl ye karşılık alırım motorunuz .
çıkın bakalım meydana klavye sapıkları sazcıları gazcıları alayınız gelin lennnn _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
nosscu,
Dişli değiştireceğim ve bir adim öne cıkacağim okey.....Otoban da bilmem nerden nereye değil.....400 yada 600 metre...
Yahu 2 satır yukarda dediğime bak şimdi ettiğim lafa bak demezler mi adama.Tamam lafimi yitip geri aliyorum...Diyorum ki gel piste girelim.Pistte düzde kalkarız devamındada kim alir yapariz.Hiç olmazsa bişey olursa hastahaneye yetiştirirler bizi.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2603 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 28.05.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
NighteXpresS, Kardeşim sayfa boyunca 1 yorum yaptım oda pist olayına varım diye.Yazıları silerken biraz dikkatli ol _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
MaGICLeF, valla son yorum yanlışlıkla gitti özür dilerim ekamba, erbil abi kızmayın, topic daha değişik muhabbetlere gidiyor, el atmak lazım dedim ve attım ı love u
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2181 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 28.05.2008 - 18:57 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, ishak abim allah aşkına karışma sen seni haddinden fazla sever sayarım.
bu iş bu akşam bitecek yarın öbürgün farketmez.delikanlı adam beni çağıracak alacak motorunu gelecek .geçmekte var geçilmekte ben razıyım motoruna karşılık zx10 paramdan 21,000 ytl dedim ölende öldürende sıkanda yiyende herkesi beklerim.
ishak abi alenalper de burada selamı var sana çayı içip başıma dikelmiş beni sakinleştirmeye çalışıyor kahkalarala gülüyor manyakmıdır nedir?? _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Selam söyle mustafama özledim onu. Öp yanaklarindan benim icin... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız