Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda, Suzuki, Yamaha ve Kawasaki hakkında görüşleriniz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda, Suzuki, Yamaha ve Kawasaki hakkında görüşleriniz...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 28.05.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda yada Suzuki de hangisi yeni kasa çıkardıysa o sene onu alırım. 600 1000 farketmez, bu iki markadan yeni kasa olan tercihimi belirler. Bravo

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 28.05.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam görüş istemiş,bizim mıllet gene baslamıs ''gel kapısalım al cevabını falan..''ne gerek var?? kendınce begendıgın yada begenmedıgın makıneyı anlat,gel geç!! adam bunu ısıtıyor zaten.hiçbi konuya nesnel bakamaz olduk..
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 28.05.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu şu işi gelin pistlerde yapalim sıkma işlerini.Yollarda düz giderken vay kac yaptın diyeceğine pistlerde hem kendimiz hem motorumuz konussun. Düzde yolda herkes cevirir gazi. Hep beraber pist kiralayalim.Ambülansta var. Kapismak isyteyenler sıra ile 2 li olarak cıkar piste 10 ar dakka döner.
Var mi bundan güzeli.Düzlükte sıkan makina alir.Kuvvetli yani.Ama tabii yanyana gelirse. Viraj larda da pilotaj konusur.
Nasil fikir. Mis....
SAYGILAR

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.05.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suraya bak pist isine neredeyse 1-2 kisi olumlu yanır verdi.Sıkın yollarda sticker olun arabalara daha mı iyi be....Allah islah etsin....Gülümsüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 28.05.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki berhan sen benimle hiç gaz açtınmı? şimdi sence ben sıkımıyım değilmiyim .... Çok gülüyorum

yücel sende motorcu oldun ya başımıza hadi bakalım . Çok gülüyorum riva yollarında kıç çıkartan motorcu kardeşim .

şimdi beni bu sitede geçecek kim varsa motorculuğumdan şüphe eden bir adım öne çıksın.

otoban tercihimdir.

motorum yok diye üzülmeyin makinam herzaman var .

arkadaşımdan emaneten benim eski k6 yı alacağım .isteyen gelsin isteyen gel desin hadi bir teklif edin.

boşuna yola çıkmam cebimdeki 21,000 ytl ye karşılık alırım motorunuz .

çıkın bakalım meydana klavye sapıkları sazcıları gazcıları alayınız gelin lennnn Öfkeliyim Sinirlendim Öfkeliyim

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.05.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu,
Dişli değiştireceğim ve bir adim öne cıkacağim okey.....Otoban da bilmem nerden nereye değil.....400 yada 600 metre...Gülümsüyorum

Yahu 2 satır yukarda dediğime bak şimdi ettiğim lafa bak demezler mi adama.Tamam lafimi yitip geri aliyorum...Diyorum ki gel piste girelim.Pistte düzde kalkarız devamındada kim alir yapariz.Hiç olmazsa bişey olursa hastahaneye yetiştirirler bizi....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 28.05.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, agır ıtamlar kullanma alırım anahtarınıda paranıda.....sigara içerken gecerım ben seniii Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 28.05.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

400 metrede drag olursa bende gelirim Gülümsüyorum bu arada parayla işim olmaz Bravo anahtarımıda çok seviyorum Gülümsüyorum

Arctura
www.istanbulracingteam.org

En son Arctura tarafından 28.05.2008 - 18:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

Konu dışı yorumlarınız gdk. ya yollandı.
İlgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ederim Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, Kardeşim sayfa boyunca 1 yorum yaptım oda pist olayına varım diye.Yazıları silerken biraz dikkatli ol İyi fikir
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 28.05.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

..........bişi demiyorum.........
keriz gibi yazdığımıza yanalım sadece.....
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.05.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF, valla son yorum yanlışlıkla gitti özür dilerim Üzgünüm
ekamba, erbil abi kızmayın, topic daha değişik muhabbetlere gidiyor, el atmak lazım dedim ve attım Göz kırpıyorum ı love u Çoook seviyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 28.05.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, ishak abim allah aşkına karışma sen seni haddinden fazla sever sayarım.

bu iş bu akşam bitecek yarın öbürgün farketmez.delikanlı adam beni çağıracak alacak motorunu gelecek .geçmekte var geçilmekte ben razıyım motoruna karşılık zx10 paramdan 21,000 ytl dedim ölende öldürende sıkanda yiyende herkesi beklerim.

ishak abi alenalper de burada selamı var sana çayı içip başıma dikelmiş beni sakinleştirmeye çalışıyor kahkalarala gülüyor manyakmıdır nedir??

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 28.05.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, oldumu şimdi Dil çıkarıyorum bende 300le gıderken nasıl sıgara yakıcamı anlatmıstım Çok gülüyorum
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.05.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam söyle mustafama özledim onu. Öp yanaklarindan benim icin...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal