Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BU KADARINADA PES YANİ YAZIK BİRAZ İNSAN OLUN.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BU KADARINADA PES YANİ YAZIK BİRAZ İNSAN OLUN.....

BU KADARINADA PES YANİ YAZIK BİRAZ İNSAN OLUN.....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
elvcan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.05.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samanyolu tvde hacılı hocalı dizi izliyorum gibi hissettim kendimi.. bu ne saçma bi hikaye avrupada yaşasam vay be şu sanayi ustaları ne şereflimiş diyecem türkiyede..

sıkmamak lazım.. Delirdim
Başa dön
elvcan Çevrimdışı elvcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 08.05.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanuni Beğenmedim
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 09.05.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanayıdekı ustaya işin düşmeden kesin karar verme bence....
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorzu_07
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili gezgin
yazdıklarını okudum ve arkadaşları daha detaylı aydınlatmak istedim
motorun servise geldiğindeki durumu ikimizde biliyoruz. Burada insanları yanlış yönlendirmenin bir anlamıda yok. Bir kere gayet temiz dediğin motor kazalı bir motor ... Şase komple eğriydi bizim servise geldiğinde. Şu an önümde servis formun var ve mesajını okudukça dikkatlice inceledim. Bizim senin motorun için aldığımız servis ücreti sadece 20 YTL ... Geri kalanı parça ve torna masrafı. Ve gayet makul fiyatlar. Emin ol elini öptüğün sanayici usta bizim bu hizmete aldığımız servis ücretine hiç bir şey yapmayacaktır. Ayrıca senin dayın bizde ustabaşı olarak çalışmadı. Bizim ustabaşımız o zaman Nevzat Beydi. Dayında onun arkadaşı çok kısa bir süre Nevzat Beye yardımcılık yaptı. Dayı ile Yeğen arasına girmek bize düşmez, ancak dayın için kullandığın tabirleri Türk toplumu hoş karşılamaz. Bizde karşılamıyoruz. Tekrar söylüyorum Dayın servisimizde çalışmamaktadır, sadece Nevzat Beye yardım için çok kısa bir süre bulunmuştur. Nevzat bey su sporlarına hazırlık yaparken sıkışıklıktan dolayı kısa bir süre yardımcı olmuştur o kadar.

Şimdi sıra sıra sıralıyorum sana suçlamalara yanıtları ;
1) Firma prensibi olarak veresiye alışveriş yapmıyoruz ve yaptırmıyoruz. Birkaç müşteriye hizmet veren bir firma değiliz sonuçta. Veresiye sistemi ile başa çıkamayız. Bu sebeple şu an uygulamakta olduğumuz sistemin yanlış olduğunu kimse bize söyleyemez çünkü bu bizim bir prensibimiz. Sende ödemede zorluk çektin motorunu teslim etmedik. Şimdi o yüzden böyle hareket ettiğini düşünüyorum.

2) Hiç kimse sadece hayır duası almak için iş yapmaz veya dükkan açıp işletmez. Sanayide seni iyi kandırmışlar haberin olsun. O sana insanlık dersi veren adama iş yaptır ondan sonra oturalım konuşalım istersen.

3) Senin motorunda yapılan işlemlerin % 80 ini torna işleri kapsıyor. Çünkü dediğim gibi şase komple eğri temiz dediğin motorun. Şase doğrultmasını da haliyle tornacı yapıyor, motosiklet servisleri değil. Gereken süreyi tornacı verir aslında. 6 saat gibi aldığın zaman vaatleri gerçekçi değil.

4) Her işletme en azından benim bildiğim para kazanabilmek için çalışır. İyi hizmet karşılığı olması kaçınılmaz tabi. Biz genel anlamda müşterilerimizle senin bahsettiğin sorunların hiçbirini yaşıyoruz.

Aslında internet ortamında dayısına hakaret eden birini ciddiye alıp cevap vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama genede dayanamadık. Ve de şu an bu açıklamayı yapmamın amacı da seni ikna etmek değil. Suçlamalarından bana cevap hakkı doğdu ve ben o hakkımı kullanıyorum. Diğer motosiklet severleri doğru bilgilendirebilmek için.
eminim burdan bu yazdıklarımı okuyan arkadaşlarda bana hak vereceklerdir.neticede bizde burda yüzlerce kişiye hitap ediyoruz. Yukarıdada belirttiğim gibi biz iyi hizmet vermek amacıyla çalışan ciddi bir firmayız. Bu tip firma karalama ( Haksız yere hemde ) çalışmalarına diğer motosiklet kullanıcısı dostlarımızın kulak asmayacağını ümit ediyoruz.
Başa dön
motorzu_07 Çevrimdışı motorzu_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorizmir74
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ustaya helel olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
motorizmir74 Çevrimdışı motorizmir74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 28.05.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dayına laf etmek istemem ama ........ Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rayhan_racing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 28.05.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tecrübe insanın yediği kazıkların toplamıdır demişler ya..tecrübe edinmiş oldun bundan sonra daha dikkatli ol derim Şok oldum
Başa dön
rayhan_racing Çevrimdışı rayhan_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohaaaaaaaaaa Şok oldum

dayına iyi konuşmuşun Alkışlıyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara--Amasya

MesajTarih: 28.05.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorzu_07, benimde dükkanım var söylediklerinin bazılarında haklısın ne adamlar geliyo ne adamlar herkese veresiye olmuyo ayrıca uğraşmakta çok zor. Geçenlerde biri geldi moblet yaptıracak kardeş moblet yapmıyorum kusura bakma dedim adam zır deli çıktı yapacan lan benim motorumu dedi sonrasını anlatmayım uzun sürer böyle adamlarda var yani. Ama bir gerçekte varki servislik alanların çoğu İstanbul'dan gelen bir faksla anında usta oluyolar ben 12 yuldır çalıştım anca dükkan açtım buda var yani her servisim diyen bir yazılı kağıtla usta oluyo olayı bilmem sözüm sizede değil tabiki ben sanayicinin dediği bir laftan dolayı bunu yazmak istedim
motorzu_07
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kont88
hakılısın haksızsın demiyoruz ama hangi servis müşteri kaybetmek ister ben onu anlayamıyorum neticede ustasın ve biliyorsun bizde antalyada yıllardır bu işi yapan büyük bir firmayız.yıllardır motor satıyoruz ve belkide türkiyedeki sayılı profosyonel çalışan servislerdeniz.
yoksa bu kadar ene ayakta kalmak kolay değildir ama iki dakkada çamur atmak çok kolaydır.
Başa dön
motorzu_07 Çevrimdışı motorzu_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mtmrtmuho
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: qonya

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzüLdüm harbiden... bunu geneLLeme yapmadan söyLeyeLim herkez aynı diiL.. dayın oLduu için eLindeki işLeri haLLEdip yapmaya kalkmıştır nazım geçer gibisinden ..ama ayıp etmiş
Başa dön
mtmrtmuho Çevrimdışı mtmrtmuho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorzu_07 Bravo
utku_89
Üye
Üye

Nereden: van

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorzu_07 açıklamayı yapmış arkadaşlar.şimdi diyer arkadaşta savunma hakkı.eğer kendini savunamazsa motorzu_07 haklı geldi bana
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumsuzzz!!!!!1
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
speedmotor
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk gecmış olsun sen bırde kadıkoyde asya servısını damlaya ugra dayının elını opersın.beterın beterı varmış dersınÇok gülüyorum bence zararın neresınde donersen kardır derım.
Başa dön
speedmotor Çevrimdışı speedmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal