Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 KAWASAKİ NİNJA 250R

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 KAWASAKİ NİNJA 250R

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CN-6R
Üye
Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 22:26    Mesaj konusu: 2008 KAWASAKİ NİNJA 250R Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkeze merhaba,
Evet yanlış okumadınız.Yeni aldığım motorumu daha rodajı bile tamamlanmadan satıyorum.Merak edenler için hayırlı bir iş için para lazım diyelim Gülümsüyorum Liste satış fiyatı plaka ve diğer masraflar hariç 5500 Euro dur.Benim motorum için istediğim fiyat 10000 Ytl dir.Pazarlık söz konusu değildir.Dediğim gibi hayırlı bir iş için satıyorum bu yüzden anlayışlı olmanızı ve gereksiz yorumlardan kaçınmanızı rica ederim.

Motorumun resimleri MOTORUM bölümünde mevcuttur.

İrtibat:
Caner Özdemir
0535 625 06 36
www.diagontattoo.com
Başa dön
CN-6R Çevrimdışı CN-6R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 28.05.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alana satana hayırlı olsun...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 28.05.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadı bakalım her ikisi de hayırlı olsun..satış işi de diğer iş de Göz kırpıyorum
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 29.05.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay canına daha 2 hafta olmadı yav..Kaç ay bekledin motoru kaç gün sonra satıyosun Şok oldum

Neyse hayırlı satışlar umarım HAYIRLI işin için para bulursun Çok gülüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.05.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş iyice hayırlı bir iş olur Gülümsüyorum
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 29.05.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlı traşlar dostum.tabi alıp satabılırsın ama sana sımdıden soylıyıym o fıyata alıcıyı bıraz zor bulursun.bıde dostum hayırlı bı ısın ucu gorunuyodu ve ılk ıste motoruna kıyacaktın nıye aldınki.daa cok yenı motorun bılıyorum.enteresan senın adına hem uzuldum hem sevındım ama yınede hayırlısı olsun ne dıyelım. Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal