Herkeze merhaba,
Evet yanlış okumadınız.Yeni aldığım motorumu daha rodajı bile tamamlanmadan satıyorum.Merak edenler için hayırlı bir iş için para lazım diyelim Liste satış fiyatı plaka ve diğer masraflar hariç 5500 Euro dur.Benim motorum için istediğim fiyat 10000 Ytl dir.Pazarlık söz konusu değildir.Dediğim gibi hayırlı bir iş için satıyorum bu yüzden anlayışlı olmanızı ve gereksiz yorumlardan kaçınmanızı rica ederim.
Motorumun resimleri MOTORUM bölümünde mevcuttur.
İrtibat:
Caner Özdemir
0535 625 06 36 _________________ Let The Good Times Roll
Kawasaki ZX-6R
B Rh(+)
www.diagontattoo.com
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1386 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 28.05.2008 - 22:33 Mesaj konusu:
alana satana hayırlı olsun... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
hadi hayırlı traşlar dostum.tabi alıp satabılırsın ama sana sımdıden soylıyıym o fıyata alıcıyı bıraz zor bulursun.bıde dostum hayırlı bı ısın ucu gorunuyodu ve ılk ıste motoruna kıyacaktın nıye aldınki.daa cok yenı motorun bılıyorum.enteresan senın adına hem uzuldum hem sevındım ama yınede hayırlısı olsun ne dıyelım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız