samanyolu tvde hacılı hocalı dizi izliyorum gibi hissettim kendimi.. bu ne saçma bi hikaye avrupada yaşasam vay be şu sanayi ustaları ne şereflimiş diyecem türkiyede..
sanayıdekı ustaya işin düşmeden kesin karar verme bence.... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
sevgili gezgin
yazdıklarını okudum ve arkadaşları daha detaylı aydınlatmak istedim
motorun servise geldiğindeki durumu ikimizde biliyoruz. Burada insanları yanlış yönlendirmenin bir anlamıda yok. Bir kere gayet temiz dediğin motor kazalı bir motor ... Şase komple eğriydi bizim servise geldiğinde. Şu an önümde servis formun var ve mesajını okudukça dikkatlice inceledim. Bizim senin motorun için aldığımız servis ücreti sadece 20 YTL ... Geri kalanı parça ve torna masrafı. Ve gayet makul fiyatlar. Emin ol elini öptüğün sanayici usta bizim bu hizmete aldığımız servis ücretine hiç bir şey yapmayacaktır. Ayrıca senin dayın bizde ustabaşı olarak çalışmadı. Bizim ustabaşımız o zaman Nevzat Beydi. Dayında onun arkadaşı çok kısa bir süre Nevzat Beye yardımcılık yaptı. Dayı ile Yeğen arasına girmek bize düşmez, ancak dayın için kullandığın tabirleri Türk toplumu hoş karşılamaz. Bizde karşılamıyoruz. Tekrar söylüyorum Dayın servisimizde çalışmamaktadır, sadece Nevzat Beye yardım için çok kısa bir süre bulunmuştur. Nevzat bey su sporlarına hazırlık yaparken sıkışıklıktan dolayı kısa bir süre yardımcı olmuştur o kadar.
Şimdi sıra sıra sıralıyorum sana suçlamalara yanıtları ;
1) Firma prensibi olarak veresiye alışveriş yapmıyoruz ve yaptırmıyoruz. Birkaç müşteriye hizmet veren bir firma değiliz sonuçta. Veresiye sistemi ile başa çıkamayız. Bu sebeple şu an uygulamakta olduğumuz sistemin yanlış olduğunu kimse bize söyleyemez çünkü bu bizim bir prensibimiz. Sende ödemede zorluk çektin motorunu teslim etmedik. Şimdi o yüzden böyle hareket ettiğini düşünüyorum.
2) Hiç kimse sadece hayır duası almak için iş yapmaz veya dükkan açıp işletmez. Sanayide seni iyi kandırmışlar haberin olsun. O sana insanlık dersi veren adama iş yaptır ondan sonra oturalım konuşalım istersen.
3) Senin motorunda yapılan işlemlerin % 80 ini torna işleri kapsıyor. Çünkü dediğim gibi şase komple eğri temiz dediğin motorun. Şase doğrultmasını da haliyle tornacı yapıyor, motosiklet servisleri değil. Gereken süreyi tornacı verir aslında. 6 saat gibi aldığın zaman vaatleri gerçekçi değil.
4) Her işletme en azından benim bildiğim para kazanabilmek için çalışır. İyi hizmet karşılığı olması kaçınılmaz tabi. Biz genel anlamda müşterilerimizle senin bahsettiğin sorunların hiçbirini yaşıyoruz.
Aslında internet ortamında dayısına hakaret eden birini ciddiye alıp cevap vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama genede dayanamadık. Ve de şu an bu açıklamayı yapmamın amacı da seni ikna etmek değil. Suçlamalarından bana cevap hakkı doğdu ve ben o hakkımı kullanıyorum. Diğer motosiklet severleri doğru bilgilendirebilmek için.
eminim burdan bu yazdıklarımı okuyan arkadaşlarda bana hak vereceklerdir.neticede bizde burda yüzlerce kişiye hitap ediyoruz. Yukarıdada belirttiğim gibi biz iyi hizmet vermek amacıyla çalışan ciddi bir firmayız. Bu tip firma karalama ( Haksız yere hemde ) çalışmalarına diğer motosiklet kullanıcısı dostlarımızın kulak asmayacağını ümit ediyoruz.
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1596 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 28.05.2008 - 22:06 Mesaj konusu:
dayına laf etmek istemem ama ........ _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
motorzu_07, benimde dükkanım var söylediklerinin bazılarında haklısın ne adamlar geliyo ne adamlar herkese veresiye olmuyo ayrıca uğraşmakta çok zor. Geçenlerde biri geldi moblet yaptıracak kardeş moblet yapmıyorum kusura bakma dedim adam zır deli çıktı yapacan lan benim motorumu dedi sonrasını anlatmayım uzun sürer böyle adamlarda var yani. Ama bir gerçekte varki servislik alanların çoğu İstanbul'dan gelen bir faksla anında usta oluyolar ben 12 yuldır çalıştım anca dükkan açtım buda var yani her servisim diyen bir yazılı kağıtla usta oluyo olayı bilmem sözüm sizede değil tabiki ben sanayicinin dediği bir laftan dolayı bunu yazmak istedim _________________ www.stuntbiketurkey.com TURKISH STUNT
kont88
hakılısın haksızsın demiyoruz ama hangi servis müşteri kaybetmek ister ben onu anlayamıyorum neticede ustasın ve biliyorsun bizde antalyada yıllardır bu işi yapan büyük bir firmayız.yıllardır motor satıyoruz ve belkide türkiyedeki sayılı profosyonel çalışan servislerdeniz.
yoksa bu kadar ene ayakta kalmak kolay değildir ama iki dakkada çamur atmak çok kolaydır.
üzüLdüm harbiden... bunu geneLLeme yapmadan söyLeyeLim herkez aynı diiL.. dayın oLduu için eLindeki işLeri haLLEdip yapmaya kalkmıştır nazım geçer gibisinden ..ama ayıp etmiş
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız