Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1384 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 28.05.2008 - 21:18 Mesaj konusu:
burda ahkam kesenler taktir etmezler...onların egolarını okşayan seyler oldumu 20 sayfa topik patlar....onlar kendileirni iyi biliyor seni tanımam etmem anladın sanırım ne demek istediğimi...birde neyse...içimde patlasın...erkocblk@hotmail.com
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
eklersen tanışma isterim _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
DRAGON_10,
ben 4 yıldır MD ye üyeyim ondan öncede takip ederdim ama üye olmaya zamanım olmadı bu gibi 5 siteye üyeyim 2 tanesine hergün kaçırmadan takip ederim md dahil fakat hiç görüş v.s. yazmam çok önemli ve ya hoşuma gitmedikçe mekaniker olduğum için bazen soru soranlara yardım ederim. Kısacası dükkanda olduğum için vaktimde yok erinirim fakat bu açtığım konuya mesaj yazan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum çünkü başarılar takdir edildikçe insan azimle çalışır. benim başarım bu sitede yıllar önce başarıyla değilde küçük görerek karşılanmıştı ve bu sitedeki bazı insanlar burun kıvırmışlardı yemin ederimki bana burun kıvıranların sayesindede buralara geldim yani hırs yaptım kendime ve birgün dedim kimsenin yapmadığı (yapamadığı değil yanlış anlaşılmasın)şeyleri yapacağım dedim ve yaptımda
kısacası yazanda sağolsun yazmayanda belki takdir edp erinenler olmuştur v.s. fakat bu görüşler benim referansımdır. Her zaman takip ettiğim topiclerde bir motoru arza yapanlara birde motosikletine bir sticker takıp modifiye ettim diyenlere eline sağlık güzel olmuş diye cevap yazarım çünkü o kişi bugün sticker takıp motosikletini güzelleştirirse yarın hevese gelir gerçek bir modifiyeci olur bu işlker böyledir.
Böbürlenen gururlanan şakşakçı yalaka değil
çalışan başarısıyla biryerlere gelen ve takdir edilen kazanır
SU AKAR YATAĞINI BULUR temiz su musluğa pis su logara
DRAGON_10, mesajın için bunları yazdım yeteneği verende ALLAH alanda o olur ben bir hiçim büyüklenmeye gerek yok bir kaza benim sonum olabilir yazım yanlış anlaşılmasın cevap yazan herkese tekrardan teşekkürler arkadaşlar. Şu an motosikletimin müsait olmadığı bir hareketim ve buna bağlı birkaç hareketim var onuda önümüzdeki ay tamamlayacağım saygılar:) _________________ www.stuntbiketurkey.com TURKISH STUNT
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1384 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 28.05.2008 - 22:37 Mesaj konusu:
_________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 28.05.2008 - 23:07 Mesaj konusu:
kont88, kardeş geçen bir konuyada aynısını yazdım kardeş lerden biri egsoz yapmış kendi eliyle millet söyletmedik bırakmamış. ARkadaşlar kardeşiz diyorsunuz kardeş kardeşi destekler siz kendi öz kardeşnizi böyle kötülüyorsanız yerim sizin kardeşliğnizi. Böyle türkiyede türkiyeyi geçtim kendi aranızda böyle şeyler yapan böyle güzel şeyler başaranlar olduktan sonra laf sokacağımıza alkışlıyalım . Herkesin yaptığı işin bir kötü tarafı olur elbet. Biz bunları söyliye söyliye büyüteceğimize iyi yerleri ön plana çıkaralım ki başkası bakınca vay be adam yapmış etmiş desin kötü tarafı görünmesin. Bunu yaptıktan sonra güzel bir dilde özel bir yerde kardeş şunlarıda bir ara düzeltirsen süper ötesi olur felan diiyp gaza getirelim ki kardeş güze lyerlere gelsin. Bu hayatta artık her şey menfaat te bağlı olmuş . Birazda kendi vicdanımız için bir şeyler yapalım bu dünya menfaat üstüne kurulu değildir. Kardeş güzel video ve daha da güzeller i gelicek gibi görünüyor . İnşallah iyi ve güzel videolar çekmen dileği ile.... Birde çıkıp karşına laf eden kolpalarala diyeceğin tek bir şey var sen daha iyisini yapabiliyormusun ? diyicen lafı eline vericen o zaten kanserden ölür gider. hade kolay gelsin _________________ PiT_BOY RuLEZZZZZ
En son PiT_BOY tarafından 28.05.2008 - 23:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bunları ßirde 600cc de yapsunlar bakalım neler çıkacak ortaya !
Y-Z-F, zamanında birini aklıma kazımıştım bu sitede ortaya bunlar çıktı şimdide aynı sitede seni kazıyorum aklıma bakalım ne çıkacak
rayhan_racing,
Alıntı:
burdan eleştirenleri davet et te onlarıda görelim
eleştirenler artık yok kardeşim benim sorunum eleştiri değil beğenmeyebilirler ama bunu Y-Z-F, kötüleyerek değilde şurası şöyle olsaydı daha iyi olurdu demelerini bekliyorum kötüleyerek biryere varamazlar sadece yabancı şovculara imrenip dururlar hiç demezlerki bizim içimizden biri yapsında onu izleyelim demezler.
Alıntı:
kont88, kardeş geçen bir konuyada aynısını yazdım kardeş lerden biri egsoz yapmış kendi eliyle millet söyletmedik bırakmamış. ARkadaşlar kardeşiz diyorsunuz kardeş kardeşi destekler siz kendi öz kardeşnizi böyle kötülüyorsanız yerim sizin kardeşliğnizi. Böyle türkiyede türkiyeyi geçtim kendi aranızda böyle şeyler yapan böyle güzel şeyler başaranlar olduktan sonra laf sokacağımıza alkışlıyalım . Herkesin yaptığı işin bir kötü tarafı olur elbet. Biz bunları söyliye söyliye büyüteceğimize iyi yerleri ön plana çıkaralım ki başkası bakınca vay be adam yapmış etmiş desin kötü tarafı görünmesin. Bunu yaptıktan sonra güzel bir dilde özel bir yerde kardeş şunlarıda bir ara düzeltirsen süper ötesi olur felan diiyp gaza getirelim ki kardeş güze lyerlere gelsin. Bu hayatta artık her şey menfaat te bağlı olmuş . Birazda kendi vicdanımız için bir şeyler yapalım bu dünya menfaat üstüne kurulu değildir. Kardeş güzel video ve daha da güzeller i gelicek gibi görünüyor . İnşallah iyi ve güzel videolar çekmen dileği ile.... Birde çıkıp karşına laf eden kolpalarala diyeceğin tek bir şey var sen daha iyisini yapabiliyormusun ? diyicen lafı eline vericen o zaten kanserden ölür gider. hade kolay gelsin
teşekkürler kardeş güzel anlatmışsın _________________ www.stuntbiketurkey.com TURKISH STUNT
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3409 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 28.05.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
Her zamanki gayet başarılısın...ama ilk videolarının yerini hiç biri tutmaz bence... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 28.05.2008 - 23:58 Mesaj konusu:
bir şey değil kardeş ben yapılması gerekeni yazdım anlayan olursa ne mutlu anlayamayan olmazsa zaten ben işi olmaz olursa kötü olur _________________ PiT_BOY RuLEZZZZZ
kont88, kardeş geçen bir konuyada aynısını yazdım kardeş lerden biri egsoz yapmış kendi eliyle millet söyletmedik bırakmamış. ARkadaşlar kardeşiz diyorsunuz kardeş kardeşi destekler siz kendi öz kardeşnizi böyle kötülüyorsanız yerim sizin kardeşliğnizi. Böyle türkiyede türkiyeyi geçtim kendi aranızda böyle şeyler yapan böyle güzel şeyler başaranlar olduktan sonra laf sokacağımıza alkışlıyalım . Herkesin yaptığı işin bir kötü tarafı olur elbet. Biz bunları söyliye söyliye büyüteceğimize iyi yerleri ön plana çıkaralım ki başkası bakınca vay be adam yapmış etmiş desin kötü tarafı görünmesin. Bunu yaptıktan sonra güzel bir dilde özel bir yerde kardeş şunlarıda bir ara düzeltirsen süper ötesi olur felan diiyp gaza getirelim ki kardeş güze lyerlere gelsin. Bu hayatta artık her şey menfaat te bağlı olmuş . Birazda kendi vicdanımız için bir şeyler yapalım bu dünya menfaat üstüne kurulu değildir. Kardeş güzel video ve daha da güzeller i gelicek gibi görünüyor . İnşallah iyi ve güzel videolar çekmen dileği ile.... Birde çıkıp karşına laf eden kolpalarala diyeceğin tek bir şey var sen daha iyisini yapabiliyormusun ? diyicen lafı eline vericen o zaten kanserden ölür gider. hade kolay gelsin
+100
yazdıklarını destekliyorum kardeş, videolar çok güzel olmuş bence, yabancıların videolarını bulup paylaşmaktan 1.000.000 (bir milyon) kere daha iyi
başarıların dewamını dilerim e30 la ankara resitali olmuş hep yann tamm yann alayına yannnn yannnnn _________________ KaLBiM TeK BaŞıNaDa ATaR DeSTeK ÜNiTe İSTeMeZ !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız