Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Alkol ve Uyuşturucu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Alkol ve Uyuşturucu
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alfa
Helper
Helper

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.05.2008 - 01:55    Mesaj konusu: Alkol ve Uyuşturucu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sürüşten kaçınmak için aşağıdaki karikatürde gösterilen oranda sarhoş olmak gerekmez. Sürüşten hemen önce alınan bir kadeh bira bile kaza yapma riskini iki misline çıkartır.

1960 lı yıllarda otobanların inşası ile şehirler arası mesafeler kısalmış ve insanlar hızlı hareket edebilmenin nimetlerini yaşamaya başlamışlardı. Sanki dünya küçülmüştü. İşte bu sıralarda çiçek çocuklar çıktı ve sevgi ağırlıklı söylemlerle beraber beatles gibi topuluklarla birlikte yeni bir müzik türü olan pop doğdu. Bu hareketler ilk başlarda sanki dünyada cennetin müjdesi gibiydi ve sempatiyle, coşkuyla karşılandı. Ama sonra insan oğlu bunu dejenere ederek önce sevgiyi fuhuşa, motorculuğuda uyuşturucu kuryeliğine çevirdi. Uyuştururucuya alıştırılmış kızlar uyuşturucu satın alabilmek ve yeni avlar için fahişelik yaparken erkeklerde satıcılığa, hırsızlık ve cinayetlere başlamıştı. Bu halen var ama tabiki beni ilgilendiren kısmı şu an konumuz olan motosiklet topluluğudur. Sonunda deri ceket ve motorculuk artık nefret uyandırıyordu, deri ceketli çeteler birlikler kurup insanlara terör estirmeye başladılar ve sonunda bu hareketler sona erdirildi. Motorcular yollarda vahşi hayvanlar gibi vuruldu orta amerikada ve diğer yerlerde aşırı baskı altına alındı. Adeta imha edildi. Tabi bu arada bir çok yaş da kurunun yanında yandı gitti.

Günümüzde de benzer eğilimleri ülkemizde görmeye başladım malesef. Sürekli alkol alımı neticesinde bazı bireyleri uyuşturucu kullanımına götürmekte ve bu yolu açmaktadır. Sonunda uyuşturucu bataklığına düşürülen, bu yola itilenler ise malesef kötü amaçların kölesi durumuna getirilmektedirler. Alkollü sürüşün aslında alkolsüz duramamaya bir ölçü olduğu, bağımlılık olduğu bilinirse alkol bağımlılığının belki trafik kazalarının getireceği zararlardan çok daha vahimini getireceğini böylelikle sitemiz vasıtasıyla göstermiş olabilmeyi diliyorum.

Arkadaşlar ben bunları yaşım icabı daha evvelden de gördüğüm ve yaşadığım için belki de bu erken gibi gelebilecek tepkim ondan ama tecrübeyi de yabana atmayın lütfen. Size bu çirkin yolu telkin edenler sizin düşmanınızdır. Onlardan uzak durun. ASlında onlarda içine düştükleri bu durumdan kurtulmaya çalışıp tıbbi yardım alsınlar. Bu yolun sonu yoktur.

Saygılar.

http://alfamotosiklet.blogspot.com
Başa dön
alfa Çevrimdışı alfa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 02:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok önemli bir konuya değinmişsin bence Alkışlıyorum motosiklet öyle bir alet ki onu siz ayakta tutup siz yönetiyorsunuz kendi kendine olduğu yerde bile duramıyor.. bizim bu aleti kullanırken en çok kullandığımız özelliklerimiz belkide denge ve refleksler yani açık bir bilinç bu alete hükmedebiliyor ancak.. üstünde durulması gereken bir konu, beni deli elen şu ki eğer r1 kaç yapar desem bu forum dolup taşardı ama önemli birşey yazıldığı için nal topluyor Üzgünüm
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 29.05.2008 - 03:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa, guzel topıc bır kısı bıle yararlansa yeter bence
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MeTiN_C
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 29.05.2008 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Alkolün ve uyuşturucunun etkilerinin en fazla felaket yaratacağı yer şüphesizki motorun üzeri... asla ve asla bu şekilde motora yaklaşmamalıyız bile.
Motoru bir yana bırakırsak malesef bu tür maddelerin kullanım yaşı dünyada ve ülkemizde çok çok düştü;amaçsızlık,çaresizlik,cahillik,kimi zamanda herşeye fazlasıyla sahip olmak bunu tetikliyor... Hobisi,amaçları,hayalleri olan insanların bu tür kötü alışkanlıklardan uzak duracağına inanıyorum.Motorlarımızı sevelim,eşimizi dostumuzu sevelim,sosyal yardım projelerine dahil olalım,kendimizi sevelim... Allah bizi bu tür kötü alışkanlıklardan korusun ! ...
Başa dön
MeTiN_C Çevrimdışı MeTiN_C Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.05.2008 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de heralde alkol ve uyuşturucu kullanılmışsa nasıl motor sürülmesi gerektiği hakkında teknik bir konudur diyordum Dil çıkarıyorum

Güzel bir noktaya parmak basmışsınız alfa, faydalanmasını dilediğim birkaç insan var Gülümsüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 29.05.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 29.05.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özellikle grup sürüşleri sonunda varılan noktalardaki yeme içme ve eğlencelerde kişilere bir kaç kutudan ne olacak ki telkin
leri ve bunu masummuş gibi gösteren söylemler neticesinde hatırı sayılır orandaki sürücülerin alkol aldıkları gözlenmektedir.

Tabii aktivite sonrasında sadece kendilerini değil artçıları,yoldaki diğer vasıtalrı ve tüm trafiğin hayatını tehlikeye sokmakla kalmayıp,beş kuruşluk keyif için canlarından da oluyorlar.Umarım artık gerçeği görme zamanı gelmişte geçiyordur....
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tespit oldukça yerinde; motor kullanımı her zaman ilgi çeken bir hobi. Uyuşturucu yada alkol kullanan insanlar aynı zamanda motor kullanıcısı ise gençler arasında ilgi çekeceği muhakkaktır. Topic genişlesin kitlesel birşeyler yapalım. Alkışlıyorum
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 29.05.2008 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyuşturucu ve aLkol !! hayatta en sevmediğim şeylerin arasında var ha birde sigara var bu üçünden asla tatmam kendimi öldürmek istemiyorum Beğenmedim bu arada alfa nicki arkadaşımıza çok çok teşekkür ediyorum sağol Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 29.05.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa, yıne bomba bır konuyla dondun alpaslan abım..elıne emegıne yuregıne saglık...keske sıtemızde senın gıbı 10-15 kısı daha olsaydı..bıze verdıgın faydalı bılgıler ıcın sıze mınnettarız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TumGeceRock
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.05.2008 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sizlere "easy rider" filmini tavsiye ederim. 1969 yapımı. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim. o dönemlerdeki "alfa" arkadaşımızın anlattıklarını anlatıyor.

"k" harfi "q", "v" harfi "w" olmasın.
Başa dön
TumGeceRock Çevrimdışı TumGeceRock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.05.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa Alkışlıyorum Alkışlıyorum faydalı insan diyorum ben size....

günlük yaşamımda belki sıkça alkol alıyorum.ancak motosikletle alkol birlikteliğine kesin karşıyım.
emrerd şimdi Çevrimiçi emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 29.05.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyuştrucu artık ülke gençliğinin arasında bi popülerlik olayı olmuş drumda ilk ve orta okullarda satıldığı kadar unıversitelerde satılmıyor bu zehir. çünkü cahil gençleri hedef alıyorlar. çevremde öyle topluluklar varki boyu belime geliyor elinde sigara arkadaşlarına ne zaman içiyoruz diye soruyor. Bu işin önene sadece ve sadece aileler geçebilir. yoksa hiç kimse bunun önüne geçemez!!! burda ailelerin ve gençlerin bilinçlendrilmesinde büyük rol var.

palaşım için teşekkürler. Bravo Alkışlıyorum

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alfa
Helper
Helper

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.05.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şahsımı yanlış tanımamanız için izninizle aşağıda şahsi görüşümü sunuyorum;

İçmeninde bir adabı vardır. Bir kere şişeden içilmez. Ayrıca şişe saklanır. Mesela buz kovasında yada mesela çilingir sofralarındaki küçük testi şeklindeki rakılıklarda sunulan rakı servislerindeki gibi. Sonra içki her yerde gelişigüzel içilmez. Gerçek dostlar arsında içilir ve ölçü bilinir. Yine halka açık park, piknik alanı, açık hava tiyatroları vs gibi ortamlarda alkol kullanımı olmamalıdır. Hele güneş altında çok alkol alımı beyin kanamasından götürebilir kişiyi.

Bilenler içsin ama bilmiyenler önce güvenebileceği yakınlarından olup bilenlerden bu işin adabını öğrensinler.

Sürüşte alkol ise hiç olmamalıdır. Bunun aması, eğeri, semeri olmaz. Ben bunu tüm hayatım boyunca ilk gençlik hatamdan sonra bu güne kadar kesintisiz uyguladım.

http://alfamotosiklet.blogspot.com
Başa dön
alfa Çevrimdışı alfa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 29.05.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
alkolsuzda eylenile bilir
özellikle söför yok ise sizi tasiyacak
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal