Tarih: 29.05.2008 - 12:00 Mesaj konusu: Yönetim Odasından Gelen Cevap...
evet toplantı odasındaki konunuzu baştan sona birkaç defa okuyarak nacizane yorumumu yapıyorum şimdi...
Bak güzel kardeşim MD li kimseye güvenmeyin demişin, kazıklar demişin, isim vermeyerek Fuardaki tüm MD üyelerini karalamışın bu bir.
Bunu satan arkadaş sana MD ile alakalı herhangibir yazı verdimi? MD ile alakalı herhangibi bi fatura yada MD logolu herhangibişey verdimi?
Koca fuarda bula bula 600 ytl. lik kaskı aldında şimdi mi aklın başına geldi?
Hiçmi piyasa araştırması yapmadın? O kadar saf biri olduğunu gerçekten tahmin etmem, kimsenin!
Artı bu ticarettir, Esnaf yüksek fiyat bile söyleyebilir, madem pazarlık etseydin, 1996 dan beri Türkiyede Serbest piyasa ekonomisi var ve Kominizmle yönetilen bi ülke değil burası...
Yani Topiciniz kesinlikle MD useri bir veya birkaç arkadaşı karalamak! ve böyle topiclerinde sitemizde yeri olmaz, olamaz...
Tekrar gerekli konuşma Yönetim Kurulu sözcümüz tarafından size özel mesaj yoluyla iletilecektir.
Saygılarımla
Şimdi olayı anlattığım ilk topiğimi neden kilitlemeyipte komple sildiğinizi daha iyi anlıyorum.Benim yazımı tekrar koyarsanız bu cevabın yazımla hiçbir alakası olmadığını herkes anlar ama bu işinize gelmez ben yazımda md'li kimseye güvenmeyin diye bir şey yazdıysam motorumu md'ye bağışlıyorum helal hoş olsun dahada motora falan binmiyorum iddiam büyük sizde kendinizden bu kadar eminseniz tekrar koyarsınız o topiği herkes okur ben size md'li olduğun için indirim yapıyorum diyenlere inanmayın dedim fuardaki hiç bir md'li yide karalamadım ayrıca nightexpress'in bildiği ticareti ben bilmiyorum esnaf demek kime ne bulduysa kaktıran demek değildir kendi esnaflığınızla her esnafı bir tutmayın 300 ytl'ye deliemin nick'li arkadaşa teklif ettiği kaskı eğer bana sana md'li olduğun için indirim yapayım 680 ytl ama 600'e vereyim sana diyorsa bu adam esnaf falan değildir düpedüz fırsatçıdır evet ben piyasasını araştırmadım çünkü arkadaşı buradan tanıyorum ve bana böyle bir şey yapacağını tahmin etmedim hataysa kabul ediyorum hata ama aklım şimdi başıma geldi diye yazmadım o topiği arkadaş o günü hatırlatıp kendini haklı çıkarmaya çalıştı diye yazdım ayrıca NİGHTEXPRESS işletme mezunu bir adama Türkiyenin ne zaman serbest piyasa ekonomisine geçtiğini hatırlattığın için teşekkür ederim ama şunu bil ki Türkiye'de serbest piyasa ekonomisine 1996'dan çok önce geçmeye başlamıştır ayrıca laf ebeliği yapmanın yeri md değil bunu çok merak ediyorsan aç bir ekonomi kitabı tek tek oku daha iyi öğren.
Şimdi bu topick'de kitlenir insanlar yine bu tip adamların gerçek yüzünü göremez kaldı ki benim sizin gibi mod yetkilerimde yok zaten elimden sadece bu kadarı geliyor isterseniz bunuda kökünden silin ama herkes şunu bilsin ki bu terbiyesizliği bana yapan arkadaş Eray'dır ve umarım aklı başına gelirde daha başka kimseyi bu kadar ufak ayak oyunları ile kandırmaz herkesin zamanını aldığım için özür dilerim kolay gelsin. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
esnaflıkla ilgili söylenenler kabul edilebilir gibi değil.kazıklamak ticaretin bir parçası değildir en azından adam gibi adamlar için... _________________ BORN TO BE WILD
0 rh(+)
Tarih: 29.05.2008 - 12:21 Mesaj konusu:
kubi_speed demiş ki:
ZX14, kazık atmak insana yakışmayan adice bişeydir eyer dediğin gibi bişey varsa peşini bırakma ve herkese duyurmaya çalış dostum üzüldüm...
Derdim meseleyi uzatarak insanları sıkmak değil ama herkes bilmeli ki nasıl devletin derin devleti oluyorsa md'nin de bi derin md'si oluşmuş durumda ve inanılmaz keyfi davranıyorlar aslında ben izmirliyim başkanımızıda yanındaki asıl ekibide toplantılardan buluşmalardan tanıyorum hepsi dünya iyisi insanlar ama bu onların kontrolünde olan bir şey değil dün bir olay anlatıyorum daha topiğe 1 mesaj yazılmadan istanbuldan birileri nightexpress'i arıyorlar ve topiği sil diyorlar böyle bir keyfiyet olabilir mi sizce bunu direk pm'den bana nightexpress söyledi ama benim alakam yok sadece söyleneni yaptım dedi neden kitlediğini mod arkadaş bile bilmiyor ama kitliyor topiği çünkü birilerinin işine gelmiyor lütfen duyarlı olalım arkadaşlar böyle olaylar md'de yeni yeni başladı ama kimse koyun değil koyunla tek ortak noktamız herkes kendi bacağından asılacak teşekkürler desteğin için. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 29.05.2008 - 12:32 Mesaj konusu:
Topiği kitliyorum çünkü yönetim odasına haksızlık olur böyle başlıkla bir topic açıp tüm yönetimi suçlamış olursanız.Size yazılan cevap yönetimden sadece bir arkadaşımızın kendi düşünceleridir.Yönetimle beraber alınmış bir karar değildir ki.Zaten o yorumda bile "nacizane yorumumu yapıyorum" deyip en sonra yönetimden size cevap bildirilecektir demiş.
Siz bir kişinin yorumunu tüm yönetime atarsanız ortada bir adaletsizlik olur.Kaldı ki konu daha toplantı odasında,gündemde,merak etmeyin.Ortak karar alınarak size bir görüş bildirilecektir eminim.O zaman gelen cevaptan memnun olmazsanız,eleştirmek için böyle bir topic açabilirsiniz haliyle. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız