Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dün başıma ne geldi.. kaza oldu..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dün başıma ne geldi.. kaza oldu..
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi duygularımızla oynadınız kandırdınız bizi.. Sizi kınıyorum.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Aslında haklısınız lakin ortada başka bir mevzuu var.. Bu konuyu başka biri açmış olsaydı..Mesela: Ciddiye alınmayan aklı fikri geyik olan ya da yeni bir üye.. O zaman durum aynen sizin beklediğiniz gibi olur ve ''bize ne başka konu mu yok '' diyebilirdik.. Ancak konu sahibi siz olunca iş değişiyor.. Aklı başında mantıklı bir abimizin başına bir iş gelmiş diye üzülüyoruz.. Unutmayın ki bizim için önemli olmayan bir olay sizin için çok önemli olabilir.. Gerçekten de motorun üzerinize düşmesi sizin sağlığınızı tehlikeye atabilir..
Bana hiç geyik bir konu gibi gelmedi.. Muz kabuğuna bastım deseydiniz keşke Çok gülüyorum
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
body_guard
Üye
Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[CSAYAR, haddım degıl ama bıdaha bastan bı oku ıstersen abı Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
body_guard Çevrimdışı body_guard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Birbirimize inat gibi olmuş hoşda olmamış
neyse bu işler parayla deyil

--Nasıl olsa nasıl olacak yağmur yağsa çamur olacak--[/font:2e6d
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili SeyyahKedi,bu gibi topikleri biri açmışsa nezaketende olsa bi cevap vermek gerekir ,biraz önce ben de onu yaptım.Burada sana düşen bu konu ile ilgili rahatsızlığı dile getiren bi topic açman olacaktır zira senin yapmış olduğun bu deneme yöntemi beni kırdı açıkçası, dikkat edersen dört yıldır MD de olmama hatta kulübün kuruluşunda azda olsa katkım olmasına rağmen daha üçyüz mesajım bile yok tam da senin burada anlatmak istediğin gibi yani çok gereksiz laf olsun diye bi çok şey yazılıyo çiziliyo ama bunlar olacak ne yapalım, Ağlıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, sende artık bizdensin,imza yerine PERT TEAM yaz Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence kaza tpiği açmak ders verme niteliğinde ya da birilerini şikayet etme amaçlıysa çok da gereksiz değil. Ama diğerleri gerçekten de gereksiz.. Üzgünüm
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım abim çok geçmiş olsun . Sen çook uzun yıllar boyu motor kullanmış ve kaza yapmamış bir insansın tedbir nedir dikkat nedir bilirsin, Allah beterinden korusun yapacağımız kazalar bu kadarcık olsun Gülümsüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seyyahkedi ye bir yandan katılıyorum ama diğer yandan

duyurular bölümüne "sigarayı bıraktım 3.gün" diye bir başlık açan insanın böyle bir mesaj vermeye çalışmasıda saçma.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sayın seyyahkedi

kendin saçma sapan başlıklar açarken güzel başkası açınca ne olacak bu forumun hali...
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan demiş ki:
Canım abim çok geçmiş olsun . Sen çook uzun yıllar boyu motor kullanmış ve kaza yapmamış bir insansın tedbir nedir dikkat nedir bilirsin, Allah beterinden korusun yapacağımız kazalar bu kadarcık olsun Gülümsüyorum

AMANIN DOSTUM HEMEN SİL MESAJINI YADA DÜZELT
yoksa DOĞAN abinin dilinden kurtulamazsın Çok gülüyorum

DOĞAN abim kekledi hepimizi yaw Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapma ya hay Allahım sıcaklar ve işlerin arasında ben gerçek sandım üzüldüm aman üzüldümmü olmadığına sevindimmi şimdide karıştı ortalık sürçi lisan ettiysek affola (Dallas arap sağol uyardığın için kardeşim) Çok gülüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün akşam gaza geldim akrobasi yapayım dedim bisikletle duvardan atladım arka lastiğim s oldu paylaşayım istedim Göz kırpıyorum

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olta amacına ulaşmış... Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi şöyle izah ediyorum.. Lütfen ön yargısız dikkatle dinleyin.. "Sigarayı bırakma " başlığı, içimizde belki sigarayı bırakmak isteyip te paylaşamayanlar olabilir? Zaten konu da yeni çıkan yasa nedeniyle gündemdeyken lafı açılsın, tartışılsın, herkes de bırakma deneyimi varsa paylaşsın, üyelerimize , kardeşlerimize bir yararı dokunsun diyedir.. Yoksa, ben sigarayı bırakmışım bırakmamışım? kime ne bundan? değilmi?...
"Kaza yaptım" diye başlık açmak, ve sonrada motorun çamurluğu sürtülmüş, lambası, farı kırılmış.. onu anlatmak olacak işmidir arkadaşlar?.. 50,000 üyesi olan sitede böyle başlıklar açılırsa başa çıkarmı allahaşkına?? Yani?.. Motorumun farı kırıldı.. diye başlık açılırsa? veya Marş basmıyo.. yardım... diye açılırsa olurmu? lütfen samimi cevap veriniz.. Bunlar normal karşılanırsa yeni gelenler de böyle öğrenip öyle devam etmezlermi?..
Yanlışım varsa düzeltin valla... Çok gülüyorum
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, Paylaşım çok güzel sağol Bravo

--Nasıl olsa nasıl olacak yağmur yağsa çamur olacak--[/font:2e6d
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi,bahsettiğin gibi çokta önem taşımayan konularda bile Topic açılması,mevzu olsun "kırmızı kasklarım çoğalsın mesaj sayım artsın diye yapılan yazılar ama bunların arasında gerçekten en küçük detayı bile paylaşmak isteyenlerde var ve tabi kişiye göre en ciddi olayı kaale almayanlarda var ortası yok sence önemsiz gereksiz olan bana gerekli olabilir (misal yani)
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal