Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5709 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 29.05.2008 - 13:06 Mesaj konusu:
SeyyahKedi duygularımızla oynadınız kandırdınız bizi.. Sizi kınıyorum..
Aslında haklısınız lakin ortada başka bir mevzuu var.. Bu konuyu başka biri açmış olsaydı..Mesela: Ciddiye alınmayan aklı fikri geyik olan ya da yeni bir üye.. O zaman durum aynen sizin beklediğiniz gibi olur ve ''bize ne başka konu mu yok '' diyebilirdik.. Ancak konu sahibi siz olunca iş değişiyor.. Aklı başında mantıklı bir abimizin başına bir iş gelmiş diye üzülüyoruz.. Unutmayın ki bizim için önemli olmayan bir olay sizin için çok önemli olabilir.. Gerçekten de motorun üzerinize düşmesi sizin sağlığınızı tehlikeye atabilir..
Bana hiç geyik bir konu gibi gelmedi.. Muz kabuğuna bastım deseydiniz keşke
seker_portakali, Birbirimize inat gibi olmuş hoşda olmamış
neyse bu işler parayla deyil _________________ --Nasıl olsa nasıl olacak yağmur yağsa çamur olacak--[/font:2e6d
Tarih: 29.05.2008 - 13:12 Mesaj konusu:
Sevgili SeyyahKedi,bu gibi topikleri biri açmışsa nezaketende olsa bi cevap vermek gerekir ,biraz önce ben de onu yaptım.Burada sana düşen bu konu ile ilgili rahatsızlığı dile getiren bi topic açman olacaktır zira senin yapmış olduğun bu deneme yöntemi beni kırdı açıkçası, dikkat edersen dört yıldır MD de olmama hatta kulübün kuruluşunda azda olsa katkım olmasına rağmen daha üçyüz mesajım bile yok tam da senin burada anlatmak istediğin gibi yani çok gereksiz laf olsun diye bi çok şey yazılıyo çiziliyo ama bunlar olacak ne yapalım, _________________ GSR
Canım abim çok geçmiş olsun . Sen çook uzun yıllar boyu motor kullanmış ve kaza yapmamış bir insansın tedbir nedir dikkat nedir bilirsin, Allah beterinden korusun yapacağımız kazalar bu kadarcık olsun _________________
Canım abim çok geçmiş olsun . Sen çook uzun yıllar boyu motor kullanmış ve kaza yapmamış bir insansın tedbir nedir dikkat nedir bilirsin, Allah beterinden korusun yapacağımız kazalar bu kadarcık olsun
AMANIN DOSTUM HEMEN SİL MESAJINI YADA DÜZELT
yoksa DOĞAN abinin dilinden kurtulamazsın
DOĞAN abim kekledi hepimizi yaw _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Yapma ya hay Allahım sıcaklar ve işlerin arasında ben gerçek sandım üzüldüm aman üzüldümmü olmadığına sevindimmi şimdide karıştı ortalık sürçi lisan ettiysek affola (Dallas arap sağol uyardığın için kardeşim) _________________
Tarih: 29.05.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
dün akşam gaza geldim akrobasi yapayım dedim bisikletle duvardan atladım arka lastiğim s oldu paylaşayım istedim _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1713 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 29.05.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
Şimdi şöyle izah ediyorum.. Lütfen ön yargısız dikkatle dinleyin.. "Sigarayı bırakma " başlığı, içimizde belki sigarayı bırakmak isteyip te paylaşamayanlar olabilir? Zaten konu da yeni çıkan yasa nedeniyle gündemdeyken lafı açılsın, tartışılsın, herkes de bırakma deneyimi varsa paylaşsın, üyelerimize , kardeşlerimize bir yararı dokunsun diyedir.. Yoksa, ben sigarayı bırakmışım bırakmamışım? kime ne bundan? değilmi?...
"Kaza yaptım" diye başlık açmak, ve sonrada motorun çamurluğu sürtülmüş, lambası, farı kırılmış.. onu anlatmak olacak işmidir arkadaşlar?.. 50,000 üyesi olan sitede böyle başlıklar açılırsa başa çıkarmı allahaşkına?? Yani?.. Motorumun farı kırıldı.. diye başlık açılırsa? veya Marş basmıyo.. yardım... diye açılırsa olurmu? lütfen samimi cevap veriniz.. Bunlar normal karşılanırsa yeni gelenler de böyle öğrenip öyle devam etmezlermi?..
Yanlışım varsa düzeltin valla... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Tarih: 29.05.2008 - 13:49 Mesaj konusu:
SeyyahKedi,bahsettiğin gibi çokta önem taşımayan konularda bile Topic açılması,mevzu olsun "kırmızı kasklarım çoğalsın mesaj sayım artsın diye yapılan yazılar ama bunların arasında gerçekten en küçük detayı bile paylaşmak isteyenlerde var ve tabi kişiye göre en ciddi olayı kaale almayanlarda var ortası yok sence önemsiz gereksiz olan bana gerekli olabilir (misal yani) _________________ GSR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız