fikir on numara.avrupa ve amerikada çoktandır uygulanıyor.hatta geçen yıl bir dergide örneklerini görmüş çok beğenmiştim.uzun ömürlü olduğu için suzukiler genelde tercih ediliyormuş.sele de değiştiriliyor genelde ducati selesi kullanılıyormuş.street fighter diyorlar.air brushlarla nefis şeyler çıkmış ortaya.enduro gidonuyla da gidon değiştiriliyormuş.
eğer projeni başarı ile bitirirsen mutlaka resimleri buraya eklemelisin. _________________ bir ihtimal daha var!
Kayıt: May 17, 2004 Mesajlar: 102 Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN
Tarih: 29.05.2008 - 19:44 Mesaj konusu:
ererd,tabiki resimler genel bilgi maliyeti bildiririm. fakat ilk etapta üzerine çalışacağımız makinayı bulmak gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim _________________ DELİCE BİR SEVDA......
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 30.05.2008 - 02:04 Mesaj konusu:
Reklam Oluyormu Bilmiyorum Ama Fiyatı Biraz Tuzlu 2007 Model 1000RR,600RR Veya 600F Vardı Görmüştüm Sahibinden.com Da Yürür Aksamında Hiçbirşey Yoktu Ama Adamla Konuşup Fiyatta Anlaşabilirseniz İyi Reklam Oluyorsa Lütfen Yazımı Editleyin. İlana Baktım Bulamadım Ama Aramaya Devam Edeceğim.
Tarih: 30.05.2008 - 02:08 Mesaj konusu:
cilo, Umarım istedigin sekile getirir siteye de verirsin bize de keyifle yorumlamak izlemek düser hade hayırlısı _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
fikir guzel,olayin adida street fighter olarak geciyor literaturde.ama turkiyede zor.cunku burda saf adam cok oldugu icin adam hasarli makinayi alip,boyayip,on duzeni bile bir sekilde derme-catma duzeltip 'sahibinden ciziksiz-boyasiz-orjinal makina' diye guzel bir fiyata satabildigi icin uygun fiyata dedigin makinayi bulman zor. _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Tarih: 30.05.2008 - 12:17 Mesaj konusu:
Arkadaşlar hepinizin ilgisine teşekkürler.Araştırmalarım devam ediyor şuan, ama net olarak üstüne çalışacak bir makina bulamadım .Sanırım sezon içide olması etken.conan81 arkadaşımızın dediği gibi hasarlı makinaları makyajlayıp şuan hareketli olan piyasada satıyorlar.Tahminimce sezon sonu aradığım makinayı bulurum.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 30.05.2008 - 12:25 Mesaj konusu:
cilo, r6 istermisin ? 0532 334 2535---0536 9853635 ahmet bey diye biri çıkacak karşına.
2001 model ama yürüyeni 10 numara,sadece dediğin gibi granajlarda problem var.8,000 ytl civarında verecek.ilgilenirsen... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 30.05.2008 - 12:55 Mesaj konusu:
ekamba;teşekürler yüksek model ve tercihen enjeksiyonlu bi makina düşünüyorum..
motorcusado;belirlediğimim bir limit yok,fakat mantıklı bir fiyat olmalı.
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 30.05.2008 - 13:15 Mesaj konusu:
conan81, cilo, Dediğiniz Olayın Aynısını Bana Yapmaya Çalıştılar
CBR 600 F Alıyordum Ama Tabiki Sağolsun 1i Kardeşim 1i Abim Olan 2 Kişi Sayesinde Bu Olaydan Sıyrıldım Vazgeçip 250 R Aldım. Bu Arada İlanda Aynen Şunlar Yazıyor Masrafsız Kazasız Binip Gitmelik Motor Yazıyor Hatay'daymış Biz Balçova'ya Çağırdık Adamı Motora Baktık İlk Baş Belki Tanıyanlar Tanır Gerçek Abimiz Var O Gelene Kadar Adam Hiçbirşey Demedi O Adam Gerçek Abinin Ününü Duyunca O Gelir Gelmez Rengi Değişti Demezmi Direk Soğudum Zaten Sonra Biton ŞEyi Değişti Fln Dedi Bizim Abi Bi Baktı Motora Bi Ben Girmemişim Sağdan Kafadan Soldan Takla Bile Atmış Rabbim Korudu O Motordan. _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız