126 + ramair %7
yani 135 hp.. Gerçi kaçı yere kaçı fezaya bakmak lazım
Eray senin matematik hocan kim
tamam ben okulu geç bitirdim kabul ediyorum ama böyle gidersen senin bitirmen imkansız
şaka biryana renkleri çok guzel fuarlarda ilk görücüye çıkınca renklerını cok begenmiştim..TR ye biraz gec gelmesı talıhsızlık oldu....
motorun gucu benım bekledıgımden de iyi çıktı....her nekadar 126+7=135 yapmasa da
suzukinin karakteristik özelligi olan alt-orta devirlerdeki guc 2008de de aynen devam ediyor...
oyleki sınıfının 2007 lideri olan hondadan hem alt-orta devir gucu hemde max gucu fazla......
yollarda görmek denemek lazım şimdiden sınıf lideri olmaya aday bir motor(636 haric )
aşağıdaki grafikte siyah ve açık mavi çizgileri dikkate almayarak 4 büyük japonu karşılaştırabilsiniz
En son ZX-636R tarafından 29.05.2008 - 19:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 29.05.2008 - 19:30 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
arkadaşlar beyaz jantlı bir suzukiniz olsun.daha sonra da oturup onları temizleyin .ve işte o görüntü herşeye değer. _________________ zusukiii gsxr 600
Ali grafikler için teşekkürler,bide heyecandan toplamayı yanlış hesaplamasam tam süper olacakmış
Grafiklere bakarsak eğer en sıkı rakibi yeni RR'dan daha çok ve daha erken maksimum gücü üretmeye başlamış Bu sene 600'de Suzi yılı dicem ama Haziran'da gelmiş motor neye yarar _________________
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 29.05.2008 - 23:42 Mesaj konusu:
Şimdi buna bir isim koymamız lazım demi DELİ FİŞEK nasıl _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız