Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türkiye'de ilk Ve TEK.. Çok fena bişi.. Bembeyaz ((((:

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türkiye'de ilk Ve TEK.. Çok fena bişi.. Bembeyaz ((((:

Türkiye'de ilk Ve TEK.. Çok fena bişi.. Bembeyaz ((((:
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel allah sahibine bagışlasın kazasız belasız Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel makina farlar da süper bence
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 29.05.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden çok güzel makina beyaz ve sarı rengine hastayım gsx-r 600 ün Delirdim
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
126 + ramair %7
yani 135 hp.. Gerçi kaçı yere kaçı fezaya bakmak lazım Çok gülüyorum

Eray senin matematik hocan kim
tamam ben okulu geç bitirdim kabul ediyorum ama böyle gidersen senin bitirmen imkansız Delirdim Delirdim

şaka biryana renkleri çok guzel fuarlarda ilk görücüye çıkınca renklerını cok begenmiştim..TR ye biraz gec gelmesı talıhsızlık oldu....

motorun gucu benım bekledıgımden de iyi çıktı....her nekadar 126+7=135 yapmasa da Dil çıkarıyorum
suzukinin karakteristik özelligi olan alt-orta devirlerdeki guc 2008de de aynen devam ediyor...
oyleki sınıfının 2007 lideri olan hondadan hem alt-orta devir gucu hemde max gucu fazla......
yollarda görmek denemek lazım şimdiden sınıf lideri olmaya aday bir motor(636 haric Gülümsüyorum )

aşağıdaki grafikte siyah ve açık mavi çizgileri dikkate almayarak 4 büyük japonu karşılaştırabilsiniz

En son ZX-636R tarafından 29.05.2008 - 19:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 29.05.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
zilan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA - ALANYA

MesajTarih: 29.05.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok tatlıymış kasası
Başa dön
zilan Çevrimdışı zilan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
giveintome
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 29.05.2008 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar beyaz jantlı bir suzukiniz olsun.daha sonra da oturup onları temizleyin .ve işte o görüntü herşeye değer.
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel makineymis eray aglar Bravo Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
giveintome
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 29.05.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikepics sitesinde sahiplerinin koyduğu resimler var.caddede gayet güzel duruyor...
Başa dön
giveintome Çevrimdışı giveintome Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

giveintome, sorma ya şimdi hepsini topladım arşiv yaptım bilgisayara Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.05.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su motorun daha erken gelememesi yazik oldu. Ilk firsatta bi karsilastirmak lazim Bravo
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ali grafikler için teşekkürler,bide heyecandan toplamayı yanlış hesaplamasam tam süper olacakmış Çok gülüyorum

Grafiklere bakarsak eğer en sıkı rakibi yeni RR'dan daha çok ve daha erken maksimum gücü üretmeye başlamış Bravo Bu sene 600'de Suzi yılı dicem ama Haziran'da gelmiş motor neye yarar Çok gülüyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kuşadası

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş üzgünüm ilk ve tek deyil Gülümsüyorum bi kardeşi var kuşadasında cumartesi kuşadası suzuki bayisi motorport'dan çıkarttım

AroraHotel Çevrimdışı AroraHotel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi buna bir isim koymamız lazım demi DELİ FİŞEK nasıl Göz kırpıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AroraHotel: topici değişmek lazım istanbul'da tek diye Gülümsüyorum Hayırlı olsun ,yakışmış baya Göz kırpıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal