Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ölümlü kazaya karışmış motor! yorumlarınız önemli!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ölümlü kazaya karışmış motor! yorumlarınız önemli!!!

ölümlü kazaya karışmış motor! yorumlarınız önemli!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayatta almam İstemiyorum İstemiyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.05.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her insanın yazgısı ayrıdır. Biletin kesilmişse motorda,havada vb.. nerde olursa olsun farketmiyor. Bunu bir motora veya araca yükleyip günah keçisi ve sebep olarak nitelendirmek bana saçma geliyor. Bence gayet güzel binilir. Bravo Gazı açtığında motorun eski sahibinin başına gelenleri hatırlayıp daha sakin kullanmana bile sebep olabilir. Göz kırpıyorum
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Uzmanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siz 2.el bir araba alıyorsunuz ve hiç araştırıyor musunuz birileri ölmüşmü diye? Belki adam arabada kalp krizi geçirdi öldü içinde kaza ile ne alakası var?

Bence hiç tereddüt etme al ne yapalım Allah rağmet eylesin. Motorda sorun yoksa al yaw psikolojik bir sorunda olmaz istersen motoru birde boyat aklına gelmez bile Bravo
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

youngseR1kan demiş ki:
Almam... Bravo Motor ruhuna inanan biriyim... Göz kırpıyorum
aynen katılıyorum...
biraz batıl olacak ama,2000 model bir r1 vardı,
ilk sahibi motorla kaza yapıp rahmetli olmuş.
motor 3 el değiştirdi burda somada,her alan kaza yaptı... Üzgünüm
allahtan kankalarım ucuz kurtuldu herseferinde,fakat her kazasında motor parça pincik oldu.
şu an motor izmirde,duyduğuma göre onu alan izmirlide kaza yapmış...
bazı mallar kısmetsiz yada gudubetmi oluyor anlamadım gitti.
ama ölümlü ve ahlı maldan uzak dururum çünkü sonu hep hüsran oluyor...
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selesinde otururken, gazını açarken, frene basarken her an aklına "Acaba benim de vadem! ne zaman dolacak?" diye düşünmez isen al tabi..

Ama öyle bir evi, motoru, arabayı ne bileyim ne olursa olsun satın alırsam bu her an aklıma gelir ve beni huzursuz eder diye düşünüyorum.
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahibine hayrı olmayan motora binmem, bazı mallarında uğuru uğursuzu vardır malında hayırlısını alacaksın satan kişi bile olsa sattığı malında gözü kalmayacak Bravo
Başa dön
tamero şimdi Çevrimiçi tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herne olursa olsun sonuç ta ölüm var o yüzden içim rahat etmez almam
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben almam çünkü motorunda bi ruhu var bence bi kere kaza yaptımı hep yapacaktır.dişine kan değmiş bi kere durmaz öldürmek ister sahibini.
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rahatsız olurum. kesinlikle de almam o motoru
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben binerim arkadaş Gülümsüyorum ama kazası eğer durup dururkene olmuşsa binerken korkarak binerim Gülümsüyorum Niye mi?
Motorda göz kalma olayını bilirmisiniz? Adam motorunu alır, öyle sever, öyle sever ki, bir gün satmak zorunda kalır yahut elinden alırlar. Adamın gözü kalır ve o motor kimseye hayır etmez Şok oldum Buna yemin bile edebilirim. Başımdan geçen 3 farklı olayı anlatayım.

1- Konyanın cenabet bi motoru vardı. Alana hayır etmedi. Kırmızı bi zx9R. Sonunda Halitin altında patladı. Heleki Halitimiize bişey olmadı, Alan ya düştü üstünden, ya motoru biyerlere vurdu vs. vs. Kimse ağız tadıyla binemedi. İlk sahibinin gözü var çünkü.

2- Yeşil bi zx6R ımız vardı Yine konyada. Etliekmekci bi arkadaşdaydı. Pazarlık ettim anlaştık, sonra çocuk satmadı, satamadı. Arkadaş bu motoru satsamda benim gözüm kalır dedi, sonra bedava verseler yine almazdım o motoru. Bi vakit sonra satmak zorunda kalmış. Bikaç el değiştirdi, Dişci Kadir abimizi yedi o motor, arkasında artcısıyla Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum

3- Bi zx9R miz daha vardı. Alan arkadaşımız çok hesaplı almıştı. Boyattı, kınattı bindi. Muhtemelen aldığı çocuğunda gözü kaldı ki, Kendisi ilk önce bi kaza yaptı, ucuz yırttı. Sonra motoru alan çocuklar bi arkadaşa vermişler, teker yapacam derken düştü parçalandı. sonra tekrar ayağa kalktı bu sezonun başında gözümüzün önünde virajda tekrar düştü iki kişi. Şükür kendilerinde bişey yok.

Yani arkadaşlar motorda göz olayı çok farklı bi olay. Varsın 3 fazla verin, motoru aldığınız kişiden Helal et diyin, Gözünün kalmadığına inanın ve nazar boncuğunu yerleştirin motorun bi kenarına gazlayın Gülümsüyorum

İyi sürüşler Göz kırpıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zilan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA - ALANYA

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin psikolojine bağlı kardeşim ben binerim hatta o insanın ruhuna inat ezerim o motoru altımda bir insanın canını aldığı için

MİLLETİN HAVASININ ESTİĞİ YERDE BENİM KASIRGAM ESER...
Başa dön
zilan Çevrimdışı zilan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rahatsız olmayacaksan al ama olmayaksan alma ben almam
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki benim merak ettiğim birşey var, kaç racer kazasız bir şekilde garaja ya da müzeye kaldırılmış? Yok onun gözü kaldı, yok bunun ruhu kaldı... Bu mantıktan yola çıkarsan racerların %99.999'unun üstünde ya birileri ölmüş ya gözü kalmış olması lazım çünkü neredeyse hepsinin sonu pert, o zaman almayalım ikinci el motor hiç!

Arkadaşlar motor bu, kul yapısı elbet bir iki sahibi kaza yapacak sonunda da parçalanacak... Motor bu yahu anıtkabir değil.

Ha ölenler aklına gelip durur da motorun tadını çıkaramam dersen o ayrı, bunun inançla fln alakası yok, psikolojik. Her viraja girdiğinde, her gazladığında tedirgin olacaksan alma. Bence sana kalmış. Ama ben inanmıyorum motorun kaderi olduğuna, gudubet, cenabet vs... olduğuna
KIZGINJAPON şimdi Çevrimiçi KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence her direksiyonunu tuttugunda ve her vites attıgında akllından cıkmayacağına göre almıyacaksın psikolojik olarak sürekli aklın orda olucak
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alınır aslında tanıdık olursa...
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal