Tarih: 29.05.2008 - 22:42 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 29.05.2008 - 23:00 Mesaj konusu:
neuremencer demiş ki:
al bendende okadar baba
uzak kalayım diyorum yazmayayım beni siteden soğutan olaylarla dolu maceralı bir topiğe daha istemeyerek inat uğruna yazıyor ve milletle restleşiyorum yoruldum valla bırakacam bu motorculuğu 10 sene sonra söz 10 senecik daha
biri der tarih verdim yer verdim gelmedi (ne zaman ya ?) ,
biri der nosscu gelir topik pert olur ,
biride nosscu yazsada topik az coşsa diye alttan alttan gaz verir hey allahım ya
burda yazmaktan motora binmeyi unutacak bu elitler .haberleri yok _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
ben kendimim sen sensin. kiyaslama catisma yaratir. kiyaslama hirs yaratir ve kiyaslama taklit yaratir.
eger, "nicin senin gibi degilim?" diye sorarsan o zaman sen benim gibi olmak icin calismaya baslayacaksin ve bu senin tum hayatinin bosa cikarmak olacak: sen bir taklitci, bir karbon kopya haline geleceksin. ve sen bir taklitci oldugunda kendine olan tum saygini yitireceksin.
kendine saygi duyan bir kisi bulmak cok zordur. nicin bu kadar zor bulunur? nicin hayata; kendi hayatina saygi yoktur? ve sayet senin hayatin icin yoksa baskalari icin nasil olabilir? sayet kendi varligina saygi duymazsan, nasil gul goncasina ve selvi agacina ve aya ve insanlara saygi duyabilirsin? nasil ustana, babana, annene, arkadasina, karina, kocana saygi duyabilirsin? kendine saygi duymadiysan cocuklarina nasil saygi duyabilirsin?
ve kendine saygi duyan bir kimse bulmak cok zor.
nicin bu kadar zordur? cunku sana taklit etmen ogretildi.
cocuklugundan itibaren sana, "buda gibi ol" denildi. fakat nicin? nicin buda haline gelesin? buda hicbir zaman sen olmadi. buda buda'ydi. krishna krishna'ydi. nicin krishna gibi olasin? ne yanlis yaptin? ne gunah isledin ki krishna olasin? tanri asla baska bir krishna daha yaratmadi. o asla baska bir buda yaratmadi, asla! cunku o, ayni seyleri yeniden ve yeniden yaratmayi sevmez. o bir yaratici, o bir uretim hatti degil --bir ford gelir, diger ford, diger ford-- ford arabalari uretim hattindan hepsi birbirinin ayni olarak iner durur.
tanri bir uretim hatti degildir. o, orjinal bir yaraticidir. o asla ayni seyi yaratmaz.ve aynisi degerli olmayacaktir.
tanri asla tekrar etmez. fakat sana her zaman icin baska birisi olman ogretildi. "baska birisi ol; komsunun oglu...komsunun oglu gibi ol. bak ne kadar zeki. bak..su kiz ne kadar zarif sekilde yuruyor. boyle ol!"
sana her zaman baska birisi gibi olman ogretilmistir.hic kimse sana kendin ol ve varligina saygi duy; o tanri'nin bir armaganidir dememistir.asla taklit etme, sana soyledigim sey budur, asla taklit etme.
kendin ol; bu kadarini tanri'ya borclusun. icten bir sekilde kendin ol ve o zaman ozel oldugunu bileceksin. tanri seni cok sevdi bu yuzden sen varsin. herseyden once bu yuzden sen varsin aksi taktirde olmazdin. bu onun sana olan muazzam sevgisinin gostergesidir.
ancak senin ozel olman baska birisiyle kiyaslanamaz, bu sen komsularina, arkadaslarina, karina, kocana kiyasla ozelsin demek degildir. sen basitce ozelsin cunku sen teksin. senin gibi olan tek kisi sensin. bu sayginin icinde, bu anlayisin icinde ozel olmaya calisma gayreti kaybolacaktir.
senin tum ozel olma caban bir yilana bacak takmak gibidir. yilani oldureceksin. sen dusunursun ki.. yilana olan sefkatin nedeniyle bacak takiyorsun. "zavalli yilan, bacaklari olmadan nasil yuruyecek?" sanki yilan bir kirkayagin eline dusmus gibi. ve kirkayak yilana buyuk bir sefkat duyarak soyle dusunur, "zavalli yilan, benim yuz tane bacagim var onunsa hic yok. nasil yuruyecek?" ve sayet o, ameliyatla yilana birkac bacak takarsa yilani oldurecektir. yilan oldugu haliyle mukemmeldir, onun hic bacaga ihtiyaci yoktur.
sen oldugun halinle mukemmelsin. kisinin kendi varligina saygi duymasi diye buna derim.
ve kisinin kendisine saygi duymasinin ego ile hicbir ilgisi yoktur, unutma. birisine saygi duymak kendi kendine saygi duymak degildir. bir kimseye saygi duymak tanri'ya duyulan saygidir. o yaraticiya saygi duymaktir cunku sen sadece bir resimsin; onun resmi. resme saygi duyarak sen ressama saygi duyarsin. saygi duy, kabul et ve tum bu aptalca ozel olma gayreti kaybolacaktir.
osho- ego adli kitabindan alinmistir. _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
Tarih: 30.05.2008 - 00:05 Mesaj konusu:
Ahmethan, boyutlarından beklenmeyen bir incelik
İshak abi, Mete Allah Aşkına pist pist diyorsunuz sanki 3 hafta önce yaşanan elim kazayı unutmuş gibisiniz, pistin ne rezil olduğunu o pistte dönmüş kişiler olarak hepimiz biliyoruz ben o pist düzelmeden bir daha kesinlikle girmem, otobanda gazlamak daha güvenli geliyor bana, yoksa haberim olmadan pist düzeldimi
Ha Pınarbaşı derseniz neden olmasın (gerçi ora ne durumda bilgim yok ama),
Körfez pistine girmenin maliyeti şayet İstanbul'dan motorla gideceksiniz adam başı 300,00 YTL yi buluyor, az para değil (150 pist, 1 depo benzin (pistte) 1 depo (gidiş geliş) 50,00 YTL yeme içme v.s v.s oldu sana 300,00 YTL)
Pınarbaşı 60,00 YTL ise gerçekten çok güzel _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 30.05.2008 - 08:11 Mesaj konusu:
armyy demiş ki:
onlyrider demiş ki:
Kaza yapıldığında da aynı şekilde kazalı motoru var demesinler, değeri düşmesin diye devlet sırrı gibi saklanıyor.
bu konuda kımse kızmasın derım.. eger motorunuzda tek parca boya olsun fıyatı kırmak ıcın koz olarak kullanılıyor ıstedıgınız kadar ıyı bakın temız olsun full olsun o makına tukakadır!
ıkı sene evvel bır arkadasım satılıga cıkardıgı 6rr'ın orjınal km'sını yazdı 33.000 km de dıye tam bır sene satamadı makınayı motor onnumara halbukı dusurseydı 15.000 km ye bır haftada gıderdı makına o ayrı
yc_ senın guler yuzun yeter kardesım bıze hep oyle kal
Satılmadığı için motosikletinizin km sini düşürmeyi normal saymak ülkemizde tamamen kişisel eğitim, beşeri kanunlar ve ahlakla ilgili bir konu. Sözüm ona türkiyenin tamamı müslüman ama her türlü sahtecilik normal yaşamımızın bir parçası olmuş malesef. Dediğim gibi eğer bu gibi sahtekarlıkları yazılı olmayan kanunlara, kişilerin vicdanına bırakırsanız, olacak durum budur. Sahibindene baktığınızda 15 bin kmnin üzerinde ss yok gibi. Oysa bu sahtecilikleri yasayla takip ederseniz ve ceza verirseniz o zaman durum değişir. Aslında km ile oynamanın tespiti o kadar kolay ki. Maliyenin şu an her aracın yılda kaç litre benzin aldığını kaydeden online sistem var. Araç muayenesinde yüz depo benzin kullanmış motosikletin 3 bin km de olduğunu gören yetkili basacak cezayı sahibine bak bakalım o zaman kimse km ile oynuyormu...
Konuya dönersek tatlı rekabet bu işin keyfidir. Ama işi hayat memat meselesi yapıp cadde yarışına dönüştürmek sizce ne kadar akıllıca bir davranış? Rossi bile olsanız her zaman sizden iyi gidenler de olacak kötüler de olacak. Piste girdiğimde bile kendi limitlerimi hiç bir zaman dibine kadar zorlamadım tadında bıraktım. İşi tadında bırakmamanın sonucu motosikleti bırakmak veya hayatı bırakmak olmasın. Gelin şu ikitekerin keyfini çıkaralım eziyet haline getirmeyelim. _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 30.05.2008 - 09:40 Mesaj konusu:
onlyrider, walla bi topic açtın ortalık karıştı.halbuki münakaşa konusu olacak bişey değil ama
sakin olalım beyler kırmayalım birbirimizi. _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız