Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Marka fanatizmi ve iddialaşmalarla ilgili olarak...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Marka fanatizmi ve iddialaşmalarla ilgili olarak...

Marka fanatizmi ve iddialaşmalarla ilgili olarak...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 29.05.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos :)

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

al bendende okadar baba Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

uzak kalayım diyorum yazmayayım beni siteden soğutan olaylarla dolu maceralı bir topiğe daha istemeyerek inat uğruna yazıyor ve milletle restleşiyorum yoruldum valla bırakacam bu motorculuğu 10 sene sonra söz 10 senecik daha Çok gülüyorum

biri der tarih verdim yer verdim gelmedi (ne zaman ya ?)Çok gülüyorum ,
biri der nosscu gelir topik pert olur Çok gülüyorum ,
biride nosscu yazsada topik az coşsa diye alttan alttan gaz verir hey allahım ya Çok gülüyorum

burda yazmaktan motora binmeyi unutacak bu elitler .haberleri yok Şok oldum Çok gülüyorum Beğenmedim Sinirlendim Öfkeliyim

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kendimim sen sensin. kiyaslama catisma yaratir. kiyaslama hirs yaratir ve kiyaslama taklit yaratir.

eger, "nicin senin gibi degilim?" diye sorarsan o zaman sen benim gibi olmak icin calismaya baslayacaksin ve bu senin tum hayatinin bosa cikarmak olacak: sen bir taklitci, bir karbon kopya haline geleceksin. ve sen bir taklitci oldugunda kendine olan tum saygini yitireceksin.

kendine saygi duyan bir kisi bulmak cok zordur. nicin bu kadar zor bulunur? nicin hayata; kendi hayatina saygi yoktur? ve sayet senin hayatin icin yoksa baskalari icin nasil olabilir? sayet kendi varligina saygi duymazsan, nasil gul goncasina ve selvi agacina ve aya ve insanlara saygi duyabilirsin? nasil ustana, babana, annene, arkadasina, karina, kocana saygi duyabilirsin? kendine saygi duymadiysan cocuklarina nasil saygi duyabilirsin?

ve kendine saygi duyan bir kimse bulmak cok zor.
nicin bu kadar zordur? cunku sana taklit etmen ogretildi.

cocuklugundan itibaren sana, "buda gibi ol" denildi. fakat nicin? nicin buda haline gelesin? buda hicbir zaman sen olmadi. buda buda'ydi. krishna krishna'ydi. nicin krishna gibi olasin? ne yanlis yaptin? ne gunah isledin ki krishna olasin? tanri asla baska bir krishna daha yaratmadi. o asla baska bir buda yaratmadi, asla! cunku o, ayni seyleri yeniden ve yeniden yaratmayi sevmez. o bir yaratici, o bir uretim hatti degil --bir ford gelir, diger ford, diger ford-- ford arabalari uretim hattindan hepsi birbirinin ayni olarak iner durur.

tanri bir uretim hatti degildir. o, orjinal bir yaraticidir. o asla ayni seyi yaratmaz.ve aynisi degerli olmayacaktir.

tanri asla tekrar etmez. fakat sana her zaman icin baska birisi olman ogretildi. "baska birisi ol; komsunun oglu...komsunun oglu gibi ol. bak ne kadar zeki. bak..su kiz ne kadar zarif sekilde yuruyor. boyle ol!"

sana her zaman baska birisi gibi olman ogretilmistir.hic kimse sana kendin ol ve varligina saygi duy; o tanri'nin bir armaganidir dememistir.asla taklit etme, sana soyledigim sey budur, asla taklit etme.

kendin ol; bu kadarini tanri'ya borclusun. icten bir sekilde kendin ol ve o zaman ozel oldugunu bileceksin. tanri seni cok sevdi bu yuzden sen varsin. herseyden once bu yuzden sen varsin aksi taktirde olmazdin. bu onun sana olan muazzam sevgisinin gostergesidir.

ancak senin ozel olman baska birisiyle kiyaslanamaz, bu sen komsularina, arkadaslarina, karina, kocana kiyasla ozelsin demek degildir. sen basitce ozelsin cunku sen teksin. senin gibi olan tek kisi sensin. bu sayginin icinde, bu anlayisin icinde ozel olmaya calisma gayreti kaybolacaktir.

senin tum ozel olma caban bir yilana bacak takmak gibidir. yilani oldureceksin. sen dusunursun ki.. yilana olan sefkatin nedeniyle bacak takiyorsun. "zavalli yilan, bacaklari olmadan nasil yuruyecek?" sanki yilan bir kirkayagin eline dusmus gibi. ve kirkayak yilana buyuk bir sefkat duyarak soyle dusunur, "zavalli yilan, benim yuz tane bacagim var onunsa hic yok. nasil yuruyecek?" ve sayet o, ameliyatla yilana birkac bacak takarsa yilani oldurecektir. yilan oldugu haliyle mukemmeldir, onun hic bacaga ihtiyaci yoktur.

sen oldugun halinle mukemmelsin. kisinin kendi varligina saygi duymasi diye buna derim.

ve kisinin kendisine saygi duymasinin ego ile hicbir ilgisi yoktur, unutma. birisine saygi duymak kendi kendine saygi duymak degildir. bir kimseye saygi duymak tanri'ya duyulan saygidir. o yaraticiya saygi duymaktir cunku sen sadece bir resimsin; onun resmi. resme saygi duyarak sen ressama saygi duyarsin. saygi duy, kabul et ve tum bu aptalca ozel olma gayreti kaybolacaktir.

osho- ego adli kitabindan alinmistir.

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo çok güzel bir yazı İyi fikir

En son ryangt tarafından 29.05.2008 - 23:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de güzel bir yazı Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel yazı
çevir kazı
yanmasın bir tarafı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok uzundu okuyamadım.....eminim güzeldir...güzel dediklerine göre Dil çıkarıyorum
yanan yanmış,kaz yansa kim takar......eraycım... Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba : bence sen o yazıyı okumalısın çok faydalı şeyler Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahmethan, boyutlarından beklenmeyen bir incelik Çok gülüyorum

İshak abi, Mete Allah Aşkına pist pist diyorsunuz sanki 3 hafta önce yaşanan elim kazayı unutmuş gibisiniz, pistin ne rezil olduğunu o pistte dönmüş kişiler olarak hepimiz biliyoruz ben o pist düzelmeden bir daha kesinlikle girmem, otobanda gazlamak daha güvenli geliyor bana, yoksa haberim olmadan pist düzeldimi Üzgünüm

Ha Pınarbaşı derseniz neden olmasın Bravo (gerçi ora ne durumda bilgim yok ama),

Körfez pistine girmenin maliyeti şayet İstanbul'dan motorla gideceksiniz adam başı 300,00 YTL yi buluyor, az para değil (150 pist, 1 depo benzin (pistte) 1 depo (gidiş geliş) 50,00 YTL yeme içme v.s v.s oldu sana 300,00 YTL)

Pınarbaşı 60,00 YTL ise gerçekten çok güzel Bravo
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
sen rahat ol,bi kulak arkası kaldı.... Gülümsüyorum
ihtiyacı olan okuyup kapsın bişiiler.....
bu arada Arctura emeğine sağlık dostum,idare et takılıyoruz Göz kırpıyorum
Başa dön
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 30.05.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, tarihi sen yeri de ben belirleyim,bursa otobanı Gülümsüyorum
tarih ver bakalım şimdi..... Dil çıkarıyorum[/quote]

hacı bursa otobanına gelirseniz haberimiz olsun bi selam vermeye geliriz bizde Gülümsüyorum Gülümsüyorum

BLUE ANGEL
Başa dön
xloys Çevrimdışı xloys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 30.05.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
ryangt demiş ki:
sen rahat ol,bi kulak arkası kaldı.... Gülümsüyorum
ihtiyacı olan okuyup kapsın bişiiler.....
bu arada Arctura emeğine sağlık dostum,idare et takılıyoruz Göz kırpıyorum

estağfrullah,sorun yok devam Gülümsüyorum Bravo

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xloys, haberin olur topik açılır zaten Dil çıkarıyorum md yi takip et yeter Çok gülüyorum

Arctura, Göz kırpıyorum Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
onlyrider demiş ki:

Kaza yapıldığında da aynı şekilde kazalı motoru var demesinler, değeri düşmesin diye devlet sırrı gibi saklanıyor.

bu konuda kımse kızmasın derım.. eger motorunuzda tek parca boya olsun fıyatı kırmak ıcın koz olarak kullanılıyor ıstedıgınız kadar ıyı bakın temız olsun full olsun o makına tukakadır!
ıkı sene evvel bır arkadasım satılıga cıkardıgı 6rr'ın orjınal km'sını yazdı 33.000 km de dıye tam bır sene satamadı makınayı motor onnumara halbukı Gülümsüyorum dusurseydı 15.000 km ye bır haftada gıderdı makına o ayrı Çok gülüyorum
yc_ senın guler yuzun yeter kardesım bıze hep oyle kal Bravo

Satılmadığı için motosikletinizin km sini düşürmeyi normal saymak ülkemizde tamamen kişisel eğitim, beşeri kanunlar ve ahlakla ilgili bir konu. Sözüm ona türkiyenin tamamı müslüman ama her türlü sahtecilik normal yaşamımızın bir parçası olmuş malesef. Dediğim gibi eğer bu gibi sahtekarlıkları yazılı olmayan kanunlara, kişilerin vicdanına bırakırsanız, olacak durum budur. Sahibindene baktığınızda 15 bin kmnin üzerinde ss yok gibi. Oysa bu sahtecilikleri yasayla takip ederseniz ve ceza verirseniz o zaman durum değişir. Aslında km ile oynamanın tespiti o kadar kolay ki. Maliyenin şu an her aracın yılda kaç litre benzin aldığını kaydeden online sistem var. Araç muayenesinde yüz depo benzin kullanmış motosikletin 3 bin km de olduğunu gören yetkili basacak cezayı sahibine bak bakalım o zaman kimse km ile oynuyormu...

Konuya dönersek tatlı rekabet bu işin keyfidir. Ama işi hayat memat meselesi yapıp cadde yarışına dönüştürmek sizce ne kadar akıllıca bir davranış? Rossi bile olsanız her zaman sizden iyi gidenler de olacak kötüler de olacak. Piste girdiğimde bile kendi limitlerimi hiç bir zaman dibine kadar zorlamadım tadında bıraktım. İşi tadında bırakmamanın sonucu motosikleti bırakmak veya hayatı bırakmak olmasın. Gelin şu ikitekerin keyfini çıkaralım eziyet haline getirmeyelim. Bravo
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 30.05.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, walla bi topic açtın ortalık karıştı.halbuki münakaşa konusu olacak bişey değil ama Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sakin olalım beyler kırmayalım birbirimizi. Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal