Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - NAKED YAPMAK ÜZERE YÜKSEK MODEL HASARLI RACİNG ARIYORUM.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

NAKED YAPMAK ÜZERE YÜKSEK MODEL HASARLI RACİNG ARIYORUM.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cilo
Üye
Üye

Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:56    Mesaj konusu: NAKED YAPMAK ÜZERE YÜKSEK MODEL HASARLI RACİNG ARIYORUM. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafa dahil grenajlarına gerek yok .şase ve ön düzen sağlam olması yeterli. 0532 2774957 sedat. email ve msn sedat_cavus@mynet.com
Başa dön
cilo Çevrimdışı cilo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.05.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fikir on numara.avrupa ve amerikada çoktandır uygulanıyor.hatta geçen yıl bir dergide örneklerini görmüş çok beğenmiştim.uzun ömürlü olduğu için suzukiler genelde tercih ediliyormuş.sele de değiştiriliyor genelde ducati selesi kullanılıyormuş.street fighter diyorlar.air brushlarla nefis şeyler çıkmış ortaya.enduro gidonuyla da gidon değiştiriliyormuş.
eğer projeni başarı ile bitirirsen mutlaka resimleri buraya eklemelisin. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cilo
Üye
Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ererd,tabiki resimler genel bilgi maliyeti bildiririm. fakat ilk etapta üzerine çalışacağımız makinayı bulmak gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim Delirdim
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proje süper googleden hasarlı motor yazıp bula bilirsin... resim isderiz bak... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 30.05.2008 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Reklam Oluyormu Bilmiyorum Ama Fiyatı Biraz Tuzlu 2007 Model 1000RR,600RR Veya 600F Vardı Görmüştüm Sahibinden.com Da Yürür Aksamında Hiçbirşey Yoktu Ama Adamla Konuşup Fiyatta Anlaşabilirseniz İyi Reklam Oluyorsa Lütfen Yazımı Editleyin. İlana Baktım Bulamadım Ama Aramaya Devam Edeceğim.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 30.05.2008 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cilo, Umarım istedigin sekile getirir siteye de verirsin bize de keyifle yorumlamak izlemek düser hade hayırlısı Bravo
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Baktımda İlan Kaldırılmış Çokta Sağlam Motordu Sadece Grenajları Yoktu Birdaha Konursa Haber Vereceğimden Emin Olabilirsin.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 30.05.2008 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cilo, abisi sahibinden .com a bi baksadın belki vardır
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 30.05.2008 - 07:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fikir guzel,olayin adida street fighter olarak geciyor literaturde.ama turkiyede zor.cunku burda saf adam cok oldugu icin adam hasarli makinayi alip,boyayip,on duzeni bile bir sekilde derme-catma duzeltip 'sahibinden ciziksiz-boyasiz-orjinal makina' diye guzel bir fiyata satabildigi icin uygun fiyata dedigin makinayi bulman zor.
cilo
Üye
Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hepinizin ilgisine teşekkürler.Araştırmalarım devam ediyor şuan, ama net olarak üstüne çalışacak bir makina bulamadım .Sanırım sezon içide olması etken.conan81 arkadaşımızın dediği gibi hasarlı makinaları makyajlayıp şuan hareketli olan piyasada satıyorlar.Tahminimce sezon sonu aradığım makinayı bulurum.
Başa dön
cilo Çevrimdışı cilo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 30.05.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cilo, r6 istermisin ? 0532 334 2535---0536 9853635 ahmet bey diye biri çıkacak karşına.
2001 model ama yürüyeni 10 numara,sadece dediğin gibi granajlarda problem var.8,000 ytl civarında verecek.ilgilenirsen... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cilo, max kaç paraya kadar arıyosun ?
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 30.05.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

eğer projeni başarı ile bitirirsen mutlaka resimleri buraya eklemelisin.

bencede resım eklersen guzel olur basarılar Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cilo
Üye
Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba;teşekürler yüksek model ve tercihen enjeksiyonlu bi makina düşünüyorum..
motorcusado;belirlediğimim bir limit yok,fakat mantıklı bir fiyat olmalı.
Başa dön
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, cilo, Dediğiniz Olayın Aynısını Bana Yapmaya Çalıştılar
CBR 600 F Alıyordum Ama Tabiki Sağolsun 1i Kardeşim 1i Abim Olan 2 Kişi Sayesinde Bu Olaydan Sıyrıldım Vazgeçip 250 R Aldım. Bu Arada İlanda Aynen Şunlar Yazıyor Gülümsüyorum Masrafsız Kazasız Binip Gitmelik Motor Yazıyor Gülümsüyorum Hatay'daymış Biz Balçova'ya Çağırdık Adamı Motora Baktık İlk Baş Belki Tanıyanlar Tanır Gerçek Abimiz Var O Gelene Kadar Adam Hiçbirşey Demedi O Adam Gerçek Abinin Ününü Duyunca O Gelir Gelmez Rengi Değişti Demezmi Gülümsüyorum Direk Soğudum Zaten Sonra Biton ŞEyi Değişti Fln Dedi Bizim Abi Bi Baktı Motora Bi Ben Girmemişim Sağdan Kafadan Soldan Takla Bile Atmış Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Rabbim Korudu O Motordan.
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal