Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 'Selam verme konusunda' Küçük bir test... :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

'Selam verme konusunda' Küçük bir test... :)

'Selam verme konusunda' Küçük bir test... :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam mefunu motorla olsun yaya olsun artık yavaş yavaş ortadan kalktı...Adama selamun aleykum diyorum...Kalkmış bana günaydın diyor...Günaydın Tünaydın aşağı kaydın Gülümsüyorum Yahu kardeşim aleykum selam diceksin...Allahın selamını veriyoruz...Ne demek selamun aleykum...Aslında bir dua Allahın rahmeti bereketi selameti üzerine olsun anlamına geliyor...İnsanlar artık birbirini görünce kafasını öne eğiyor...Milletin derdi maddi olmuş...İnsanlar buluttan nem kapar hale gelmişler...

En son titi tarafından 30.05.2008 - 14:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 30.05.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün ybr'yle dolaşırken bir transalp bir de v-storm sürücüsüne selam verdim ve ikisinden de karşılığını aldım.normalde de kime selam versem karşılığını alıyorum Çok gülüyorum
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 30.05.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya dayı çok hoş söylüyorsunda düşün adam sana selam vermek için elini kolunu bıraktı, dereden aşağı uçtu onun vebalide alınmazki kardeşim Gülümsüyorum Çok gülüyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 30.05.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trafik akıcı değil ise ve yavaş seyir halindeysem kesin selam veririm zaten karşıdaki beni görür oda kafa sallar Dil çıkarıyorum Birde yolda aynı yöne giden büyük makinaya denk gelirsem yanına gelir Dİt yapar geçerim Gülümsüyorum Düşünsenize istanbulda kaç bin kurye var her motora selam vermeye kalkarsam ya boynum kireçlenir yada kornam bozulur Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 30.05.2008 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri demiş ki:
ekamba demiş ki:
zaten bmw ve harleycilere bundan sonra selam verirsem yolda arap olayım...
hemen gel yanıma ben seni çok güzel arap yaparım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
salı günü ordayım,yapamassan ben yaparım ama.... Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
seviyorum seni be arap,hazırla şişeleri........(anladın sen) Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.05.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede 150 ramsey var bizim mahallede çok motor kullanan var gsx-r var hep slm laşırız dışardada başka yerdede ben slm ı mı veririm almayanada aşk olsun nedeyim...
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.05.2008 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
ArapKadri demiş ki:
ekamba demiş ki:
zaten bmw ve harleycilere bundan sonra selam verirsem yolda arap olayım...
hemen gel yanıma ben seni çok güzel arap yaparım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
salı günü ordayım,yapamassan ben yaparım ama.... Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
seviyorum seni be arap,hazırla şişeleri........(anladın sen) Gülümsüyorum

olm artık şişeler yetmez bize KARA FIÇI ayarlamak lazım ancaaaaa Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cilo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN

MesajTarih: 30.05.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir test.belirtmek istediğim birşey varki genellikle şehir dışında ,haftasonu ve uzun yolda karşılaştığım bütün sürücüler selam alıyor ve selam veriyor.sanırım şehirin gürültüsü ve iş temposunun yoğunluğu bizi bizden uzaklaştırıyor Ağlıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 30.05.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 30.05.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İnanırmısınız yan sitede oturan scooter kullanan bir arkadaşa selam verdim en son park etmeden önce;öylece baktı baktı

adam şaşırmıştır yaw bu yarış motoru niye bana korna yaptı diye Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 30.05.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senin testte de oldugu gibi Cbr 125 ve cbf 250 sahipleri selam varmis genelde armyy. Ve gayet mantikli.

Cunku bu kisiler motor isine yeni basladigi icin her seyi ogrenmeye son derece istekli oluyorlar. Cok titiz ve dikkatli kullanicilar. Camianin tum gereklerini eksiksizce yerine getirmeye calisiyorlar. Bu kisilerin genelde ilk motorlari olmus oluyor bunlar ve genelde kit kanaat alinmis oluyor. Bir SS kullanan arkadastan bile cok daha fazla motor hastasi tipler genelde bunlar. Yaniliyor muyum ?
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celikay_41 demiş ki:
ya ben scooter le ss motorlara selam veriyom çogu bana ne selamı nan altım daki aleti görmüyonmu dermiş gigibakıyo Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Ben şehiriçinde genelde baş selamı veririm, şehirdışında uzun yolda filan dıt dıtlarım.

Benim enteresan özelliğim vardır, nerede görürsem göreyim, uygun kıyafetini giymiş, kaskını takmış ciddi bisikletçilere de korna selamı veririm, çoğu anlamayıp şaşırsa da. Ben de eski bisikletçi olduğum için sanırım.

Delirdim

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

slowokan demiş ki:
Senin testte de oldugu gibi Cbr 125 ve cbf 250 sahipleri selam varmis genelde armyy. Ve gayet mantikli.

Cunku bu kisiler motor isine yeni basladigi icin her seyi ogrenmeye son derece istekli oluyorlar. Cok titiz ve dikkatli kullanicilar. Camianin tum gereklerini eksiksizce yerine getirmeye calisiyorlar. Bu kisilerin genelde ilk motorlari olmus oluyor bunlar ve genelde kit kanaat alinmis oluyor. Bir SS kullanan arkadastan bile cok daha fazla motor hastasi tipler genelde bunlar. Yaniliyor muyum ?

Saptaman gayet doğru. Ben de aynısını yazacaktım, sen daha erken davranmışsın.
Bravo
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 30.05.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz duyarlı motorcu olarak selamımızı verelimde karşımızdaki ne halt yerse yesin arkadaşlar o onun ayıbı bizimse nezaketimizdir Bravo
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 30.05.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynen kubi_speed. Mobilet de gorsem selam verirdim zamaninda. Model ayrimi yapmaya gerek yok, ayni zevki paylasiyoruz.
rayhan_racing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 30.05.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gördüğüm her motora slm ımı veririm.her verendedde slm alırım.hatta araba kullanırken bile bir makina görsem ya korna çalarım yada sellektör çakarım.alanda sağolsun almayanda.
Alkışlıyorum
Başa dön
rayhan_racing Çevrimdışı rayhan_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 11, 12, 13  Sonraki
3. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.66 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal