Tarih: 30.05.2008 - 14:11 Mesaj konusu:
Selam mefunu motorla olsun yaya olsun artık yavaş yavaş ortadan kalktı...Adama selamun aleykum diyorum...Kalkmış bana günaydın diyor...Günaydın Tünaydın aşağı kaydın Yahu kardeşim aleykum selam diceksin...Allahın selamını veriyoruz...Ne demek selamun aleykum...Aslında bir dua Allahın rahmeti bereketi selameti üzerine olsun anlamına geliyor...İnsanlar artık birbirini görünce kafasını öne eğiyor...Milletin derdi maddi olmuş...İnsanlar buluttan nem kapar hale gelmişler... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
En son titi tarafından 30.05.2008 - 14:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dün ybr'yle dolaşırken bir transalp bir de v-storm sürücüsüne selam verdim ve ikisinden de karşılığını aldım.normalde de kime selam versem karşılığını alıyorum _________________ www.pamukemlak.com
Tarih: 30.05.2008 - 14:18 Mesaj konusu:
ya dayı çok hoş söylüyorsunda düşün adam sana selam vermek için elini kolunu bıraktı, dereden aşağı uçtu onun vebalide alınmazki kardeşim _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1811 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 30.05.2008 - 14:29 Mesaj konusu:
Trafik akıcı değil ise ve yavaş seyir halindeysem kesin selam veririm zaten karşıdaki beni görür oda kafa sallar Birde yolda aynı yöne giden büyük makinaya denk gelirsem yanına gelir Dİt yapar geçerim Düşünsenize istanbulda kaç bin kurye var her motora selam vermeye kalkarsam ya boynum kireçlenir yada kornam bozulur _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
bendede 150 ramsey var bizim mahallede çok motor kullanan var gsx-r var hep slm laşırız dışardada başka yerdede ben slm ı mı veririm almayanada aşk olsun nedeyim... _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
zaten bmw ve harleycilere bundan sonra selam verirsem yolda arap olayım...
hemen gel yanıma ben seni çok güzel arap yaparım
salı günü ordayım,yapamassan ben yaparım ama.... seviyorum seni be arap,hazırla şişeleri........(anladın sen)
olm artık şişeler yetmez bize KARA FIÇI ayarlamak lazım ancaaaaa _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: May 17, 2004 Mesajlar: 102 Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN
Tarih: 30.05.2008 - 14:53 Mesaj konusu:
çok güzel bir test.belirtmek istediğim birşey varki genellikle şehir dışında ,haftasonu ve uzun yolda karşılaştığım bütün sürücüler selam alıyor ve selam veriyor.sanırım şehirin gürültüsü ve iş temposunun yoğunluğu bizi bizden uzaklaştırıyor _________________ DELİCE BİR SEVDA......
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 30.05.2008 - 15:04 Mesaj konusu:
Alıntı:
İnanırmısınız yan sitede oturan scooter kullanan bir arkadaşa selam verdim en son park etmeden önce;öylece baktı baktı
adam şaşırmıştır yaw bu yarış motoru niye bana korna yaptı diye _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3855 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 30.05.2008 - 15:08 Mesaj konusu:
Senin testte de oldugu gibi Cbr 125 ve cbf 250 sahipleri selam varmis genelde armyy. Ve gayet mantikli.
Cunku bu kisiler motor isine yeni basladigi icin her seyi ogrenmeye son derece istekli oluyorlar. Cok titiz ve dikkatli kullanicilar. Camianin tum gereklerini eksiksizce yerine getirmeye calisiyorlar. Bu kisilerin genelde ilk motorlari olmus oluyor bunlar ve genelde kit kanaat alinmis oluyor. Bir SS kullanan arkadastan bile cok daha fazla motor hastasi tipler genelde bunlar. Yaniliyor muyum _________________ R1 Hedef
Tarih: 30.05.2008 - 15:32 Mesaj konusu:
celikay_41 demiş ki:
ya ben scooter le ss motorlara selam veriyom çogu bana ne selamı nan altım daki aleti görmüyonmu dermiş gigibakıyo
Ben şehiriçinde genelde baş selamı veririm, şehirdışında uzun yolda filan dıt dıtlarım.
Benim enteresan özelliğim vardır, nerede görürsem göreyim, uygun kıyafetini giymiş, kaskını takmış ciddi bisikletçilere de korna selamı veririm, çoğu anlamayıp şaşırsa da. Ben de eski bisikletçi olduğum için sanırım.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
slowokan demiş ki:
Senin testte de oldugu gibi Cbr 125 ve cbf 250 sahipleri selam varmis genelde armyy. Ve gayet mantikli.
Cunku bu kisiler motor isine yeni basladigi icin her seyi ogrenmeye son derece istekli oluyorlar. Cok titiz ve dikkatli kullanicilar. Camianin tum gereklerini eksiksizce yerine getirmeye calisiyorlar. Bu kisilerin genelde ilk motorlari olmus oluyor bunlar ve genelde kit kanaat alinmis oluyor. Bir SS kullanan arkadastan bile cok daha fazla motor hastasi tipler genelde bunlar. Yaniliyor muyum
Saptaman gayet doğru. Ben de aynısını yazacaktım, sen daha erken davranmışsın.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
biz duyarlı motorcu olarak selamımızı verelimde karşımızdaki ne halt yerse yesin arkadaşlar o onun ayıbı bizimse nezaketimizdir _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
gördüğüm her motora slm ımı veririm.her verendedde slm alırım.hatta araba kullanırken bile bir makina görsem ya korna çalarım yada sellektör çakarım.alanda sağolsun almayanda.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız