Arkadaşlar Forum ve aranıza yeni katıldım. İsmim Cihan ve 21 Yaşındayım.
Ve kendime ulaşım ve hobby amaçlı motosiklet almaya karar verdim bir süredir inceliyorum. Şuanda aklıma en çok yaan model Kanuni Tiger's 250. Bu motor sahiplerinin motor ve +,- leri nin neler olduğunu merak ediyorum.
30. Sayfadayım ve nerdeyse TGR250 hakkındaki bütün kronik sorunları okudum
Son Mesajdan 8 saat 4 dakika sonra eklendi:
44. sayfaya gelene kadar %100 Tiger almayı ve hergün burdaki insanlarla sohbet etmey düşünürken. 44 ve 45 te topicin Demirbaşları topici bırakma kararı aldı :S
Son Mesajdan 8 saat 30 dakika sonra eklendi:
ii ii forumun demirbaşları topice geri dönmeye başladı.
Karbüratör ve subap ayarları ile biraz oynadık motosikletin, düz yolda 140-145 diyor. Shell in yeni yağı var Advance 15/50 ful sentetik, kullandım çok memnun kaldım fakat aynını bulamıyorum
Bu arada Tiger in depo 21 litreye kadar alıyor fakat sıcakta şişip kapaktan püskürtüyor. Yakıtı henüz ölçmedim depo bitsin o zaman belirtirim. _________________ Free Motorcycle Team
Arkadaşlar Merhaba
Bir kaç hafta önce keşfettiğim bu forumun tamamını okudum bahsedilen problemlerin bir kısmını yaşadım , kalan kısmını yaşamaya adayım. Burada az bahsedilen konulardan biri egzoz , ben uç kısımlarını kesmeyi düşünüyorum , daha önce deneyen var mı ? Farklı egzoz uygulamaları yapan arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim.
Karbüratör ve subap ayarları ile biraz oynadık motosikletin, düz yolda 140-145 diyor. Shell in yeni yağı var Advance 15/50 ful sentetik, kullandım çok memnun kaldım fakat aynını bulamıyorum
Bu arada Tiger in depo 21 litreye kadar alıyor fakat sıcakta şişip kapaktan püskürtüyor. Yakıtı henüz ölçmedim depo bitsin o zaman belirtirim.
21 litre Hiç depo sıfırken doldurdugum olmadı ama içerisinde az bir benzın varken 16 litre alıyor hep...Benzincide bir yanlışlık olmasın Yanlız dikkat et o benzin taşması bendede oluyor ayrıca deponun hemen altındaki beyaz nikelajlara değerse kabartıyor
brs-tiger demiş ki:
Arkadaşlar Merhaba
Bir kaç hafta önce keşfettiğim bu forumun tamamını okudum bahsedilen problemlerin bir kısmını yaşadım , kalan kısmını yaşamaya adayım. Burada az bahsedilen konulardan biri egzoz , ben uç kısımlarını kesmeyi düşünüyorum , daha önce deneyen var mı ? Farklı egzoz uygulamaları yapan arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim.
Bi abimiz yeni bir egzos yaptırmıştı.Hiç susturucusu yok.Dehşet bir ses veriyordu.750 lik makinedn farkı yok ben kefilim. Fakat en sondaki ssturucaları iptal edersen güzel ses cıkmıyor.Onu kestıkten sonra içerisinde bir susturucu daha var...Onuda acarsan benzin sarfiyatı artabilir.Ama dediğim gibi güzel ve tork bir ses veriyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız