Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 85, 86, 87  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CihanG
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.05.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Forum ve aranıza yeni katıldım. İsmim Cihan ve 21 Yaşındayım.

Ve kendime ulaşım ve hobby amaçlı motosiklet almaya karar verdim bir süredir inceliyorum. Şuanda aklıma en çok yaan model Kanuni Tiger's 250. Bu motor sahiplerinin motor ve +,- leri nin neler olduğunu merak ediyorum.
Başa dön
CihanG Çevrimdışı CihanG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 22.05.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu topıcıı okusan bunu sormana gerek bıle kalmaz Göz kırpıyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CihanG
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.05.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

80 sayfa arkadaşım. Bulabildiğim bütün döküman ve yazıları okuyorum gerçi.
Başa dön
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.05.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CihanG, zaten senın ısıne yarıcak kısımlar bellı arkadasım oku ısın kolayına kacma Dil çıkarıyorum
CihanG
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet başladım okumaya 18. Sayfadayım. Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 saat 37 dakika sonra eklendi:

30. Sayfadayım ve nerdeyse TGR250 hakkındaki bütün kronik sorunları okudum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 8 saat 4 dakika sonra eklendi:

44. sayfaya gelene kadar %100 Tiger almayı ve hergün burdaki insanlarla sohbet etmey düşünürken. 44 ve 45 te topicin Demirbaşları topici bırakma kararı aldı :S

Son Mesajdan 8 saat 30 dakika sonra eklendi:

ii ii forumun demirbaşları topice geri dönmeye başladı.
Başa dön
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 24.05.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CihanG, burası çok güzel kardeşim tigeri sattıktan sonra da tigerden vazgeçemiyorsun

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 24.05.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, mustafa abim motorun hayırlı olsun sincabın orda hyosung la gördüm seni allah kaza bela vermesin
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.05.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karbüratör ve subap ayarları ile biraz oynadık motosikletin, düz yolda 140-145 diyor. Shell in yeni yağı var Advance 15/50 ful sentetik, kullandım çok memnun kaldım fakat aynını bulamıyorum Gülümsüyorum

Bu arada Tiger in depo 21 litreye kadar alıyor fakat sıcakta şişip kapaktan püskürtüyor. Yakıtı henüz ölçmedim depo bitsin o zaman belirtirim.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
brs-tiger
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 30.05.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Merhaba
Bir kaç hafta önce keşfettiğim bu forumun tamamını okudum bahsedilen problemlerin bir kısmını yaşadım , kalan kısmını yaşamaya adayım. Burada az bahsedilen konulardan biri egzoz , ben uç kısımlarını kesmeyi düşünüyorum , daha önce deneyen var mı ? Farklı egzoz uygulamaları yapan arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim.
Başa dön
brs-tiger Çevrimdışı brs-tiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chocolateman demiş ki:
Karbüratör ve subap ayarları ile biraz oynadık motosikletin, düz yolda 140-145 diyor. Shell in yeni yağı var Advance 15/50 ful sentetik, kullandım çok memnun kaldım fakat aynını bulamıyorum Gülümsüyorum

Bu arada Tiger in depo 21 litreye kadar alıyor fakat sıcakta şişip kapaktan püskürtüyor. Yakıtı henüz ölçmedim depo bitsin o zaman belirtirim.

21 litre ? Hiç depo sıfırken doldurdugum olmadı ama içerisinde az bir benzın varken 16 litre alıyor hep...Benzincide bir yanlışlık olmasın ? Yanlız dikkat et o benzin taşması bendede oluyor ayrıca deponun hemen altındaki beyaz nikelajlara değerse kabartıyor

brs-tiger demiş ki:
Arkadaşlar Merhaba
Bir kaç hafta önce keşfettiğim bu forumun tamamını okudum bahsedilen problemlerin bir kısmını yaşadım , kalan kısmını yaşamaya adayım. Burada az bahsedilen konulardan biri egzoz , ben uç kısımlarını kesmeyi düşünüyorum , daha önce deneyen var mı ? Farklı egzoz uygulamaları yapan arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim.

Bi abimiz yeni bir egzos yaptırmıştı.Hiç susturucusu yok.Dehşet bir ses veriyordu.750 lik makinedn farkı yok ben kefilim. Bravo Fakat en sondaki ssturucaları iptal edersen güzel ses cıkmıyor.Onu kestıkten sonra içerisinde bir susturucu daha var...Onuda acarsan benzin sarfiyatı artabilir.Ama dediğim gibi güzel ve tork bir ses veriyor Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
By_sheriff
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Silivri

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende 2 hafta önce kanuni tiger aldım gerçekten tatmin edici ve kullanışı keyifli bir motor.özellikle yakıt sarfiyatı olarak bire bir
Başa dön
By_sheriff Çevrimdışı By_sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
brs-tiger
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşlar bende 2 hafta önce kanuni tiger aldım gerçekten tatmin edici ve kullanışı keyifli bir motor.özellikle yakıt sarfiyatı olarak bire bir

hayırlı olsun , kazasız belasız kullanmanı dilerim.
okumayı yeni bitirmiş biri olarak bu forumu ilk sayfadan itibaren okumanı tavsiye ederim.
Başa dön
brs-tiger Çevrimdışı brs-tiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
By_sheriff
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hayırlı olsun , kazasız belasız kullanmanı dilerim.
okumayı yeni bitirmiş biri olarak bu forumu ilk sayfadan itibaren okumanı tavsiye ederim.

teşekkür ederim brs-tiger tavsiyene kulak veriyorum..
Başa dön
By_sheriff Çevrimdışı By_sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

By_sheriff demiş ki:

arkadasım aramıza h. geldin hayırlı ugurlu olsun inşallah.Güzel ve iyi bir secim gercektenten...

Resimlerinle topiğe iştirak etmen dileğiyle Gülümsüyorum
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
By_sheriff
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadasım aramıza h. geldin hayırlı ugurlu olsun inşallah.Güzel ve iyi bir secim gercektenten...

Resimlerinle topiğe iştirak etmen dileğiyle

sağol hocam resimler en kısa zamanda geliyor renk olarak senin motorlada kardeşler zaten Göz kırpıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 85, 86, 87  Sonraki
80. sayfa (Toplam 87 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal