Tarih: 30.05.2008 - 17:25 Mesaj konusu:
yakup54, Bana 1 davetiye yolla gelirim hemen Danimarkaya Benim şengen passport geçiyormu danimarkada bilmiyorum Ama sen genede 1 davetiye yollasana bana Uğraşmiim 1 saat :P
crazy_81, Sil o 2.ci yazdığın parçanın sözlerini.. _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
SnooTy nerdesin sen yaww. durdun durdun organizasyonun kralını buldun yani. sağolsun arkadaşlar hemen telle aradı portakal organizasyonu var diye özellikle ben hiiiç kaçırmam
sulumu baari :P
bu arada kabuklarınıda ineklere veririz onlar yer puhahaha.
te allam yaaa hasta hasta neşem yerine geldi. sen hemen şunların sulu tarafından bi fotosunu çek hele. bende imzama koyayım
Tarih: 30.05.2008 - 17:34 Mesaj konusu:
yakup54, walla sürekli isviçre fransa gitgel yapıyorum.. değişiklik olur danimarka Tanrı misafiri kabul ediyomusun? Bak uyarıyorum yüzsüz misafirimdir
ryangt, sağol yücele portakalın bakla olduğunu öğrettiğin için Ama Benim bildiğim kadarı ile portakal sebze yada baklagil değil.. Meyve yada narenciye olarak geçer
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Bu arada "ekşi sözlükte" PORTAKAL diye 1 adam var.. Günde 700 entry giriyo Adam 1ayda 25bin mesaj atmış ekşi sözlüğe oha _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız