Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Portakal_Suyu Organizasyonu :D

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Portakal_Suyu Organizasyonu :D

Portakal_Suyu Organizasyonu :D
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

mdonurr, Vodka evde kolilerle var be Yazlık bar gibi... Bana Adanalı adam lazım BOĞMA yollaması için.. PORTAKALLI BOĞMA

tüh kandırıp alamadık portakalları Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi topic olmus gerçekten levo bravo,,, portakal çok yararlı bi sebze zuahhaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakup54, Bana 1 davetiye yolla gelirim hemen Danimarkaya Gülümsüyorum Benim şengen passport geçiyormu danimarkada bilmiyorum Çok gülüyorum Ama sen genede 1 davetiye yollasana bana Çok gülüyorum Uğraşmiim 1 saat :P

crazy_81, Sil o 2.ci yazdığın parçanın sözlerini.. Göz kırpıyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

levent bıde sıparıs alıcaktım ben soyle guzel olmuslarından ıyı sıkılmıs yollarmısın be kardesım hee kardesıne oyle bı guzellık ypsan Çok gülüyorum nereyemı gıdıcek bızım batu yaa Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, Konyadan portakalmı çıkar beee Çok gülüyorum
Kime laf soktun levo, yoksa bana mı Gülümsüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

yc_ demiş ki:
süper bi topic olmus gerçekten levo bravo,,, portakal çok yararlı bi sebze zuahhaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yc_ sana tüm PORTAKALLAR feda kardeşim Gülümsüyorum Bu arada hani benim köpeğin resimleri? videoları? :P Özledim kerakayı beee Gülümsüyorum

Ayrıca hani Altınoluğa gidioduk len kolpacı Çok gülüyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, sende içermisin Çok gülüyorum iç ula içç bedavaa Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, iyi oku ilk postu.. KONYA yı yanlışlıkla yazdım ELİM KAÇTI nedense Çok gülüyorum

SnooTy : Pardon Yaw.. Portakalı ile meşhur KONYA yazmışım Çok gülüyorum FİLİKE olucak o Gülümsüyorum Elimmi kaydı ne Göz kırpıyorum

crazy_81, ayıpsın Çok gülüyorum
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

sengel pasoportun varsa atla gel abi Gülümsüyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

portakal soyulur tadına doyulurmuuuuuuuu
fener sana bi k--sam fizandan duyulurrmuuu,
soy bunu soyamaz mısın ?
sen ne biçim delikanlııısıııınnnn Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yc: olm portakal sebze değil,bakla Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy nerdesin sen yaww. durdun durdun organizasyonun kralını buldun yani. sağolsun arkadaşlar hemen telle aradı portakal organizasyonu var diye Çok gülüyorum özellikle ben hiiiç kaçırmam Çok gülüyorum
sulumu baari :P
bu arada kabuklarınıda ineklere veririz onlar yer puhahaha.
te allam yaaa hasta hasta neşem yerine geldi. sen hemen şunların sulu tarafından bi fotosunu çek hele. bende imzama koyayım Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, ben hepsını yazmıyım dedım hatta sıldım duzenledım sen massallah hepsınıu yazmısın ellerın dert gormesın Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

zzzzzz, inek hiç portakal kabugu yermı Şok oldum aboooowww Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakup54, walla sürekli isviçre fransa gitgel yapıyorum.. değişiklik olur danimarka Gülümsüyorum Tanrı misafiri kabul ediyomusun? Bak uyarıyorum yüzsüz misafirimdir Çok gülüyorum

ryangt, sağol yücele portakalın bakla olduğunu öğrettiğin için Çok gülüyorum Ama Benim bildiğim kadarı ile portakal sebze yada baklagil değil.. Meyve yada narenciye olarak geçer Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Bu arada "ekşi sözlükte" PORTAKAL diye 1 adam var.. Günde 700 entry giriyo Çok gülüyorum Adam 1ayda 25bin mesaj atmış ekşi sözlüğe oha Çok gülüyorum
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyur gel birde danimarka gorursun Gülümsüyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamın portakal fobısı var sanırım SnooTy, Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal