Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - md ve 50.000. üye

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

md ve 50.000. üye

md ve 50.000. üye

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 30.05.2008 - 15:37    Mesaj konusu: md ve 50.000. üye Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar hızla buyuyen ve her gun ortalama 30 kısının uye oldugu sitemizde 50.000 üye sayısına ulaşmak üzereyiz.bu bizce ve türkiye gibi motora ve motorculara yeni yeni alısmaya baslamıs bir ülke için büyük bir gurur kaynagı.ben diyorumki 50.000. üyemize bişeyler yapalım.ne bilim mesela bi kask falan hediye edelim.yada bi mont,eldiven bişey yani.bence böyle bir uygulama çok güzel olurdu.hesaplarıma göre 20-25 gun içinde 50.000. üyemize kavusmus olacagız.bu organızasyonu md yönetimi yaparsa iyi olur kanımca.mesela bu aktiviteye katılacak arkadaslar 5 ytl gibi bir ücreti md yönetimin belirledigi bir hesaba yatırsalar.sanırım cok güzel şeyler alınabılır hatta.sadece 50.000. degil 50.001-50.002 bile ödüllendirilebilir diye düşünüyorum.dahada ileri gidip sadece 50.000. üyemize bir scooter bile alınabilir.bu organızasyon olursa üyemiz hangi sehirden olursa oranın md yönetimi haftalık bulusmasında hediyesini üyemize teslim eder ve fotolarla bizimle paylasır ve md olarak yenı bir ilkede imza atmıs oluruz.nasıl güzel olmazmı Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Photobucket" alt="" border="0" />

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

parasını senni vereceksin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum vatana millete hayırlı olur inş..50000de bir niç daha alim bari... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_, İyi fikir guzel bir dusunce cok da guzel olur bence Bravo Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50bin üyenin kaçı aktif?
Soru soran kayboluyo, bidahada yok. Mühim olan aktif üye sayısı. Gavaradan 10 tane üyelik alayım bi faydası olacaksa Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turkıyede okadar deli varmı yaa:DÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li demiş ki:
50bin üyenin kaçı aktif?
Soru soran kayboluyo, bidahada yok. Mühim olan aktif üye sayısı. Gavaradan 10 tane üyelik alayım bi faydası olacaksa Göz kırpıyorum

Hayır sana katılmıyorum önemli olan 50.000 e yakın kişinin motordelisinden haberdar olması bu md'nin marka olduğunu gösterir ben sana hiç adını duymadığın bir site vereyim üye sayısı 3 yada 4 bin aktif üye devamlı md'nin 3 katı ama adını duymamışsındır
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ödülverilmesim çünkü o zaman herkesiz 15-20 tane daha üyeliği olur Çok gülüyorum ödül kapmak için Dil çıkarıyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502 demiş ki:
bence ödülverilmesim çünkü o zaman herkesiz 15-20 tane daha üyeliği olur Çok gülüyorum ödül kapmak için Dil çıkarıyorum

bencede İstemiyorum

ama MD t-shirt falan verilebilir. arkadaş için de çok anlamlı olur Bravo

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Feyk üyelikler çok olur. Aynı topici ben 40,000. üyemiz kim olucak diye açmıştım. 40,000 üyenin adı direk CENGİZE Göz kırpıyorum
Yani bu hayal olmaktan öteye gitmez arkadaşlar.
Saygılar.
Topic kilitlendi. Daha 50,000 üyeye takribi 700 kişi var Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal