Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türkiye'de ilk Ve TEK.. Çok fena bişi.. Bembeyaz ((((:

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türkiye'de ilk Ve TEK.. Çok fena bişi.. Bembeyaz ((((:

Türkiye'de ilk Ve TEK.. Çok fena bişi.. Bembeyaz ((((:
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin... Bravo Bravo gsx 2in beyazla uyumu muhtesem olmus Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaya sen Volkan her nekadar Honda ve Yamaha sürücüleri olsanızda içinizde ki gizli Suzuki aşkını ben biliyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 30.05.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
haziran 15'te burda olursa alcanmı Göz kırpıyorum
ben fuarda bu motoru alacagım die 2006 gsx r600 sattım ama aylar geçti hala tık yok suzukiye attıgım demedik laf bırakmadıgım maillere yolluyam bi sana ama cevap mayıs başı mayıs ortası mayıs sonu nisan ayını mart ayını demiyorum daha baktım gelecegi yok idareten r6 aldım 2 hafta oldu onu satmam gerek ama satılsada satılmasada agustosa kalmaz alıyorum

ryangt, hatta sana demiştim fuarda 2 tane de marıshın kask alacagız diye ama motorun fuara gelmeyecegini duyduk bizde hem eski motordan hem kasktan hemde yeni suzukiden olduk anlıcan

En son tarkan_600 tarafından 30.05.2008 - 18:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 : rica etsem bana o mailleri yollarmısın ? Benim için faydalı olabilir.
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, harbi cix duruyor...
Motor kiminse güle güle kullansın Göz kırpıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 30.05.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee güzel diyelimmm Çok gülüyorum Çok gülüyorum gavazakı degıl kawasakı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bathu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 31.05.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arthas (okan) göresin bunu gerçi sari diyordu ama buda fenaa Dil çıkarıyorum
Başa dön
bathu Çevrimdışı bathu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 31.05.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offfffff çok yakışıklı be,race makinaya gerimi dönsem acaba ? bir tarafım şişcek valla hehhe Delirdim Bravo
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 31.05.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu bu SS.çilerin presentation'ı bana bile aldıracak bu yaştan sonra... Çok gülüyorum Amma dolduruşa getiriyosunuz insanı?....................... Ondan sonra ilginç mezartaşı yarışmasına.. hade bakalım...
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 31.05.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR, Kaya'cım 2008'de gsxr lastiğe r6'dan bile daha fazla güç veriyor, onun dışındaki test sonuçları zaten sürücüyle alakalı, mesela benim motora sen binsen senin o çok övdüğün motoruna Dil çıkarıyorum da ben binsem, yine sen geçersin çünkü motorlar arasında sadece 10 kilo fark var ama ben senden 20 kilo (hatta 30 mu lan? Şok oldum ) daha fazlayım Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

Yalan olmasın r6 halen üstünmüş şimdi baktım Gülümsüyorum Gülümsüyorum

www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 31.05.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla,beyazi bilmem ama ben mavi-beyaz aldim...ve bu hafta geliyor,ha bitti ,ha gecti derken 4 hafta bitti...simdi bu hafta geliyor...insallah aksilik olmaz...Gerci bu hafta zamanimda yok ama...fotolari eklerim gelince...
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 31.05.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Beyaz RR rengidir Eray

Cidden güzel ama, BIKE dergisi Mayıs sayısında genel bir değerlendirme yapmıştı 600cc klasmanında, sonucu ben söylemeyeyim

kaya gene yapmışsın yapacagını Çok gülüyorum
eray sarısının resmını ısterım ? Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.05.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy,

Orjinal link ;

http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C03%5C10%5Cbikepics-1212412-full.jpg
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 31.05.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken, sağol Bravo
2004'ün yerini tutmuyor hiçbiri
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dehşet bi makine

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal