Tarih: 30.05.2008 - 18:22 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
haziran 15'te burda olursa alcanmı
ben fuarda bu motoru alacagım die 2006 gsx r600 sattım ama aylar geçti hala tık yok suzukiye attıgım demedik laf bırakmadıgım maillere yolluyam bi sana ama cevap mayıs başı mayıs ortası mayıs sonu nisan ayını mart ayını demiyorum daha baktım gelecegi yok idareten r6 aldım 2 hafta oldu onu satmam gerek ama satılsada satılmasada agustosa kalmaz alıyorum
ryangt, hatta sana demiştim fuarda 2 tane de marıshın kask alacagız diye ama motorun fuara gelmeyecegini duyduk bizde hem eski motordan hem kasktan hemde yeni suzukiden olduk anlıcan _________________
En son tarkan_600 tarafından 30.05.2008 - 18:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1862 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 31.05.2008 - 17:42 Mesaj konusu:
Yahu bu SS.çilerin presentation'ı bana bile aldıracak bu yaştan sonra... Amma dolduruşa getiriyosunuz insanı?....................... Ondan sonra ilginç mezartaşı yarışmasına.. hade bakalım... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
Tarih: 31.05.2008 - 20:04 Mesaj konusu:
KaraRR, Kaya'cım 2008'de gsxr lastiğe r6'dan bile daha fazla güç veriyor, onun dışındaki test sonuçları zaten sürücüyle alakalı, mesela benim motora sen binsen senin o çok övdüğün motoruna da ben binsem, yine sen geçersin çünkü motorlar arasında sadece 10 kilo fark var ama ben senden 20 kilo (hatta 30 mu lan? ) daha fazlayım
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
Yalan olmasın r6 halen üstünmüş şimdi baktım _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1107 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 31.05.2008 - 20:20 Mesaj konusu:
valla,beyazi bilmem ama ben mavi-beyaz aldim...ve bu hafta geliyor,ha bitti ,ha gecti derken 4 hafta bitti...simdi bu hafta geliyor...insallah aksilik olmaz...Gerci bu hafta zamanimda yok ama...fotolari eklerim gelince... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Cidden güzel ama, BIKE dergisi Mayıs sayısında genel bir değerlendirme yapmıştı 600cc klasmanında, sonucu ben söylemeyeyim
kaya gene yapmışsın yapacagını
eray sarısının resmını ısterım _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız