Tarih: 30.05.2008 - 17:44 Mesaj konusu:
Söz konusu olan bu videoaysa, kıyas alınmamasını tavsiye ediyorum. R1 i geçiyor diye sitede yazıyı yazan arkadaş acaba hiç SS kaldırmışmı yerinden. Öyle bi kalkış mı var.
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 756 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 30.05.2008 - 17:46 Mesaj konusu:
2000 senesınde antalya kepezde yapılan oto dragda murat 124 (haki yeşili)un bmw m3 u ayırdıgını gozlerımle gordum...belkı buna ınanmazsınız ama muratın sahıbı gerı dondugunde ...Q patı cekmesın dıye 2 de kalktım dedı....
kapalı kutuların ne oldugu bellı olmaz....araba motoru gecemesede ahmetı,mehmetı gecebılır...artık bu tartısmalar kabak tatı verdı...gecenınde geçılenınde bıze bı faydası yok zararı var bosuna klavyenın benzını nı bıtırıyoruz... _________________
Tarih: 30.05.2008 - 17:50 Mesaj konusu:
skyline sadece sağdan direksiyonlu üretilir...yeni zelandada kullandım canım.bilmem biliyormusun avustralya japonya ve yeni zelanda hatta hindistan ve pakistanda direksiyonlar sağdadır hep.daha sayayımmı?afrikada görmediğim gitmediğim birkaç yer kaldı sadece şu yeryüzünde... _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 30.05.2008 - 17:52 Mesaj konusu:
Jam, dostum koyduğun videodaki R1 tamamen standart eksoz bile yok,kullananın durumu da malum bu durumda,ve araba 1 boy fark yapmış hepsi bu!!
standart bi R1 ve fulllll bi subaru!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Jam, dostum koyduğun videodaki R1 tamamen standart eksoz bile yok,kullananın durumu da malum bu durumda,ve araba 1 boy fark yapmış hepsi bu!!
standart bi R1 ve fulllll bi subaru!!
R1 i kullanan kişi çok büyük konuşmuş burdakiler gibi oda arabaların motorları geçemiceğini söyleyip gülmüş sonuç ortada..
Finish çizgisindeki arkadaşlarınında kutuyu tekmeleyip : '' Bu nasıl bişey ya '' demesi bence durumu güzelce özetliyor
Buarada video çok eski ve araba şuan o setupta bile değil şuan çok daha güçlü
Ben ne desem bir bahane bulucaksın R1 i 1 boyla geçmesini sebep olarak gösteriyorsun
Ne olması gerekiyorduki 0-400 metrede kaç boy olmalıydı yani 1000 cc lik bir motora 10 boy atsamı beğenirdin ?
Uzun şaseli R1 Doğan Kırbaş dedin 0-400 metre süresini koydum Imprezanın 9 saniyenin altında 1/4 aldığını körfez pist rekorunun onda olduğunu söyledim
Daha ne olması gerekiyorki 1500 kiloluk bir arabanın 172 lik dry weight bir motora karşı merak ediyorum
Bu arabanın Türkiyeden çıkması burda yapılması bir gurur buna bu gözle bakmıyorsunuzda o arabaya 10 motor parası harcanmış supersport bu sürelerde şu hızlara çıkıyor diyorsunuz e tabiiki o kiloda o beygirde bir motosikletin o sürelerde çıkması zaten NORMAL olan önemli olanda yürümeyeni yürütmek değilmidir başarı bu değilmidir niçin bu tarafından bakmıyorsunuz ?
Herneyse ben anlatıcağım kadar anlattım _________________
r1 pilotu 1000 devirle kalkıyor hehehehhehe böyle salaklık olur mu ya bunuda utanmadan siteye mi koymuşlar hehehehhehehhehe _________________ PERT TEAM
600 RR
Tarih: 30.05.2008 - 18:06 Mesaj konusu:
Alıntı:
xcvxc, abi bide kalkısına bı bak kac bı devırle kalkıyo kırmızıdan kalk ondan ıyı o da ayrı bı salakta :!: bunlar hep motoru kuculemek ısın yapılan cekımler abı
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız