Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - {!} YETER {!}

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

{!} YETER {!}

{!} YETER {!}
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu neyin mücadelesini verirsiniz ki?
Topicin günü geçmiş, bastım kilidi Çok gülüyorum
Başka?
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin bakış açın farklı,ama senle polemige girmicem bu yazdıklarını nette fazlasıyla bulabilirsin Beğenmedim Beğenmedim
ayrıca senin nekadar engin bir bilgiye sahip oldugunu YK2 yi Y2K olarak düzeltiginde anlamıştım sana iyi akşamlar. Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, tamam en büyük sensin çok bilgilisin süpersin sen..polemiğe girme zaten benim helikopter motoru dediğim şeyi sen çok bilmiş edasıyla o motor değil türbin dedin bende gereken cevabı verdim onun türbin motoru olduğunu söyledim..ayrıca internetten dahada fazlasını bulabilirsin birşey diyemem internet çok geniş bir ağ...ama benim turbo ve aşırı besleme bilgim ancak bu kadar..evet yazım hatanıda düzelttim iki postunda da ısrarla çok biliyordun ama YK2 yazdın bende düzeltme gereği duydum belki bilmiyorsundur diye.. umarım öğrenmişsinizdir Y2K'nin helikopter türbin motoruna sahip olduğuna sadece türbin olmadığını..sizede iyi akşamlar
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jam
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sitede ne zaman bir araba - motosiklet karşılaştırma videosu olsa yorumlar körü körüne cahil bir şekilde yok pilot kaldırmamış , bilerek kalkmamış , gaz açmış beklemiş sonra araba geçmiş , reklam içinmiş diye saçma sapan yorumlar geliyor. Bukadar çok video var ve hala daha birtanesine helal olsun diyenine rastlamadım. Msupranın videoları bu siteye konduğunda herkes Hayabusalı basmadı bunlar arkadaş anlaşmışlar aralarında deniyordu sonra videoların ardı arkası kesilmedi farklı farklı birsürü motorla videosu çekilde odamı reklamdı odamı yalandı. Kimse burda benim motosiklet sevgimi aşkımı sorgulayamaz. Yeri gelince herkesten fazla motor aşığıyım ve ben 2 teker üzerine doğdum. Ama lanet olsunki şurda yapılan marka fanatikliğinden tek taraflı düşüncelerden bıkkınlık geldi.
Ben foruma giripte oo bravo süper müthiş Alkışlıyorum maşallah vs diye mesaj atmayı seven bir adam değilim kimse çıkıpta konu araba olunca ortalığı karıştırıyor o başlığa mesaj atıyor vs diyemez. Ben teknik , yararlı bir konu oldumu başından sonuna kadar okurum eğer biliyorsam , fikir sahibiysem yorumumu yaparım bilmiyorsam boş keseden sallayıp yok o olmamış o durmuş o basmamış o araba 10 tane motor parası eder bunu saymıyorum diye boş konuşmam.
Ben hızı seviyorum hız yapan herşeyi seviyorum ve her türlü yeniliğe teknolojik mucizelere ilgi duyuyorum araştırıyorum okuyorum bilgi sahibi oluyorum karşılaştırıyorum eğer imkanım dahilindeyse bizzat kendim deniyorum.
Ama oturupta en hızlı motosiklettir onu kimse geçemez geçerse pilot kullanamamıştır demek ancak kendini kandırmak olur , at gözlüğü takmak olur.
Böyle yaparak hiçbiryere varılmaz. Rekabet olmadıkça gelişmede olmaz. O adam gidip arabasını alıcak , internette araştırmasını yapıcak hangi parça ne kadar güç verir ne kadar sağlıklıdır , ne zamana kadar dayanır bunun araştırmasını yapıcak sonra parasıyla bilgi birikimini harmanlayıp aylarını sanayide garajlarda geçirip ortaya maddi manevi çok büyük bir emek çıkarıcak ve bu kişi Türkiyeden olucak , sonrada kalkıp videosunu izleyip yok o pilot basmamış o kaldıramamış diyeceksiniz. Kusura bakmayında bunun ne kadar motosiklet sevdalısı olduğunuzla bir alakası yok. Sezarı öldür ama hakkını yeme. Aynı şey motosiklet içinde geçerli ben bunu sırf araba uçak tekne vs için söylemiyorum. Bu herşeyde geçerli , empati yapın kendinizi yerine koyun ve bilgi birikiminizi maddi birikiminizi en önemlisi zamanınızı motorunuza harcayıp karşılığında çok iyi giden bir makine çıkarıp emeğinizin karşılığını aldığınızı düşünün? Ve sonrasındada böyle yorumlar yapılsın bu ne kadar adil ? Burda herkes motosiklet seviyor herkes motosiklet sevdalısı bağımlısı fanatiği ama şu davranış biçimi hiçkimseye birşey kazandırmaz tam aksine olduğu yerde saymasına sebep olur. Çünkü rekabet oldukça gelişim olur. Tekel olmak rekabeti öldürür gelişimi durdurur ve monotonlaştırır hiçbir anlamı kalmaz.
Tabiiki sen altındaki supersportunla arabaları geçiceksin bunu zaten tartışmaya gerek yok bu olması gereken normal olan zaten.
Ama o adam kalkıp hedef olarak seni gözüne kestiriyorsa onun için çalışıp çırpınıyor karşılığındada emeğini alıyorsa bunun mükafatı kalkıp sen çok para dökmüşsün arabana senin yaptığın modifiye ile benim motorumdan 10 tane alınır demekmi ?
Bu şuna benziyor. Bir motorun arabayı geçince araba kullanan kişinin kalkıp yanındakilere :
-Ya geçer tabi onun bagajına bavul sığıyormu ? Onun kliması varmı radiosu cd çaları varmı ? Yolda giderken lastiği patlarsa istepnesi varmı ? Motoruna rahat rahat 4 kişi alabiliyormu ? Uzun yolda giderken benim gibi kahvesini yudumlayabiliyormu ?
Demesi gibi saçma , abes bir durum ortaya çıkıyor.

Videoları izledikten sonra teknik detayları tartışmak bu turbo kullanılmış noslu basılmış veya nos kullanılmamış eğer şöyle olsaydı bu olurdu veya motosiklette şu şu modifiyeler olsaydı sonuç şukadar fark ederdi diye yaralrı bilgileri tartışmak seviyeli bir şekilde bunlar üzerine kafa yormak varken her konuda hayır efendim motor geçilmez araba geçemez motorcu basmamış demek kime ne kazandırıyor merak ediyorum ?

Ben hiçbirşeyin fanatikliğini yapmam hakkı neyse onu söylerim biliyorsam konuşurum eğer fikrim olmadığı bir konuysa yorum yapmam okur araştırır öğrenirim her konuya gidip oo bravo helal olsun demek beni motordelisi yapmaz kimsede bu şekilde benim motosiklet sevdamı bağımlılığımı sorgulayamaz buraya yazılan yazı ile kimin neyi ne kadar sevdiği belli olmaz.

Benim istediğim tek birşey varsa oda Türkiyedeki araba olsun motosiklet olsun her anlamda modifiye ve tuning işinin ilerlemesi en azından yurtdışındakinin yarısı kadar gelişmesidir bir komple egzos birpowercommander , piggyback bağlamakla olucak birşey değil bu. Rekabet olmadıkçada , herşeyin olabilirliğine inanıp karşındaki rakibinin ( uçak motor araba tekne vs ) potansiyelini anlayarak , araştırıp öğrenerek ona göre kendi sahip olduğun motoruda geliştirmedikçe olucak birşey değil. Çünkü artık devir gidip bayiiden aldığın standart supersportun gazını çevirip herkesi geçme devri değil.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Jam, eline sağlık artık ben yazı yazmıyorum araba olan hiç birşeye zaten teknik olarakta birşey bilmiyorum cahilim ben Gülümsüyorum herkes hava filtresi ve piggyback takarak gezsin biz standalone moteclerle gezeriz senle m800 olursa bide of of Gülümsüyorum...
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PiT_BOY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: OR-AN dan

MesajTarih: 30.05.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Jam, kardeş güzel yazmışsın . Ama kime yazmışın adam girdi arabacı dedi çıktı işin içinden buyur buradan yak

En son PiT_BOY tarafından 30.05.2008 - 21:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
PiT_BOY Çevrimdışı PiT_BOY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 30.05.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dökülün arabacı tayfaları İyi fikir
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, motordelsiyz biz şarkımız bile var Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dans
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PiT_BOY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: OR-AN dan

MesajTarih: 30.05.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bizde motor seviyoruz ama güzel olan şeyleri de alkışlamasını iyi biliyoruz . İnsan olan adam olan önce bunu yapar. Motorcu olmak içinde önce insan olmak gerekir.
escapalocy
Üye
Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
escapalocy Çevrimdışı escapalocy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chooppermania
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuyu baya düşündün herhalde Beğenmedim
Başa dön
chooppermania Çevrimdışı chooppermania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oktay33
Üye
Üye

Nereden: Mersin

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bisiklet > Şahin>Doğan SLX>YBR125>CBF150>ER5>Audi A4>Mercedes SLK 200 > Z 750> Fazer 1000>Ferrari> ZZ1400 > Lamorghini>Porche> 1000RR>GSX 1000 R > R1 > IŞIK HIZI İLE IŞINLANMA..

Sıralama budur..gerisi hikaye.
Başa dön
oktay33 Çevrimdışı oktay33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mademki yarışlarda iş pilotajdır, olaya da bu gözle bakın İyi fikir Herkes on numara yarışçı değil herkes limitlerde kullanamaz. Otomobili daha kolay limitlerde kullanırsın ama motor da öyle değil. Bunun aksini söyleyen de yok. Reklam kokan videolar vardır, doğrudur. Ama otomobilin bir motoru geçtiği videoyu görünce "Lanet olsun, yalancılar, hainler...." demek ne kadar doğru? Araba kullanana da saygı, motor kullanana da saygı! Kimsenin içini bilemezsiniz, yok şu sebeple yaptın yok şunun için yaptın neden dersiniz?

Celallenmeye gerek yok, bi otomobilin motoru geçmesi, bi yerimizden bişey götürmez. Asabi şekilde asarım keserim sen motorcumusun tavırları da kimseye yakışmaz. Konuşun, tartışın ama saygınızı kaybetmeyin

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedcode
Üye
Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaww abileririmm geçilince ne olmuss ki ben anlayamadım yanii çok mu sorunn be abii yaaa bırakınn geççsinn motorların durusunda ki aselet yeter bir kere
Başa dön
speedcode Çevrimdışı speedcode Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal