Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yamaha cygnus rs scooteri bilen-kullanan varmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yamaha cygnus rs scooteri bilen-kullanan varmı?

yamaha cygnus rs scooteri bilen-kullanan varmı?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 10.05.2006 - 18:06    Mesaj konusu: yamaha cygnus rs scooteri bilen-kullanan varmı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir arkadaşım bu scooteri beğenmiş, almak ister, kullananlar ne düşünüyor bunun hakkında sormak istedim. görüntüsü pek güzel ve modern değil ama kalitesi nasıldır, kullanan veya deneyenlerin yorumlarını bekliyorum.
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rs i değilde cygnus x i araştırdım güzel hoş gozukuyor kadranlarıda hoş fakat biraz pahalı o cc ye göre kendi katmanlarında rs daha ucuz olanı galiba
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 10.05.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntüsü gerçekten güzel deil ama arkadaşımda var çok atak bi motor sadece onun biraz servisten yana yüzü gülmüyo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
clayd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

x modeli tamamen farklı, üstelik fiyatı çok. hatta tipler o kadar farklı ki isimleri aynı olmamalıydı. rs modelini düşünüyor arkadaş, uzun vadeli taksit imkanı ile ona hesaplı geliyor. yokmu bundan alıp kullanan...
Başa dön
altanguvenni
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2006 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşımda var. Güzel bir motor. Gücü yerinde. Tavsiye olunur. Ama yamaha servisleri sorunlu diye duydum. Motor şu an yeni, kilometre yaptıkça sorun olur mu bilmem.
Başa dön
altanguvenni Çevrimdışı altanguvenni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mini_bikeRRs
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL-caDDe

MesajTarih: 13.05.2006 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım ben tuzlada kırmızı renginden gördüm hiçte beğenmedim cygnus x ve bws 100 modelleri faha güzel yamahanın
Başa dön
mini_bikeRRs Çevrimdışı mini_bikeRRs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
acem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.05.2006 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bws yanılmıyorsam 2 zamanlı ve 100 cc cygnus 4 zamanlı ve 125 cc ama keşke lestiklerin çapı biraz daha geniş olsaydı..
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
clayd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2006 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, arkadaşım çin istemediği için fazla seçeneği yoktu bu fiyatlara ve bunu aldı.
Başa dön
birce
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 16.05.2006 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cygnus rs kullanıcısı yorum yazarsa çok iyi olur
Başa dön
birce Çevrimdışı birce Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mini_bikeRRs
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL-caDDe

MesajTarih: 16.05.2006 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bws 2 zamanlı olmasına rağmen çok dayanıklı dier motorlarda servise werceğin parayı benzine wer zaten dengelenio hem bws çok seri 100 cc olduğuna bakma bence 100 kmh yapan bile war Göz kırpıyorum
Başa dön
mini_bikeRRs Çevrimdışı mini_bikeRRs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 16.05.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cygnus rs nin tipi berbat atiklik desen oda yok ben 80 km hızı geçirtemedim motora tek güzel yanı markası ve kalitesi
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serdarka
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbrracingteam demiş ki:
cygnus rs nin tipi berbat atiklik desen oda yok ben 80 km hızı geçirtemedim motora tek güzel yanı markası ve kalitesi

arkadasım sen eminmisin cygnus rs kullandıgına ben motoru alalı 15 gun oldu 1000 km deyim şuan ve motor açılmadıgı halde 101 gördüm
+
tipi benimde hoşuma gitmiyordu ilk zamanlarda ama sonrada hoşuma gitmeye başladı ve çok atak motor ışıklarda arabalar yetişemiyor zevkli oluyor yani
hızlı kaçıyor cok dengeli ben hayatımda hiç dogru dürüst motor kullanmadım motoru alalı 15 gun oldu otobanda 101 yaptim yani demek istedigim
dengeli ve güzel motor parasına dA deger benden tavsiye ..
Başa dön
serdarka Çevrimdışı serdarka Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün bu motordan kardeşimle beraber 2 tane aldık.sürüşü bws 100 den daha dengeli.yere daha sağlam basıyor.3-3.5 lt tüketim değerine sahip.üstelik 1980 ytl ve 12 ayda taksitle veriyorlar daha ne olsun? Delirdim
Başa dön
geyik şimdi Çevrimiçi geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ant-1000-RR
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor guzel saglam makına cık yola tapa gaz devam 500 km garantı verem sana ama bı ara petrolden benzın al 1 depoyla 500 yapmaz...
anlayacagın saglam motor....
tavsıye edılır... Bravo
Başa dön
ant-1000-RR Çevrimdışı ant-1000-RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 30.05.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor bende yaklaşık 1 senedir var biniyoruz tabiri caizse eşşek gibi biniyoruz taş gibi ne bilim bi başka çin malına böle binsek dağılırdı heralde ++ bu geçen yaz bi manyaklık yapıp bu motrla tokattan orduya gidip geldim Çok gülüyorum yaklaşık 550-600 km yol yaptım hiç kasıntı yok motorda tek sıkıntı depo ufak çok çabuk biriyo ama her şeyi ile mükemmel bi motor tavsiye ederim bende mavisi var yıkadıkça dahada güzelleşio mavi öneririm Bravo
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal