yardımlarınız için saolun arkadaşlar pc de bi sorun vardı o yüzden giremiodum... _________________ Bu alemde iki büyük var.Biri 70 lik rakı diğeri BEŞİKTAŞ
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6140 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 31.05.2008 - 00:29 Mesaj konusu:
1000RR al yok yok hayabusa cınkü 125likten sıkılcan hemen,bosuna para,600 alsan ondanda sıkılcan 3ayda,1000alsan direk ondanda 7 ayda sıkılcan,oyuzden 1300cc alki sıkılcak zamanın olmasın _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 365 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 31.05.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, koptum yaaa jerylee, benim ilk vitesli motorum Honda cbr 125'ti ve gerçekten başlangıç için bence çok iyi bir motor
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Haa bu arada,bence önce düşmeyi öğreneceksin diye bir şey yok,düşme kısmını aklından çıkar,alabiliyorsan eğitimini al ve yoluna devam et Herkes düşecek diye bir şey yok
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6140 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 31.05.2008 - 01:04 Mesaj konusu:
ertano, Nymphia, 2 senedir küçük hacimle baslayın dedikçe millet 600-1000 diye baslıyoır bende saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım artık!! yaz yaz bir sonuç yok! adam 2 hafta ne alsam dedi tamam 125lik alayım dedi sonra gitti 600cc aldı e yuh yani! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 31.05.2008 - 01:06 Mesaj konusu:
cbr 125 güzel bi seçim gibi duruyoo forumda yazılanlardan keşke bizde zamnında vitesli bişiler alsaymışıs :S ama 1 senedir kullanıyorumm scooter ehliyete girmeyi düşünüyorum ve vitesli motor kullanırken zorluk çekecegimi sanmıyorum sonuçta bu motorlar insan için yapılmış nekadar zor olabilirki
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 365 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 31.05.2008 - 02:11 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, çok haklısın.Yok çok motor değiştirme masraflı olur,yok nasılolsa sıkılacaksın bari 250cc.liği al da onunla başla,yok nasılolsa düşeceksin naked al... ben motora başlarken öyle çok duydum ki bu sözleri Ama bildiğim yoldan şaşmadım ki aklın yolu birdir zaten.Evet spor olarak da,hobi olarak da biraz masraflı bir iş bu ama herşey hemen olacak diye bir şey yok,daha geniş zaman dilimlerine yayarak maddi problemlerin de aşılabileceğine inanıyorum.SRAD-HAN, o 600 cc.lik makinalarla başlayanların haberlerini gördükçe gazetelerde,o insanı gaza getirenlerin vicdanları acaba hiç sızlıyor mu merak ediyorum...
Tarih: 31.05.2008 - 07:37 Mesaj konusu:
önce ehliyetini al yaşın tutuyorsa tutmuyorsa içindeki motosiklet sevgisini biraz beklet a2 aldıktan sonra 2.el temiz bir cbr 125 r al alış daha sonra 250 cc al daha sonra 500cc al daha sonra race 600 cc ye geç sana tavsiyem _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
SRAD-HAN, berhan abi doğru demişin ne gerek var 125 cc makinaya al bi busa bas gaza _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız