Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD her Cuma Kordon'da çayır-çimen de

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD her Cuma Kordon'da çayır-çimen de

İzmir MD her Cuma Kordon'da çayır-çimen de
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 30.05.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnş işlerimi ayarlayabılırsem bende orda olmak ıstıyorum arkadaşlarımı çok özledim.
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 30.05.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, bızde senı ozledık aksam gorusuruz Göz kırpıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 30.05.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, zabıtalar yer kirası istemesin sonraaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 30.05.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, Sen beni özledin bence. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
aiwa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu akşam saat tam 8 de ordaydım herkez farklı bır yerlerde farklı seylerde meskuldu kımın md uyesı oldugu kımın sadece cuma gecesı şarhoşu oldugu bellı bıle olmuyordu 9 a kadar takıldım daha yenı bırkac kısı toplanmıstı ben yenı oldugum ıcın uzaktan bakmakla yetındım sankı herkez sadece enduro ve recıng motorculardan olusan bı taplonuz vardı ne yalan söyleyeyım yanınıza gelıp selam vermeye ınsan cekınıyor .neyse umarım haftaya gelıp tekrar yanınıza yanlış bır dusunceye sahıp oldugumu anlarım herkeze hayırlı gunler ve kazasız ve trafık cezasız gunler dılerım
Başa dön
aiwa Çevrimdışı aiwa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 31.05.2008 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aiwa, Öncelikle aramıza hoşgeldin.

Bugün ben toplantımıza iş sebebi ile gidemedim ama düşündüğün gibi deyil kesinlikle.

Öyle tatlı hoş güzel arkadaş ortamı kolay bulunmaz dıye düşünüyorum
Önümüzdekı hafta gel yanıldığını anlıyacaksın.. Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün akşam süperdi yanlız ben sizi göremedim başkanım ve çiğdemleri(çekirdek) getirdim ve herkeze dağattım herkez benle tanışdı ben eren sitedede pitbulleren deyince o senmisin ooo hoşgeldin gel diyolardı Çok gülüyorum ama süperdii bide konser vardı fotoları isderiz koyarsalar..
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 31.05.2008 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirde olmak vardı Ağlıyorum
iyi eğlenceler
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fitzgerald
Üye
Üye

Nereden: İzmir / YaLı

MesajTarih: 31.05.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla aiwa, kardesım neden uzaktan baktın gelseydın keske bende hıc daha tanısmadıgım halde kımseyı tanımadıgım halde gıttım ve gayette sıcak karsılandım sadece bende bıraz cekıngenlık oldugu ıcın pek muhabbetlere gıremedım ama bıdakı cuma daha ıı olcak herhalde =)
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 31.05.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende uzak kalmıstım herkesee.. Üzgünüm

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haftaya bende ilk defa aranıza katılcam artık zamanı geldi sanırım.......
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonur
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksam guzeldı hanı fotolar nerede?Gülümsüyorum
mdonur Çevrimdışı mdonur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozkanaltun
Üye
Üye

Nereden: ozkan_altun@club35.com

MesajTarih: 31.05.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam bunu düşünen herkeze teşekkürler Bravo
Başa dön
ozkanaltun Çevrimdışı ozkanaltun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mrt7
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım çalışmadıgım bir cuma günü denk gelirde bizde orada oluruz Bravo
Gelemesekte gönlümüz sizinle olacak Çoook seviyorum
denesene
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: in izmir

MesajTarih: 31.05.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baskanim aman KENELERE dikkat
uzulmeyelim sonra ? Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 17, 18, 19  Sonraki
7. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal