bu akşam saat tam 8 de ordaydım herkez farklı bır yerlerde farklı seylerde meskuldu kımın md uyesı oldugu kımın sadece cuma gecesı şarhoşu oldugu bellı bıle olmuyordu 9 a kadar takıldım daha yenı bırkac kısı toplanmıstı ben yenı oldugum ıcın uzaktan bakmakla yetındım sankı herkez sadece enduro ve recıng motorculardan olusan bı taplonuz vardı ne yalan söyleyeyım yanınıza gelıp selam vermeye ınsan cekınıyor .neyse umarım haftaya gelıp tekrar yanınıza yanlış bır dusunceye sahıp oldugumu anlarım herkeze hayırlı gunler ve kazasız ve trafık cezasız gunler dılerım
dün akşam süperdi yanlız ben sizi göremedim başkanım ve çiğdemleri(çekirdek) getirdim ve herkeze dağattım herkez benle tanışdı ben eren sitedede pitbulleren deyince o senmisin ooo hoşgeldin gel diyolardı ama süperdii bide konser vardı fotoları isderiz koyarsalar.. _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
izmirde olmak vardı
iyi eğlenceler _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 31.05.2008 - 11:40 Mesaj konusu:
walla aiwa, kardesım neden uzaktan baktın gelseydın keske bende hıc daha tanısmadıgım halde kımseyı tanımadıgım halde gıttım ve gayette sıcak karsılandım sadece bende bıraz cekıngenlık oldugu ıcın pek muhabbetlere gıremedım ama bıdakı cuma daha ıı olcak herhalde =) _________________ By Fitzgerald
umarım çalışmadıgım bir cuma günü denk gelirde bizde orada oluruz
Gelemesekte gönlümüz sizinle olacak _________________ Son karar 2006 1000rr:) carpediem
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız