Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorsikletcilere çekiçle saldırı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorsikletcilere çekiçle saldırı...

Motorsikletcilere çekiçle saldırı...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 31.05.2008 - 01:33    Mesaj konusu: Motorsikletcilere çekiçle saldırı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Almanca bir video ama bakında görün...

(ortadaki play dügmesine basın..)

http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/wahnsinniger-rennt-vor-motorra-4007.htm

saldırıcı adamı bir daha görüp sonradan sormuşlar ne den böyle bir sey yaptigını.
söyliycegini bilemedi bir şeyler uydurdu...neyse polis ilgilencekmiş manyak adamlan....
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.05.2008 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şerefsiz Sinirlendim

tr'de olsa polise versen o adamı haklı çıkarırlar Çok gülüyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 31.05.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben o adamın.............. Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakan35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.05.2008 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motrları biraz ileri park edip adama çekici gsterselermiş ya Çok gülüyorum 3 kişi hem üstlernde korumada war Çok gülüyorum
Başa dön
hakan35 Çevrimdışı hakan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 31.05.2008 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben o çekici alır, ...... ....... Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 31.05.2008 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten var mı böyle rahatsızlar yaaa Çok gülüyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 31.05.2008 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cekimi yapan ekambaydı galiba, Gülümsüyorum kimbilir adama ne yazdı sitede ki, herifte çekiçle kovaladı!!! Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hyo_Script
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 02:20    Mesaj konusu: Re: Motorsikletcilere çekiçlen saldırı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Roytoy demiş ki:
(ortadaki play dügmesine basın..)

haydaaaa Gülümsüyorum dohtur bu ne yaaaa
bilgisayar kullanıyoz biliyoz o kdar herhalde Çok gülüyorum
Başa dön
Hyo_Script Çevrimdışı Hyo_Script Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi kuyruk acısı var belli..
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 31.05.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, cidden bende baktım çekici yiyen kullanıcı R1 sahibi...hatta dikkatle dinlerseniz çekimi al len somalı gibi birşey diyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sonra olayı anlatanlar hep erbilin arkadaşları belli..... Çok gülüyorum
Ya erbil sonunda adamın kafasına geçirirler çekici böyle...Sanki berhanin akrabalardan birimiydi o yavvvvv... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Kapı aralık dikkat ederseniz ordan bırı sırıtıyor berhana benzettım ben Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 31.05.2008 - 03:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olayin özeti motorcular pazar ve tatil günleri köy icinden gecislerin yasak oldugunda köyün icinden gecmisler...cekicli amcam da sigortalari attigi icin o an evinin altinda tamiratla ugrasirken cekicle cikmis yola, aslinda yaptigi atagin bilincinde degil ve cekic sallamanin ne oldugunu da anlatirlar yedirdikleri cezayla...
Bir de o köyde oturanlarin penceresinden baktiginizda eger daglara cikan baglanti yollarindaysaniz günün agarmasindan batisina kadar binlerce motor geciyor... ve bu her hafta sonu tekrarlanirsa atacak tabiki amcaminda sigortalari Gülümsüyorum
"ben o adamin diyen..." arkadaslara ufak bir notum da, burada adam dövmeyi birak elini kaldirdiginda iki kere düsünmek gerek! sonradan gelecek doktor ve mahkeme hesaplari adamin nefesini kesinlikle keser!
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 31.05.2008 - 05:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda olsaydı iyi bir dayak atardık şerefsize Çok gülüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 31.05.2008 - 06:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorsikletcilere çekiçlen saldırı...

"ÇEKİÇLEN" değil çekiçle olacaktı sanırım başlığı düzelltim, içeriğe bakmaya zamanım yok, ilginçtir ama ben evlenmeye gidiyorum Gülümsüyorum geri kalanını moderator takımından arkadaşlarımız düzenler haydi eyvallah Gülümsüyorum bu not ise de MD tarihine geçile Çok gülüyorum Evlenmeye giden moderator edit yaptı deyin Gülümsüyorum öpüyorum cümlenizi saygılar esenlikler. Allah gönlünüze göre versin...
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 31.05.2008 - 06:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Frewing
bu simdi gercekse?!
Damat Bey editlemekten daha önemli bir isiniz yok muyudu bugün? Sinirlendim
Saka bir yana ilk kutlayan ben olayim.
Hayatinizda hic bir sey yollariniza gölge düsürmesin, mutlu olun Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

Yahu editlik ne yazmisim biri bana da izah etse cok sevinecegim Sinirlendim
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 31.05.2008 - 07:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:
Motorsikletcilere çekiçlen saldırı...

"ÇEKİÇLEN" değil çekiçle olacaktı sanırım başlığı düzelltim, içeriğe bakmaya zamanım yok, ilginçtir ama ben evlenmeye gidiyorum Gülümsüyorum geri kalanını moderator takımından arkadaşlarımız düzenler haydi eyvallah Gülümsüyorum bu not ise de MD tarihine geçile Çok gülüyorum Evlenmeye giden moderator edit yaptı deyin Gülümsüyorum öpüyorum cümlenizi saygılar esenlikler. Allah gönlünüze göre versin...

Allah bir ömür boyu mutluluklar versin.
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal