arkadaşlar 1997 model zx7r için üst kapak contası arıyorum servis her zamanki gibi 1 ayda getiririz dedi
1 ayda yaz biter be abicim....
başka bir yerde bulamadık nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
herkeze kazasız sürüşler... _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
gülü soluncaya motosikleti ölünceye kadar seveceğim.
obez ninja
Tarih: 31.05.2008 - 11:12 Mesaj konusu:
On7_li bu garip fitilli bi conta
yeri düz değil yinede teşekkürler _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
obez ninja
Tarih: 31.05.2008 - 11:18 Mesaj konusu:
tayfun-R, anladım olayı, kolay gelsin o halde, umarım kısa zamanda bulursun. Servise bağımlı kalma, sahibinden.com da ebay da falanda araştır derim. Bakarsın bulunur _________________
Tarih: 31.05.2008 - 11:22 Mesaj konusu:
On7_li tekrar teşekkürler sahibinden , ebay ve google olmak üzere tüm interneti araştırdım maalesef yok tanıdığım bildiğim herkeze soruyorum. _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
obez ninja
Tarih: 31.05.2008 - 11:53 Mesaj konusu:
Maslak oto san.veya Bostancı oto san. vb. yerlerde kapsamlı contacılar var buralarda yaptırabilirsin,orjinali kadar iyi olmasada işini görür,benim yerim dudullu des san. sitesinde gelirsen yardımcı olmaya çalışırım _________________ GSR
tayfun-R, ya tayfun conta degilde bende sıfır debriyaj balatası var zx7 nin orjinal kawasaki posetinde duruyo isteyen olursa yada sanada lazımsa haber edersin
sadıcım bende var cıkma var üstünü zımpara yaparsan temizlersen kaliteli silokon yada sıvı jonta kulanırsan olur sana 70 ytl olur balıkesirden japon motor imel adresi akin636@hotmail .com
Tarih: 31.05.2008 - 14:15 Mesaj konusu:
ceze , teşekkür ederim açık adres verirsen sana uğrarım ben türkiş bloklarındayım.
zxrhalit bu bana ikinci yardımcı oluşun ama bende debriyaj balatalarını yeni değiştirdim başkasına lazım olursa mutlaka haber veririm.
deliakin teşekkür ederim ama bana en üstteki kapağın contaşı lazım yani kauçuk fitilli gibi olan. _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
obez ninja
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız